|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() wasi rodzice
witam was
![]() było już mnostwo watkow o nas, o naszych chłopakach,przyjaciolkach , ale nie było o rodzicach ![]() zastanawiam sie czy znacie swoich rodziców? wiem, smiesznie to brzmi. ale chodzi mi o to czy wiecie jakie mieli dziecinstwo, z kim sie zadawali, jak sie poznali? jesli macie ochote opiszcie to ![]() ja od niedawna sie takich rzeczy dowiaduje... wiem, ze poznali się nad jeziorem, ze mama nie przyjela taty zareczyn, dopiero za drugim razem sie zgodziła. ![]() wiem, ze tata nie mieszkał z rodzicami tylko u babci, bo w ich domu nie było miejsca a było jeszcze dwoch młodszych braci. tata mojego taty, był milicjantem, moj tata musiał pracowac od najmłodszych lat, bo inaczej by nie wyzyli. nie w głowie mu były motorynki ![]() ![]() moja mama natomiast wiekszosc mlodosci spedzila na boisku, jako rozgrywająca w siatkowce. ![]() ![]() najbardziej zazdroszcze obydwóm tego, ze wakacje spedzali na wsi... ![]() piszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wasi rodzice
moi rodzice poznali sie w liceum. chodzili do jednej klasy. mama pochodzi z 'rodziny z tradycjami' a tata to goral ktory wyemigrowal do krakowa :P obydwoje mieli szczesliwe dziecinstwo. mama jest jedynaczka wiec nigdy niczego jej nie brakowalo, tata, jego rodzice i rodzenstwo przeprowadzili sie do krakowa kiedy najstarsza siostra taty zaczynala studia. babcia to krakuska wiec powrocila do rodzinnego miasta
![]() ![]() ![]() ![]() moi rodzice nie ukrywaja, ze byli bardzo nieodpowiedzialni. a historia o wczesnym macierzynstwie jest mi znana od malego. zadna z corek nie poszla w slady rodzicow ![]() mysle, ze nam moich rodzicow. zawsze chetnie wspominaja czasy swojego dziecinstwa i mlodosci 'z dzieckiem pod pacha' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
o moich rodzicach wiem wszystko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw: moja mama to rozalia , a o ten tatuaz to truje tacie do dzis ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja tam czasami nawet lubie usiasc i porozmawiac jak to bylo wczesniej..
![]() Jak moi rodzice sie poznali.. Hmm podobno bylo to tak: ![]() A wiec pewnego pieknego dnia, gdy moja mamusia odbywala praktyki w barze wraz z kolezanka.. Zobaczyly (przez szybe) chlopaka, ktory wyszedl z koszyczkiem (a byl to koszyk mojej babci ![]() ![]() ![]() Nastepnego dnia, gdy zobaczyla teraz juz mojego tate ![]() ![]() Na uslyszana propozycje Tatus odpowiedzial ponoc tak: "Przeciez ona jest straszna.. Ale z Toba chetnie bym sie umowil" - bezposredni koles z niego nie? ![]() ![]() Lecz Tato nie odpuszczal i w koncu Mami ulegla Jego urokowi ![]() Moge dodac jeszcze, ze po 2 latach znajomosci ja sie urodzilam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
moee cudna historia
![]() moi rodzice sie poznali jak mieli po 19 lat w pociagu ![]() ![]() mama nie miala latwo w dziecinstwie chociaz chyba wesolo ![]() ![]() wydaje mi sie ze niewiele wiem. czasem cos tam opowiedza ale raczej bez szczegolow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie, ze wiem sporo
![]() Moi rodzice poznali sie w szkole sredniej... w tym czasie moj tata byl zwiazany z inna dziewczyna... i moja mama rozbila ten zwiazek. Szczegolow nie znam ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
To bardzo sympatyczny pomysl...
![]() Moi rodzice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.