|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda Slazka Plaza
Hej dziewczyny, mam takie pytanie, chce sie wybrac do Plazy, a w sumie mam kawalek od siebie - jeli w ogole uda mi sie kogos namowic na taka wycieczke
powiedzcie czy warto? sa tam jakies fajne butiki? moze ktoras mieszka w Rudzie Slaskiej bede wdzieczna za odpowiedzi p.s sorry za blad w nazwie watku - rozpedzilam sie ;-)
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ruda Slazka Plaza
ech nic nie piszecie, a moze wie ktoras chociaz jak tam busem z Gliwic pojechac... bo ktorys chyba sie zatrzymuje niedaleko tego centrum...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
To tylko moja subiektywna opinia, ale wg mnie na Plazę szkoda czasu. Jeśli masz możliwość, wybierz się do Platana w Zabrzu. A jeszcze lepiej do Silesii w Katowicach.
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chcesz zrobić fajne zakupy wybierz się do Chorzowa, ja jak robie tam zakupy to duzo kasy nie strace a i kupię wszystko co trzeba..a co chcesz kupic??
Musze dodać że nie jestem ze sląska, ale zawsze co wakacje zaopatrzam sie w Chorzowie..wszystko w jednym miejscu. Naprawde warto! |
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z góry dziękuje za informacje.
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Na deptaku, trzeba troche pochodzic, ale warto! Nie wiem jaka to ulica
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Ruda Śląska Plaza to nie najlepsze miejsce na zakupy! Mieszkam kawałek od Plazy ale chodze tam z reguły do kina i żeby coś zjeść bo mają rewelacyjne knajpki. Poza tym Reporter, Reserved, CCC, House, DamEx, Private Member, Diverse i jakiś taki outletowy z ciuchami Nike Lee Wrangler itp; jeśli coś z tego Cię interesuje to możesz jechać. A jeśli nie to odradzam
Z Gliwic najlepiej dojechać autobusem 6 i wysiąść na przystanku Ruda Śląska Czarny Las (ze szkołą na górce) i potem wzdłuż ul. 1 Maja od wyjścia z autobusu w lewo! Najlepiej kogoś zapytaj Miłych zakupów.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie Platana, M1 w Zabrzu i Silesie mam obcykana :P bo to mi bardziej po drodze, ale moj TZ jak byl na kreglach w Plazie to mowil ze widzial ladne buty (ze niby dla mnie i cenowo tez atrakcyjne bo 90z) a na buty mnie latwo skusic :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

powiedzcie czy warto? sa tam jakies fajne butiki? moze ktoras mieszka w Rudzie Slaskiej
bede wdzieczna za odpowiedzi