|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() prezencik dla mamusi :)
Witam wszystkich.Za 1.5 miesiąca dzień mamy
![]() ![]() ![]() Z góry dziekuje za wszystkie propozycje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: prezencik dla mamusi :)
Koniecznie na szydełku? Czy, że cos innego? Jest piekny wątek o kwiatach(różach) z bibuły. Są piekne, efektowne i raczej łatwe doo wykonania
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
tak wlasnie dioda87 ma racja byl taki watek... Gdzies mam linka do stronki z takimi pieknymi rozyczkami. Tez mialam zrobic mojej mamie taki bukiet a dokladnie to drzewko (zobaczysz jak wejdziesz) bo strasznie fajne jest
![]() ![]()
Wąteczek Avuśki ![]() NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja często mamie robię jakieś pudełko (zazwyczaj ląduje w śmietniku, ale co tam
![]() Teraz, na święta też postanowiłam coś zrobić ręcznie i już nawet wpadłam na pomysł. W szkole na plastyce robiłam witraż i nie mam co z nim zrobić - przerobię go na taką osłonkę do świeczki - skleję po prostu dwa boki i gotowe. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
albo jesli masz zdolnosci "rysunkowe" to naszkicuj ladnie obraz np. ze zdjecia Ty i Twoja mama (jeslio nie posiadasz takowych zdolnosci to wizazanki chetnie pomoga prawda? ) i opraw w piekna samofdzielnie robiona rame
![]()
Wąteczek Avuśki ![]() NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja miałam na myśli inny wątek o różyczkach. Są śliczne, sama robiłam i potwierdzam, że nie sa trudne. Tylko tak wyglądają.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=107429
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziekuje slicznie.Różyczki zrobie
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
proponue tulipanki ,ktore zamiesciłam juz wczesniej oto jedna z fotografii znajdż inne w temacie wiosenne tulipanki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
a te tulipanki to jak się robi??Ten pomysł z tym portrecikiem z moja mamusia,to super pomysł.Zbytnio perfekt nie maluje ale to bedzie moje arcydzielo
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.