| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-01-03, 10:11 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: Śląsk 
				 | Pytanie o Alfaparf

Dziewczyny,czy któraś z was używała kosmetyków Alfaparf Semi Di Lino ? Dokładnie chodzi mi o krem do prostowania i do loków oraz odżywkę (nie maskę). czy polecacie? Warto je kupić?

| 
|     |   | 
|  2005-01-03, 11:49 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-09 Lokalizacja: ostr 
				 | 

Re: Pytanie o Alfaparf

Używałam kremu wygładzająco-nabłyszczającego, ale nie do prostowania, a do podkreślania skrętu włosów i z tego działania byłam bardzo zadowolona (zresztą moja recenzja jest na KWC). Jak się ten krem sprawdza przy prostowaniu tego nie wiem. Niemniej jednak zachęcona jego działaniem teraz mam zamiar zaopatrzyć się w maseczkę (na KWC ma dobre recenzje)

| 
|     |   | 
|  2005-01-03, 12:06 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Re: Pytanie o Alfaparf

Dziękuję MagJa za odpowiedź. Może jeszcze wypowie się ktoś, kto używał odżywki Semi Di Lino?

| 
|     |   | 
|  2006-03-23, 19:38 | #4 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Żywiec 
				 |  Dot.: Pytanie o Alfaparf 

Podpinam sie pod wątek. Drogie wizażanki czy któraś posiada z was olejek odżywczy w ampułkach? Semi Di Lino Olio Essenziale Taki niebieski    Mam kilka ampułek ale bez instrukcji  , nie wiem co ile można to stosowac i na jak długo nakłada sie go na włosy  5, 10, 30 minut? Prosze o pomoc   
				__________________ = Wysokie obcasy wymyśliły kobiety, które były całowane w czoło =   | 
|     |   | 
|  2006-03-24, 08:29 | #5 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dot.: Re: Pytanie o Alfaparf

Cytat: 
 Jak dla mnie spełnia wszystkie obietnice producenta 
				__________________ Szczęścia nie można kupić, ale...można je sobie urodzić   | |
|     |   | 
|  2006-03-24, 17:50 | #6 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Żywiec 
				 | 

Dot.: Pytanie o Alfaparf

Qrczaki nikt nie wie jak to stosować?   Dziewczyny up up! Bo zaczne działać bez instrukcji obsługi i to sie może źle skończyć dla moich włosków   
				__________________ = Wysokie obcasy wymyśliły kobiety, które były całowane w czoło =   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.