|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
Pokaż wyniki sondy: Co lepsze dla przyszłej kosmetyczki: | |||
studium kosmetyczne i kursy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
studia - kosmetologia |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
policealne Studium Anieli Goc - poznań 2013
Hej zakładam ten watek aby odszukać dziewczęta które razem ze mna wybierają się do studium Anieli Goc w Poznaniu w 2013 roku
![]() Ja papiery złożyłam a dziś jadę przelać 100 zl wpisowego oraz 200 zł na wyprawkę (biały mundurek oraz własny sprzęt) ![]() Nowe koleżanki, czekam na waszą odpowiedz, jeśli czyta to jakaś starsza koleżanka, która już studiuje, uczęszcza do studium dawajcie znać jakie są wasze opinie na temat szkoły, co wchodzi w skład wyprawki - jaki sprzęt? pędzle i inne takie? Chętnie się dowiemy ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: policealne Studium Anieli Goc - poznań 2013
Również planuje się wybrać na to studium w tym roku, ale jeszcze mam pewne wątpliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: policealne Studium Anieli Goc - poznań 2013
kochana ja rok temu tą szkołe skonczyłam, pędzle bedziesz musiała sobie kupić we własnym zakresie w "wyprawce" dostaniesz same podstawowe rzeczy...typu cążki do paznokci, pilniki itp
![]() ![]()
Mężatka i singielka z odmiennym stylem, inspiracją i rozmiarówką. Co nas łączy?? Wizaż i moda. Dopiero zaczynamy, ale jeśli chcesz nas poczytać zapraszamy ![]() http://petitevanitycase.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/Petit...61559957208303 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.