|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Co mam zrobić??? Farbowanie. :/
Bardzo proszę o sugestie! NIgdy nie farbowałam włosów, mam kolor ciemny blond albo jasny brąz, teraz dostałam propozycje bycia modelką na seminarium fryzjerskim no i się zgodziłam oczywiście bo poprzednio byłam i świetną fryzurę mi zrobili, ale teraz okazało się że to jest prezentacja jakiś farb i mają mnie zafarbować na taki jasno-brązowo-rudy z tym że to trwała farba!
I zupełnie nie wiem co robić, w ogóle się na tym nie znam ![]() Poza tym właśnie zastanawiam się po jakim czasie będę miała odrosty, po miesiącu? Przepraszam, to pewnie głupie pytania, czytałam dużo na forum, ale tu raczej bardziej zaawansowane rzeczy są omawiane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co mam zrobić??? Farbowanie. :/
Po pofarbowaniu raczej trudno wrócić do swojego naturalnego koloru, zbliżony można oczywiście uzyskać ale mi sie to jeszcze nigdy nie udało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że możesz mieć później problem, bo rudawe odcienie bardzo trudno "wybić" z włosów
![]() Także na Twoim miejscu zastanowiłabym się, czy warto poddać się temu farbowaniu, bo później może długo potrwać, zanim wrócisz do naturalnego koloru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Bardzo Wam dziękuję, tak właśnie coś mi się wydawało, że potem może być nieciekawie - lepiej jest zafarbować sobie szamponem jak chce się coś zmienić na trochę. Także dziękuję (no i nie będę farbować)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.