|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Uczulenie na pośladkach i brzuszku:(
Witam kochane
![]() ![]() A wiec w sumie nie ma powodu do uśmiechu, ponieważ mam problem. Jakies 2 tyg temu zauważyłam że na moich posladkach i brzuszku pojawiło sie uczucienie. I to akurat w tych miejscach, gdzie jest guzik do spodni(na brzuchu) i przy kieszonkach z tyłu takie cos metalowe..( na posladkach..) Za nic nie moge tego wyleczyć... ![]() Powiecie zakładaj inne spodnie, tlyko ze ja mam 5 par i w tym tlyko jedne które nie mają kieszenie z tyłu bez tego metalowego..A wszyskie spodnie mam biodrówki, ponieważ jakis rok temu zaobserwowałam takie cos u siebie na brzuchu ale wyżej więc zaczęłam nosić biodrówki i problem znikł..A teraz nzowu ![]() Powiecie kup nowe- nie mam kasy! A mama mi nie da.. ![]() Powiecie zakladaj normlane majtki- zakładam stringów odkad mam to cos moja pupa nie widziała.. Powiecie smaruj maścią- smaruje i dalje nic a wrecz coraz gorzej... CO jaj ma zorbi.c ja juz głupieje! boje sie że zostaną mi blizny, a nawte nie boej sie a jestem tego pewna . Po osttanim uczucieniu tak było bo ja jestem strasznie.."podatna(?) na blizny.. Moze dlatego ze mam bardzo jasna karnacje? HELP! ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uczulenie na pośladkach i brzuszku:(
Spróbuj czymś podszyć te "kawałki" spodni z metalem- poskutkuje.
Mnie kiedys podrażniał metalowy guziczek na wewnętrznej stronie spodni (na biodrze)- zakryłam i poskutkowało. (Ja akurat nie podszywałam, tylko miałam w domu flok- to jest taki jakby zamsz służący do wyklejania napisów na ubrniach, przykleja się to na żelazko). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No ja własnie podkleiłam sobie plastrem
![]() ![]() Dzieki za rade ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj Karmelkowa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jezeli to uczulenie to powinnas brac przez pare dni zyrtec albo odpowiednik jakis na v byl ale nie pamietam chyba virlix to sa tabletki na uczulenia. A ze spodniami mysle tak jak poprzedniczka ze najlepiej lakierem pomalowac i uzupelniac jego braki co jaki czas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.