![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Warmińsko- Mazurskie Panny Młode :)
Zapraszam do dyskusji wszystkie Panny Młode, które pochodzą z rejonu Warmii i Mazur
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Warmińsko- Mazurskie Panny Młode :)
Więc i ja się dołączam do wątku
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Kojarzę Cię z wątku PM 2011 ![]() Więc może, aby przetrzeć szlaki, opowiesz coś o sobie, o Was ![]() Asia wiesz, że jesteśmy z tego samego miasta ![]() jak miło ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-02-09 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no wreszcie
![]() brawo madzius ![]() ![]() zobaczymy ile nas jest ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- asia dawno nie pisalas na naszym watku PM2011 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tzn ja jestem z Korsz ale w sumie to więcej czasu czasem spędzam w Kętrzynie . Z Arkiem to poznaqliśmy się przez fotke.pl i tak o to masz potwierdzenie jak to cudowny internet łączy ludzi ![]() Uczysz się? Pracujesz? Wiesz ja to straciłam "płynność" nie potrafiłam się po jakimś czasie zaklimatyzować na wątku może to dlatego..
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a wy co, przylazły kolejny wątek zdominować?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz studiuje w Olsztynie zaocznie i mam staż, tutaj w Kętrzynie, ale po stażu mam nadzieję, jak wszystko wypali to przeprowadzam się z Narzeczonym do Olsztyna ![]() A Ty co porabiasz? Znam kilka par, które też poznały się przez internet ![]() ![]() No to miejmy nadzieję, że u nas się zaaklimatyzujesz ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-02-10 o 07:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie asia nic sie juz do nas nie odezwiesz
![]() a Wam gaduly jeden watek to za malo|:P:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wreszcie oficjalnie moge powiedzieć : kupiliśmy mieszkanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Lula
![]() ![]() Hehe ja sie ciesze że juz po całym zamieszaniu z tym mieszkaniem i koniec zamartwiania się o kredyt itd. Bo w sumie wszystko dosc szybko się ułozyło 18 grudnia 2009 daliśmy wszystkie dokumenty do banku a 5.02.2010 kasa była juz na koncie firmy deweloperskiej.
![]() |
#15 |
Lena
|
Lula to my sobie chyba jakiś góralski wątek założyć.. co by Mazurskim Pannom już nie zazdrościć... ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć Dziewczyny!
Fajnie, że znalazłam koleżanki z okolic ![]() Cieszę się tym bardziej bo niedługo musze wziąć się za poszukiwanie sukni...a dokładnie za jej uszycie - co wiążę się z wyborem "DOBREJ" krawcowej. Mieszkam w Olsztynie od 5 lat i jeszcze prawde mówiąc nie korzystałam z usług tutejszych zakładów krawieckich... W niedziele byłam na targach ślubnych w uranii i się załamałam....Nasz ślub i wesle odbędzie się 100 kilometrów od Olsztyna (w moim rodzinnym miasteczku). Potrzebuje zatem sukni na ok tydzień. Większość salonów umożliwia wypożyczenia na jak ja to mówię weekend - więc w naszej sytuacji to odpada. Na kupno mnie nie stać ( a raczej na żal mi wydawać aż tyle kasy). Kolejnym argumentm przemawiającym za tym żeby szyć jest to, że jestem bardzo wysoka i "dobrze zbudowana"....<-to mój największy kompleks. W każdym razie proszę Was drogie panie o namiary na jakieś sprawdzone krawcowe z Olsztyna. A może któraś z Was też szyję bądź nosi się z takim zamiarem? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Akurat w tej kwestii to raczej Ci nie pomogę, bo w Olsztynie jestem jak narazie tylko gościem ![]() Znalazłam w necie zakład fryzjerski na Żołnierskiej n/p szpitala Dziecięcego i ci sami ludzie mają też chyba w Manhattanie. Ale na ich stronie są tylko zdjęcia jakichś strojów cyrkowych :/ Asia zazdroszczę, że macie już swoje mieszkanko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Cytat:
My własnie wzięlismy kredyt z tego względu że na mieszkanie musielibyśmy zbierać 15 lat albo więcej żeby było nas stać na gotówkowy zakup. Chociaz my rate b,ędziemy mieć 1100-1200 zł a kobieta,która była przedstawicielem firmy deweloperskiej za sam czynsz płaci 800 zł + opłaty... szok
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Ehhh tak czułam, że nie będzię łatwo ze znalezieniem tej krawcowej...
![]() Niby Olsztyn spore miasto....a jak przychodzi co do czego to zawsze czegoś/kogoś brakuje...Do mojego rodzinnego miasteczeka nie pojadę szyć bo to bez sensu...jak ja tam będę na przymiarki jeździć ![]() Gdyby jednak któraś z Was miała jakieś namiary będę bardzo bardzo wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
A co tu taka cisza?
![]() Hello ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie rozumiem co to za obijanie się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Ogólnie jakos nas mało jest na forum...
![]()
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Drogie koleżanki
![]() Wziełam się do roboty i znalazłam namiary na krawcową, która "chyba" będzie szyła moją sukienkę. Otóż Pani mieszka w Lubawie - i tam będę jeździła na przymiarki. oto jej oferta na allegro http://moda.allegro.pl/item913457594..._kolekcja.html Już nawiązałam z nią kontakt i zamierzam bacznie obserować postępy w szyciu mojej sukni. Cena tez chyba będzie przyzwoita....choć nie ukrywam, że się boję....ale jakby co nie dam się w balona załatwić ![]() Ja widzę, że tu prawie wszystkie kobietki wychodzą za mąż dopiero w 2011...a ja juz w najbliże wakacje....zaczynam się powoli wszystkim stesować...i zamartwiać na zapas ![]() Buziaki!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
o moja ciocia jest z Lubawy-pewnie zna ta pania
![]() ojej juz w wakacje? nie dziwie sie,ze sie stresujesz...powodzenia z szyciem! ![]() nie ogarniam dwoch watkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
lusesita23 mam ogromną prośbę do Ciebie....czy mogła byś zebrać jakieś info o tej krawcowej z Lubawy od swojej cioci???
![]() ![]() Chociaż jakoś ogólną opinie chciałabym posiąść na jej temat...bo wczoraj byłam zafascynowana i taka radosna, że znalazłam krawca...a dziś emocje opadły...i zaczynam trzeźwo patrzeć na całą sytuację. Bardzo Cię proszę! Buźka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Hej czy moge sie dolaczyc ?
![]() Juz w tym roku bede P.M w sumie to cywilny,ale bardzo sie ciesze ![]() Ja jestem z okolic Olsztyna ![]() ![]() Pozdrawiam i zycze milego wieczorka.
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Ja swojego mężczyznę poznałam nie przez internet...ale również oryginalnie "przez telefon"
![]() ![]() A swoją drogą znam baaaaardzo dużo par, który poznały się własnie przez internet i tworzą świetne związki i małżeństwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nina nie wiem czy by ja znala,na 100% ale moge zapytac
![]() a ja swojego poznalam te zprzez tel. a dokladnie przez sms-myslalam,ze pomylkowy,a na drugiej randce, po 3 miesiacach pisania,okazalo sie,ze nasz wpsolny (jak sie okakzalo)kolega mu dal moje zdjecie i nr.na poczatku bylam zla...ale,ze juz zakochana to sie ucieszylam ![]() ![]() ![]() monika witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.