|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sosnowiec,Będzin,Katowice ,Dąbrowa i okolice ;)
Poszukuje dobrego fryzjera właśnie w tych miastach. Jeśli ktoś jest z tych okolic prosze o porade
![]() Zauważyłam też że na forum mało jest o fryzjerach w Zagłębiu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sosnowiec,Będzin,Katowice ,Dąbrowa i okolice ;)
Też szukam kogoś z Katowic. Dzisiaj na 15 zapisałam się do Berendowicza&Kublina. Najprawdopodobniej będę miała robione pasemka w 2 kolorach. Wcześniej miałam rozjaśniane pasemka w studiu Nefretete na ulicy Katowickiej, niedaleko jest targ. Fryzjer doradził mi co można zrobić z moimi włosami i zdecydowałam się na pasemka. Ogólnie wizyta ok, może kiedyś jeszcze tam pójdę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
GrassIsGreener wpodnij po koloryzacji na cięcie jako modelka. Jestem tam na szkoleniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Już wróciłam
![]() ![]() ![]() ![]() billlaBONGO: Przyjdę, ale nie jako modelka :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
GrassIsGreener - czy mogłabyś napisać, jak kształtują się ceny w tym salonie i gdzie dokładnie się on znajduje?
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Oo też się chętnie dowiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
aanneett - znalazłam ich stronę internetową: http://www.berendowicz-kublin.pl/shownews.php?lang=pl
Tam znajdziesz dokładny adres, cennik itd.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A wchodzi się zaraz obok New Yorkera, na pierwsze piętro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witam
Również planuję wizytę u fryzjera i waham się właśnie między Jean Louis David a Berendowicz&Kublin. Planuję rozjaśnić włosy...(marzą mi się popielate)...który salon wg was lepszy? Z góry dzięki za informacje ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Podbijam wątek, ponieważ ja też szukam dobrego fryzjera na terenie Będzina lub Dąbrowy Górniczej. W Będzinie znalazłam studio "Fryzjerstwo Artystyczne" na Modrzejowskiej, niedaleko szpitala. Wygląda i brzmi w miarę zachęcająco. Jeśli był tam ktoś, to proszę o opinię i ceny ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
polecam Sebastiana z Salonu na Warszawskiej (na przeciwko zboru luterańskiego , sklepu z torebkami i kebabiarni), taki czerwono czarny salon. Co prawda 70 zł, ale włosy -miodzio. Perfekcyjnie obciete.
W Sosnowcu Tomiline na Suchej, właśnie u włąściciela Tomka, oraz Salon Laurent na Targowej-39 zł ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
moim zdaniem najlepszym w dabrowie jest newline na piłsudskiego 25 (tam gdzie ergoline solarium) ceny spoko, masz gdzie zostawić samochód i kawkę dadzą dobrą. jak dla mnie OK
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Odnawiam temat. Poszukuję fryzjera, który dobrze obcina cienkie wlosy , ktore po odpowiednim obcieciu wygladają na gestsze. Oprocz tego obcina równon i wlosy sie dobrze ukladaja. Podajcie namiary , jak ktos wie, gdzie warto sie udac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem najlepszą fryzjerką jest Irena w salonie Margines w Katowicach. warto do nie iść, robi z włosami niesamowite rzeczy i co najważniejsze: SŁUCHA CO SIĘ DO NIEJ MÓWI!
Polecam! Sama chodzę do niej do dłuższego czasu i jeszcze mnie nie zawiodła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) Trendy (niestety nie mają stronki internetowej) 2) Studio HairSpa (www.studiohairspa.pl) Zawsze chodzę do 1 z tych dwóch i zawsze jestem zadowolona także z ręką na sercu polecam, pieniadze tam wydane nie pójdą w błoto ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Studio fryzjerskie Anita na Konopnickiej 30 w Dąbrowie. Jestem bardzo zadowolona i ze strzyżenia, i farbowania, ale tylko u p. Anity. Terminy dosyć odległe, ale na pewno warto poczekać. Jest mistrzynią, potrafi zrobić "coś" nawet z moimi nietypowo kręcącymi się włosami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
A ja polecam salon,który znajduje się w Dąbrowie Górniczej i nazywa się GALERIA URODY
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Oczywiście na wizytę trzeba sobie poczekać,bo mają tyle ludzi,że ciężko się dostać. Fryzjerka Jola,a kosmetyczka Ula ![]() Pracują na najlepszych kosmetykach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
![]()
witam!!
potrzebuje pilnioe opinie o salonie Fabryka Urody Sosnowiec - makijaz permanentny!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Od lat chodzimy rodzinnie do fryzjera - nawet mój narzeczony zaczął się tam obcinać ![]() ![]() Co do kosmetyczki, to pani Kasia Pańtak, makijaż permanentny robiła mojej mamie, ja z kolei jestem zawsze zadowolona ze zrobionych u niej paznokci. Uśmiechnięta i przesympatyczna osoba ![]() Jedyny minus? Długie terminy, szczególnie u pani Kasi i pani Lucyny. I cenowo nie każdemu może odpowiadać, ale w poniedziałki jest minus 15 albo 20 % u fryzjera. ![]() Dodatkowo mają swoją stronę i fb (wstawiają swoje prace ![]() ![]() Edytowane przez BlackCaaat Czas edycji: 2015-08-26 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja takze polecam Anitę w Dabrowie Górniczej i Konrada z salonu w Katowicach "Maniewski"
![]() Do tego Anie ze studia urody Hipnoza w Sosnowcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.