|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kobieta, która nie ma instynktu macierzyńskiego?
Czy was dziwne jest to, że kobieta 32 letnia nie ma w ogóle instynktu macierzynskiego, dzieci jej nie interesują?co myślicie o takiej kobiecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Kobieta, która nie ma instynktu macierzyńskiego?
Cytat:
Nic nie mysle. Jak akurat mam chwile wolnego czasu to nie rozmyslam o obcych ludziach i ich wyborach zyciowych, tylko czytam forum wizaz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie dziwne by było, gdyby uszczęśliwiając kogoś postanowiła urodzić dziecko. dziwne by było, gdyby sztucznie interesowała się dziećmi (które od razu wyczuwają teatrzyki). póki postępuje w zgodzie z sobą - ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- bardziej mnie dziwi, że Ciebie to dziwi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a Ciebie to martwi?
mnie to osobiście ani nie dziwi ani nie skłania do refleksji - nie wszyscy mają i nie wszyscy muszą mieć instynkt macierzyński i o ile nie jesteś kobietą, której nie interesuje urodzone już własne dziecko znajdujące się pod jej opieką a jedynie kobietą, której posiadanie dzieci nie interesuje (albo nawet jesteś w ciąży - na tym etapie też nie wszyscy odczuwają przypływ macierzyńskiej miłości) to nie ma problemu
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie dziwi mnie to, są takie kobiety. Lepiej jak ona sama o tym wie i nie sprowadza na świat dziecka - bo jak urodze to mi się odmieni. Albo typowo egoistyczne myślenie. Muszę mieć dziecko bo kto mi poda przysłowiową szklankę wody na starość...
Co o niej mysle ? Nic. Niech żyje tak,żeby była szczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.