|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
... fryzurka dla faceta...
witam wszystkich
![]() ![]() na poczatku przedstawiam ze jestem facet nie kobieta!! widze, ze wiekszosc na tym forum jest dla kobiet, dla/o mezczyzn/ach jeszcze nie widzialem, wiec mam pytanie do was, czy pomozecie mi drogie panie nad zmiana fryzur?? jesli tak, to fotki wkleje ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Dot.: ... fryzurka dla faceta...
Witaj na forumie.Oczywiscie ze faceci tez sa ale jak zauwazyles wiecej kobiet jest
.Wklej fotke a napewno pomozemy dobrac fryzurke
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 247 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
O tak, podbijam
Ja akurat jestem kobietą ale szukam fajnej fryzurki dla mojego faceta
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
witaj!witaj!
jest tu paru mezczyzn i fryzurek jest dosc sporo , mozesz wejsc w archiwum wpisz temat fryzury meskie lub fryzury dla faceta itp napewno znajdziesz wiele zdjec ale oczywiscie mozemy dobrac fryzke specjalnie dla ciebie jak wkleisz fotke
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
no ciesze sie bardzo, ze ktos jest chetny pomoc
wkleje fotki ![]() zdjecie jest sprzed miesiaca, mam wlosy troche dluzsze fryzurke chciabym miec cos nietypowa, bron boze krotka i krecona, bo ja z natury mam krecone wlosy, zawsze prostuje prostownica ![]() mozecie nawet miec fotki z dluzszymi wlosami, ja cierpliwie poczekam, moje wlosy b. szybko rosna, ok. 2-2,5 cm miesiac.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
propozycje
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 247 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
dzieki, no fajna fryzka.. podoba mi sie te 2 foto... hmm... zobaczymy dalej
![]() wkleje niektore foto moich fryzur, i ciagle mam chec na odmiane... mam nadzieje ze jestem normalny bo czasami slysze od sasiadow, ze mam bizka na fryzurki, co miesiac dwa inna... no coz.. taki jestem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.

.Wklej fotke a napewno pomozemy dobrac fryzurke

bo czasami slysze od sasiadow, ze mam bizka na fryzurki, co miesiac dwa inna... no coz.. taki jestem