|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
desery dla kobiet w ciąży
Dziewczyny,
Czy możecie polecić jakieś sprawdzone w miarę proste desery dla kobiet w ciąży przede wszystkim aby były zdrowe, niskoaloryczne czyli jak wypieki to bez cukru i masła. Jestem łasuchem no cóż i w ciąży nie mogę sobie odmówić deserków ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: desery dla kobiet w ciąży
Cytat:
Polecam jej bloga ![]() ![]() http://chocolatecoveredkatie.com/
![]() |
![]() |
#4 | |
mOLDerator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
faktycznie w pierwszej odpowiedzi nie ma nic ironicznego jednakże deser w postaci sałatki z owoców jest mi znany chyba nie ma kobiety, który by na to sama nie wpadła, gdyby do tego wymyślić jakiś sos to zmienia postać rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeśli były suche to może po prostu fajnie byłoby je czymś nadziać? Jakaś konfitura np? Wilgotniejsze muffiny jakie mnie smakują to np marchewkowe albo mocno czekoladowe.
Ze swojej strony mogę polecić różne "fit" desery i ciasta na bazie kaszy jaglanej, czerwonej fasoli, cukinii, buraków... przepisów w necie jest mnóstwo. Nie w tym tu rzecz, że mają być niskokaloryczne ale wartościowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie faworytem jest sałatka owocowa MACEDONIA... oczywiście bez żadnych likierów itd
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tez jestem za sałatkami i wszytsko zalezy od tego jakich owocow sie doda. Tez uwielbiam ale jest sporo krojenia a taka sałatkę nie postoi dluzej niz jeden dzien w lodowce.
Sosy do sałatek owocowych ![]() Owoce same w sobie sa słodkie i soczyste. Sos Zakrylby całkowicie smak owocow. Zreszta ja jem raczej wszystko co do tej pory oprócz kilku oczywistych składników ktorych w ciazy nie powinno sie jesc. Mysle ze jedzenie z umiarem nie zaszkodzi dziecku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
micha owoców - ulubionych, polane miodem i bitą smietana (tak odrobinke) :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.