|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Guzki podskórne w odcinku lędźwiowym kręgosłupa
Witam. Z góry przepraszam, że wątek tutaj, ale nie miałam pojęcia gdzie się z nim przyczepić
![]() Dziś rano zauważyłam, że na odcinku lędźwiowym kręgosłupa pod skórą pojawił się guzek, bolesny bardzo. Bywają momenty, że nie mogę się wyprostować. Nie jest to pierwszy raz, guzek (lub guzki) pojawiały się co jakiś czas i potem znikały, ale nigdy nie bolały...A dziś boli i jest dość duży. Do lekarza na razie iść nie mogę, bo mój rodzinny jest na urlopie, a do innego mnie nie przyjmą. Ktoś wie co to może być? Może to ma związek ze zbliżającym się okresem? :eeee: Trochę się martwię tym, bo przez ten ból humoru nie mam a i nie mogę zbytnio się ruszać. na zewnątrz guzek nie jest widoczny, dopiero po dotknięciu można wyczuć zgrubienie. Dodam, że od paru lat 2-3 razy w roku miewam problemy z korzonkami. Czy ktoś orientuje się w temacie lub ktoś ma podobny problem jak ja ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lena
|
Dot.: Guzki podskórne w odcinku lędźwiowym kręgosłupa
do lekarza.. jak twój jest na urlopie inny go zastępuje!
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guzki podskórne w odcinku lędźwiowym kręgosłupa
Do lekarza
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.