|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kielce-marzec?
Chyba czas na nowe zapisy! Mam nadzieję, że tym razem przyjdzie trochę więcej Wizażanek. Może wiosna Was natchnie i przyjdziecie razem z nią
![]() Zapisy na marzec czas zacząć |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce-marzec?
a miałam zakładac watek no. Wyprzedziłas mnie
![]() Ja jestem chetna. Tylko jeszcze nie wiem jakie terminy mi pasuja. Napisze wam, ale nie dzisiaj. Pozdrawiam.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
No ja oczywiście że tak
Olusia pamietam ze wisze ci 3 zł :P wiec musze być i zakupić ci sok bananowy ![]() Ja nie moge 3-5 bo jestem za granicą no i 25-26.03 a tak to moge
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się zgadzam.
zamelduje się pod puchatkiem jak zawsze i już się czaić nie będe w Mc'Donaldzie
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w marcu może być ciężko ale postaram się być. Mam zajęte całe dwa pierwsze weekendy 3,4,5 marca i 10,11,12 ( możecie mnie wtedy szukac w realu przy kasach jak zbieram pieniądze na wyjazd na mistrzostwa świata w Chorwacji) Ale w iinym terminie postaram się zrobić wszystko żeby się z Wami spotkać drogie kielczanki-wizażanki
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie, skoro kilku dziewczynom nie pasują niektóre terminy, to ja proponuję weekend 17-19marzec. Co Wy na to? Oczywiście wszystko jeszcze można zmienić, ale już proponuję, żeby później nie było zamieszania i żeby wszystkie mogły sobie w kalendarzu zapisać zlot
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
1 marzec moze być
17-19 tez mi pasuje ![]() A bananowy soczek i tak oddam ![]() ![]()
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Mi także pasuje 17-19 marca
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
a ja 17-19 mam zjazd
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
a może mi któraś powiedzieć o co chodzi z tymi mocami dotknięcia i karmą?? cóż to za dziwności??
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Ho ho ho ho, a wiec nowe spotkanie sie szykuje!!
Dziewczyny, ale co sie salo z tym ostatnim, po nim tamten kielecki watek ucichl, a mnie nie bylo i tym razem tez nie bedzie bo mam nowa prace i do polski nie zajade przed czerwcem, wiec moze wkleicie jakas fotke? Jedna foteczke dla jowisi z tamtego spotkania Oj wy wariatki
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Halo halo! Dziewczyny!!
![]() Ustalamy ten termin? ![]() Moze 19.03, w niedziele, jesli ghola zdaży wrócic? Znowu porozsyłamy wiadomości na priv
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Zajecia masz piątek-sobota-niedziela?
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
To ja myślę że 19.03, w niedzielę, wieczorkiem. To Irysek sie wyśpi a Ghola dobiegnie
![]() Up Up Pisać
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
we wstępnej wersji 19.03 pasuje mi. Zjawie sie. Sara i Malinka pamietam o pieniazkach
.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Kurde.. jestem pierwszy raz na tym watku
Nie wiedziałam , że wizażystki mają spotkania a ze jest tyle z Kielc to juz sie zaskoczyłam ale miło Ja tez mam zjazd 19 ale cóz, może bedzie jeszcze okazja Pozdrówki dla Was dziewczynki
|
|
#22 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak się umówicie na 19 to napewno dobiegnę
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
ja sprobuje sie zjawic. zobacze. bo podobno mam miec impreze w domu, ale sie zobaczy. sprobuje sie zjawic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
no tez nie wiedziełam, ze takie zloty kieleckie się odbywają , ale suuuuper. Chętnie się dołączę, ale za kilka miesiecy teraz to mam przed sobą duuuzy brzuch i nie bywam w miejscach rozrywkowych Zyczę udanego zlocikuPozdrawiam milusio
Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich. To oddanie swojej przyszłości i swojego szczęscia w ręce drugiego człowieka. To zaufanie bez reszty. To odsłoniecie swoich słabości http://foto.onet.pl/508v6,ee4b3skoc4gc,644ih,u.html?V=1
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
rany mam nadzieje ze teraz uda mi sie z Wami spotkac!!! nawet mam w kalendarzu zapisane 19:P ale zycie z malym brzdacem zaskakuje i tak naprawde nigdy nie wiadomo co sie wydarzy
![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak inne nie będą chciały, to ja bardzo chętnie, nawet Ci dopłacę za to
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak dziewczynki 18.03 czy 19.03 - nasz zlot? O której? I kto bedzie? Ile osób?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
zrobmy sobie zlot 18.03 w Galaktyce hehe żartuje
ja tak jak mówiłam 18.03 w Galaktyce musze się zjawić więc bardziej mi pasuje 19.03 chyba że rzeczywiście w Galaktyce "Czarownice" zrobią sobie sabat hehehehe
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
oj dzidzia napewno by sie ucieszyla tyle kobietek
ale to mala maruda i nie usiedzialaby na miejscu nawet 5 minut![]() no nic moze maz w tym czasie bedzie wolny a wtedy napewno sie pojawie buziaki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

Oczywiście wszystko jeszcze można zmienić, ale już proponuję, żeby później nie było zamieszania i żeby wszystkie mogły sobie w kalendarzu zapisać zlot

graja moim znajomi DJz Poznania w Galaktyce i musze sie tam udać ... a z 19.03 to jeszcze nie wiem jak będzie