|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Kwiaty,
Chciałabym wysłać komuś kwiaty, to znaczy zamówić w kwiaciarni i poprosić by je dostraczono. Niestety nie mam pojęcia ile to by kosztowało i gdzie w moim mieście jest taka usługa ( tychy). Takie sceny widziałam tylko w filmach
( kiedy kurire przychodził w z przesyłką
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiaty,
Wydaje mi sie, ze najprosciej bylo by zadzwonic do paru kwiaciarni w Twoim miescie i popytac.
Cenowo na pewno tez sie to rozni w zaleznosci od bukietu. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
esshh zeby tak ktos mi ...
![]() raz tez w ten sposb dostalam kwiaty ,dostarczone do szkoly ,w srodku lekcji ![]() a bylo to dawno w małym miescie ,chlopak zamówił bukiet,liscik a pan taksówkarz dostarczyl mi,chlopak zaplacil kilka złotych. niektore kwiaciarnie dostaczaja same a nieraz mozna sie dogadac z np. taksówkarzem
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem jak jest w Tychach ale ja za dostarczenie kwiatków pod wskazany adres (we Wrocławiu) zapłaciłam 30 zł. Zadzwoń do jakiejś kwiaciarni albo najlepiej się przejdz i zapytaj - a jak zadna nie będzie wykonywała takiej usługi to zawsze możesz skorzystać z taksówkarza ale nie wiem ile sobie za to policzy.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

( kiedy kurire przychodził w z przesyłką