|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chanel, Dior, L'oreal, YSL - aktualizacja
Nieaktualne
Mam na wymiane: -- Chanel Irrele Solei TESTER podru brazujacego nr 22 sierra, uzywany ale nadal jest go bardzo duzo - pierwotnie 15 g. W pudełeczku. Zdjecie wkleje po poludniu - tester Diorskin Fluid Dior nr 100 15 ml - kilka razy uzyty - roz Dior - tester, kolor morelowy, troche jak jasny puder brazujacy, matowy, zdjecie - L'oreal Volume Shocking czarny/braz, uzyty kilka razy, z wymiany wizazowej, wymienie na tusz zwykly, bez bazy bo najzwyklej nie mam czasu i cierpliwosci ostanio sie nim malowac. - L'oreal Re Finish zestaw do mikroderbrazji - zostala ok. polowa - Lovely S.J.Parker, z 5 ml zostalo jakies 70 % Szukam: - podkladu rozswietlajacego - jasna cera - blyszczyka - dobrej odzywki do wlosow. Edytowane przez roxi_hart Czas edycji: 2006-05-21 o 16:34 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chanel, Dior, L'oreal - aktualizacja
Roxi
interesuje mnie puder brazujacy. Zerknij do moich watkow. Mam jeszcze podkład Vichy Aera Teint do cery mieszanej kolor jasny (nie pamietam teraz numeru) i błyszczyki Bourjois (jakie kolory lubisz?) Pozdrawiam Si |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
W watku nic nie znalazlam, Vichy do mieszanej mi nie pasuje.
Jesli chodzi o blyszczyki to szukam czegos czerwonego, ciemny roz, ale jakies delikatne odcienie, polprzezroczyste. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
YSL - zajrzyj do mnie
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.