| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-03-18, 01:21 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2003-12 
				 | jaka pomadka pasuje do tych cieni??

chodzi mi o kolor 05 jest narysowany http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...9&cat=0&page=4 mam problem z dobraniem:-( | 
|     |   | 
|  2006-03-18, 07:56 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: stepy akermanskie :) 
				 | 

Dot.: jaka pomadka pasuje do tych cieni??

moim zadniem jesli pomalujesz sie brazowym to ladnie bedzie wygladal blyszcyk w kolorze jasno perlowym moze jakis kremowy albo bezbarwny...

| 
|     |   | 
|  2006-03-23, 20:03 | #3 | 
| Zadomowienie | 

bezbarwny...ciekawe jak ten cien wyglada na oczach...

| 
|     |   | 
|  2006-03-23, 20:13 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Z opisu cieni wynika że jest tam chłodny brąz i cieplejszy połyskujący na złoto. Jeżeli do makijażu uzyjesz tych dwóch cieni pomadkę/błyszczyk dobrałabym w kolorach karmelu, delikatnego brązu, bezbarwnego błyszczyku tez można uzyć - jak najbardziej   Jeżeli stosujesz osobno to do ciepłego cienia dobieraj ciepłe odcienie a do zimnego zimne. Nie wiem kajko jaki jest Twój typ urody więc odpowiadam ogólnikowo      | 
|     |   | 
|  2006-03-23, 22:35 | #5 | 
| Rozeznanie | 

Ja do bardzo podobnych cieni, tez jasnego zloto-bezowego opalizujacego na zloto i zimnego brazu bylam pomalowana blyszczykiem IsaDory nr 58, na tym zdjeciu wyglada na rozowy jednak w rzeczywistosci jest morelowo- bezowy. I bardzo ladnie sie to komponowalo. Takze moze poszukaj czegos w tej tonacji. Oczywiscie to zalezy od twojego typu urody.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.