|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
brunetka miala byc blond a jest ruda :)
Na żywo jest jeszcze jaśniej i co sądzicie?
Mi się w sumie podoba, w jaśniejszych czuję się trochę świeżej, ale odcień bym zmieniła tylko nie wiem na co. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: brunetka miala byc blond a jest ruda :)
Bardzo ładnie Tobie w poprzednim kolorze. W tym też nie jest żle tymbardziej ze masz potrzebe zmiany na "jaśniej".
Kolorystycznie pasowalby ci orzechowy blond,marchewka w każdej tonacji,miodowy blond.Z decydowanie kolory cieple. Można także rozświetlić ten odcien cieniutkimi pasemkami w odcieniu jasnego blondu
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie dziewczyny taki miodowy blond to jaki jest
![]() A zmiana mi sie podoba, ostatnie zdjecie super i ja bym Cie widziala w jasnym brazie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie, miałam rozjaśniane z dość ciemnego brązu i wybrany miodowy blond właśnie, ale niewiele chwycił, teraz pokombinuję może z jakąś płukanką, żeby nadać charakteru temu kolorkowi, a za jakiś miesiąc popędzę poeksperymentować z pasemkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ślicznie Ci sie rozjasniły
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A macie jakieś pomysły jak "zgasić trochę ten kolor, bo nie wiem czemu kolor był kładziony po rozjaśnianiu (taki fajny ciemny blondzik) ale słabiutko chwycił.
Może kwestia odczekania kilku dni i spróbować lekko stonować prof. farbą ze słabą wodą?? ma ktos jakiś pomysł, nie chciałabym znowu rozjaśniać tylko zlikwidować ten odcień dziewczyny pomóżcie - poradźcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No dziewczyny, ma ktoś pomysł ja ściągnąć trochę żółci, może płukanką fioletową, czy trzeba to zamalować?? Drażni mnie jednak ten kolorek, zbyt pomarańczowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Możesz spróbować zniwelowac odcień plukanką albo szamponem nadajacym refleks popielaty.
Można tez dostać w drogerii Natura szampon z henną który przy dluzszym stosowaniu lekko tonuje (jest bezpieczny) Mysle że za drugim razem kolorek wyjdzie czystrzy przy koloryzacji profesjonalnej. A refleksowi żółtemu się nie dziw jest taki na skutek Twojego farbowania na kolor ciemniejszy
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie, a możesz podać nazwę tego szamponu, albo link.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
mi kiedyś taki sam kolor pasemek wyszedł... a może byś sobie porawiła np.na kolor ciemny czerwony??<powinno Ci ładnie chwycić...>tylko nie tak od razu znowu bierz sie za farbowanie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.