|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wiosenne porządki ;-)) Avon, Oriflame, Bielenda
NIEAKTUALNE
Witam serdecznie! ![]() ![]() TWARZ Avon Planet Spa, dotleniająca maseczka do twarzy Oddech Amazonii; użyta 4 razy Avon Planet Spa, Nawilżająca maseczka z masłem shea; użyta 3 razy Avon Planet Spa, Odżywcza maseczka z białą herbatą; nieużywana Avon Anew, Oczyszczająca maseczka do twarzy (alpha peel-off mask); użyta kilka razy Avon Planet Spa, Ujędrniające płatki pod oczy z białą herbatą; nie otwierane Avon Planet Spa, Ampułki z białą herbatą; 1,5 opakowania (w sumie 6 nieotwieranych ampułek) Bielenda Ekspresowy pudrowy żel matujący strefa T; użyty raz Bielenda Tonik brązujący bezalkoholowy; użyty kilka razy CIAŁO Avon Surrender, Perfumowany żel pod prysznic; zużycie ok. 1/3 Avon Surrender, Perfumowany balsam do ciała; zużycie ok. 1/3 Avon Naturals, Perfumowany spray do ciała Koszyk borówek; zużycie ok. 1/3 Avon, Połyskliwy żel do ciała Kraina Śniegu; użyty kilka razy Oriflame, Balsam wiśniowo-migdałowy (ze świątecznej kolekcji); zużycie ponad połowa; Bielenda fitnessline, Wyszczuplający suchy olejek do ciała; zużycie ok. 1/2; Avon Footworks, Cytrusowa kąpiel do stóp; użyta 2 razy MAKIJAŻ Avon, Rozświetlająca kredka do powiek, kolor Lavender blue, zużycie ok. 1/4 Avon, Płynny róż odcień brzoskwiniowy; zużycie ok. 2/3 Bonne Bell, Żel brązujący; użyty kilka razy Oriflame, Róż na policzki w żelu; użyty parę razy Oriflame, Błyszczyk Crystal Glaze, przejrzysty z niebieskimi błyszczącymi drobinkami; zużycie ponad połowa; PRÓBKI
Edytowane przez Kajol Czas edycji: 2006-07-15 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne porządki ;-)) Avon, Oriflame, Bielenda
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: Avon Planet Spa, Nawilżająca maseczka z masłem shea; użyta 3 razy Avon Planet Spa, Ujędrniające płatki pod oczy z białą herbatą; nie otwierane i próbkę Bielenda: pudrowy żel matujący Watki w podpisie ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
🦄
|
Avon Planet Spa, dotleniająca maseczka do twarzy Oddech Amazonii; użyta 4 razy
Avon Planet Spa, Nawilżająca maseczka z masłem shea; użyta 3 razy Avon Planet Spa, Odżywcza maseczka z białą herbatą; nieużywana Zerknij do mnie. I na próbki jestem łasa, i na wiekszą wymiankę jeśli tylko coś Ci wpadnie w oko ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Avon Planet Spa, Nawilżająca maseczka z masłem shea; użyta 3 razy
Avon Planet Spa, Odżywcza maseczka z białą herbatą; nieużywana Avon Anew, Oczyszczająca maseczka do twarzy (alpha peel-off mask); użyta kilka razy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...41#post1607341 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Interesowałoby mnie:
Avon Planet Spa, dotleniająca maseczka do twarzy Oddech Amazonii; użyta 4 razy Avon Planet Spa, Nawilżająca maseczka z masłem shea; użyta 3 razy Avon Planet Spa, Odżywcza maseczka z białą herbatą; nieużywana Avon Planet Spa, Ujędrniające płatki pod oczy z białą herbatą; nie otwierane znalazłabyś coś ciekawego u mnie? mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106287 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
Avon Planet Spa, dotleniająca maseczka do twarzy Oddech Amazonii; użyta 4 razy Avon Planet Spa, Nawilżająca maseczka z masłem shea; użyta 3 razy Avon Planet Spa, Odżywcza maseczka z białą herbatą; nieużywana Avon Planet Spa, Ujędrniające płatki pod oczy z białą herbatą; nie otwierane Avon Planet Spa, Ampułki z białą herbatą; 1,5 opakowania (w sumie 6 nieotwieranych ampułek) Bielenda fitnessline, Wyszczuplający suchy olejek do ciała; zużycie ok. 1/2; Moj wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106635 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Avon Planet Spa, Odżywcza maseczka z białą herbatą;
Avon Naturals, Perfumowany spray do ciała Koszyk borówek; zużycie ok. znajdziesz u mnie cos wzamian??wejdziez do mojego watku z profilu... ![]() Edytowane przez kafetka Czas edycji: 2006-04-15 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za:
Avon Planet Spa, Odżywcza maseczka z białą herbatą; nieużywana Avon Anew, Oczyszczająca maseczka do twarzy (alpha peel-off mask); użyta kilka razy Avon Planet Spa, Ujędrniające płatki pod oczy z białą herbatą; nie otwierane Avon Planet Spa, Ampułki z białą herbatą; 1,5 opakowania (w sumie 6 nieotwieranych ampułek) Vischy Lipocure: najnowsze serum antycellulitowe
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-04-15 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
O rany, nie spodziewałam się takiego zainteresowania, tak zę proszę was wszystkie o wyrozumiałość w odpisywaniu, postaram sie, żeby nie było bałaganu
![]() Hosenko u ciebie niestety nic ![]() pIWONIA- również nic nie znalazłam ![]() evitko w sumie to niczego konkretnego nie szukam, ewentualnie jakiś ciekawy róż na policzki (różowy landrynkowy kolor), puder translucide- nawet reszteczki, jakieś próbki aptecznych filtrów. Marigold u ciebie znalazłam najwięcej interesujących rzeczy- jesteś następna w kolejce po Kasieńce ![]() -Korektor Revlon Skinlights Illusion Wand Luminous Touch -Max Factor, tusz do rzęs Lash Lift, -Kamuflaż Art Deco nr 03 -Sypki cień do oczu Bourjois, kolor zielony 06 Rayon Vert (zależy mi głównie na tym cieniu) Możemy negocjować, jak nie dojdzie do wymiany z Kasieńką ![]() Ratata niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]() Emi1234 również nic ![]() bieta - u ciebie wpadło mi w oko: - Delikatny płyn do demakijażu oczu Sephora nie wiem jeszcze czy dojdzie do wymiany z Marigold, ewentualnie czy mógłby być ten płyn za płatki pod oczy? emememsik u ciebie niestety nic ![]() kasienka2883 u ciebie zainteresował mnie tylko: Angel Violette Thierry Mugler EDP, pozostało około 1/3 z opakowania 25 ml, flakon refill, ale podejrzewam, że wolałabyś go wymienić raczej na jakiś zapach- chyba, że interesuje cię opcja wszystko co wybrałaś u mnie tylko za perfumy? kafetka niestety również nic ![]() Mariola13 również nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Avon Anew, Oczyszczająca maseczka do twarzy (alpha peel-off mask); użyta kilka razy
Avon Planet Spa, dotleniająca maseczka do twarzy Oddech Amazonii; użyta 4 razy znajdziesz cos u mnie za nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Byłabym zainteresowana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
moriam, Chętnie wymienię maseczkę Anew za balsam do ciala Davidoff Cool Water.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
🦄
|
Kajol, korektor i cień miały iść do Madlaine, ale nic nie dostałam od niej żadnego PW, więc musisz poczekać jeden dzień. A co byś chciała z tej listy za te wszystkie maseczki?
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Avon Planet Spa, dotleniająca maseczka do twarzy Oddech Amazonii; użyta 4 razy
Avon Planet Spa, Nawilżająca maseczka z masłem shea; użyta 3 razy Avon Planet Spa, Odżywcza maseczka z białą herbatą; nieużywana Jestem zainteresowaną którąś z tych trzech maseczek. znajdziesz cos u mnie? link w podpisie
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Apiska niestety nic u ciebie nie wypatrzyłam
![]() Marigold to ja zaczekam jak bedziesz wiedzieć czy te kosmetyki są wolne czy nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
🦄
|
Tzn tak- to poczekam na decyzję Madlaine. Ale tusz wolałabym zamienić tylko na inny (podobnie puder MF), ale tak poza tym to wszystko jest wolne. A kolor Kamuflażu możesz sprawdzić sobie na Estylu. Raczej dobrze go tam widać. Ewentualnie jeszcze jakbyś coś wyszukała to interesują mnie te płatki pod oczy
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ile masz próbek Lipocure?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.