|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
blizny od biodrowek?
Mam na biodrach takie jakby ciemne 2 placki. jeden z jednej strony a drugi z drugiej. I wyglada to jakby to byly blizny od biodrowek, bo sa w tym miejscu co spodnie ocieraja sie o cialo, a ja nosze tylko i wylacznie biodrowki. Smaruje to Cepanem ale jak narazie nie pomaga (moze dlatego ze krotko smaruje) ale moze powinnam przestawic sie na jakas inna masc np> przeciw przebarwieniom bo to moze nie sa blizny? ehh sama juz nie wiem :P moze ktoras z was mi cos doradzi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: blizny od biodrowek?
Też ma takie coś. Tylko, że to idze tak od bioder w górę i jest to taka jakby zdarta brązowa skórka. Nie wiem jak się tego pozbyć, a przecież w lato nie wyskoczę z takim czymś w stroju kąpilelowym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie mam w tych miejscach przebarwień ale czasem przesuszoną skórę. Polecam tłuste kremy, np. maść z wit. A. Smaruję na noc i w ogóle wtedy, kiedy o tym pamiętam - pomaga
![]() Ale takie ślady to sygnał, że spodnie są za ciasne!
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ale w moim wypadku skora nie jest przesuszona, tylko wlasnie taka brazowa.. a spodnie nie sa za ciasne tylko wrecz przeciwnie i opadaja mi jeszcze bardziej na biodra :P a ta masc z wit. A to na co jest? ( tak ogolnie)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Taka wazelinka jakby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Mozesz spobowac robic raz w tyg peeling na te miejsca i codziennie smarowac mascia witaminowa, powinno zejsc, ale badz wytrwala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co więcej spodnie wcale nie są za ciasne nawet pokuszę się o stwierdzenie, że ciut z za luźne ![]() lolitka123 jak znajdziesz skuteczną metodę na pozbycie się tych 'blizn' to daj znać |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.