|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomocy.... kompletnie nie moge sobie poradzić :(
Witam
Niestety, musze znów poprosic Was o pomoc. Próbowałam cos kombinować w tym photoshopie w zwiazku z moją fryzura... ale na marne. NIC nie wychodzi, moze jeszcze gdybym jeszcze miała polską wersję .Interesuja mnie fryzurki poniżej, nie wiem jakie dokładnie mam wstawić tam fotki mojego pyszcza, probowałam wszystkiego ale mam chyba pecha... POMOŻE MI KTOŚ RAZ JESZCZE? Plissssssss To ja:
"Miłośc jest kombinacją podziwu, szacunku i namiętności. Jeśli żywe jest choc jedno uczucie, nie ma o co robic szumu. Jeśli dwa, może to nie jest mistrzostwo świata, ale blisko. Ale jeśli wszystkie trzy, to śmierc nie jest potrzebna - trafiłaś do nieba za życia" |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy.... kompletnie nie moge sobie poradzić :(
A to fryzurki, które mnie interesują
"Miłośc jest kombinacją podziwu, szacunku i namiętności. Jeśli żywe jest choc jedno uczucie, nie ma o co robic szumu. Jeśli dwa, może to nie jest mistrzostwo świata, ale blisko. Ale jeśli wszystkie trzy, to śmierc nie jest potrzebna - trafiłaś do nieba za życia" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

.