|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
problem
w poniedzialek bylam pierwszy raz z kumpela na silowni. wszystko bylo ok az do nastepnego dnia
![]() ![]() pomozcie jak pozbyc sie zakwasow i tych czerwonych krech ![]() ![]() ![]() odrazy przepraszam jezeli podobny temat juz byl. Jesli tak to prosze usunac temat lub zablokowac ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: problem
kapiel z sola podobno pomaga
poczekaj po prostu, max. kilka dni i same mina... aj ak jestes przyzwyczajona do wysilku to na 3 dzien nei bedzie juz sladu po zakwasach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a mają na tej siłowni jacuzzi? jak chodziłam z koleżanką na siłownię to po wysiłku wskakiwałyśmy do cieplutkiej wody z bąbelkami i na drugi dzień zero zakwasów. z jednej strony byłam zawiedziona nieco... no bo taki wysiłek i ani troche zakwasów?:P ale przynajmniej normalnie chodziłam po schodach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mi na zakwasy pomaga rozgrzanie mięśnie,ale nie ciepłymi okładami tylko lękkim rozciąganiem i treningiem.Całkiem nie mija,ale pozwala funkcjonować
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja tez czasem mam zakwasy:P jak sobie za duzo pocwicze,ale zaszaleje na koncercie
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Pamietaj ze zawsze przed cwiczeniami musisz rozgrzac miesnie, a po zakonczeniu cwiczen, OBOWIAZKOWO porozciagac sie. Jesli sie nie rozciagniesz, zakwasy gwarantowane.
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podpinam sie pod twoja wypowiedz. Najlepszy sposob jaki znam. Jak mam zakwasy, czuje, ze trening dobrze "wchodzi" i az chce sie zyc :P haha |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.