|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
trzeba mieć fantazję, dziadku :D
Lubicie sobie czasem pofantazjować??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do innych smaków, to nie pogardzę tą z chrupkami czekoladowymi albo z wiórkami czekoladowymi (jam czekoladomaniak) czy wisienką albo jagódką. Z braku laku zjem któreś z tych innych włoskich smaków, ale szczerze mówiąc takie średnie są. A Wy, jakie smaki najbardziej lubicie, jakie Wam się marzą (może ktoś z Danone to zagląda ![]() Ano właśnie - mnie się marzy smak a la lody z McDonalds z polewą czekoladową, czyli taki śmietankowy krem i do tego czekoladowa polewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: trzeba mieć fantazję, dziadku :D
Hehe, swietny temat
![]() Ja najbardziej lubię jagodowe, a w zasadzie to najlepszy jest ten bialy jogurt z fantazji i jego najchetniej jem - kiedys do sprzedawali, a teraz go juz chyba wycofali, wie ktos cos na ten temat? Ostatnio jadlam też cappucino z polewą caramello, na poczatku mi smakowalo, ale na drugim razem stwierdzilam,ze za slodkie. Jak nie ma jagodowych, to szukam maliny, natomiast chrupek i kulek czekoladowch nie lubie w jogurtach.
![]() |
#3 |
Nutka nie gryzie!
|
Moje ulubione to te z chrupkami..
![]() innymi tez nie pogardze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ach, ale bym sobie skosztowała Gruszkę z karmelem
![]() Dotychczas moje ulubione smaki to Fantazja z czekoladą i z chrupkami. Ale bardzo też lubię Cappuccino i Stracciatellaz polewą truskawkową. Niebo w gębie.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A ja tak troszkę z innej beczki.
W Niemczech Muller też robi takie jogurty i to są dopiero cuda, z tysiąc smaków; smakowite pomarańczowyz crunchem czekoladowym, bananowy z mlecznymi kulkami i migdałami albo ajerkoniakowy z waniliowymi kulkami. Bardzo je lubię i ich ryże na mleku, mniam. Szkoda, że u nas nie ma Mullera. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ależ bym zjadła taki bananowy z mlecznymi kulkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
With Beauty In Love
|
Jak to jabłko z cymamonem jest tak pyszne jak szarlotkowy Danio, to też poszukam w sklepie.
Za chrupkowymi nie przepadam, owocowe też średnio, za to uwielbiam włoskie smaki, szczególnie ten z czekoladową polewą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie mam do nich dostępu na codzień, ale jeżdżę co jakiś czas na zakupy do Niemiec i wtedy robię zapasy z różnych pyszności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Gruszkę z karmelem zjadłam przed chwilką i bardzo mi smakowała
![]() Tylko trochę za mało tego nadzienia gruszkowego w stosunku do tego białego jogurtu ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Nie smakują mi wszystkie fantazje. Mam za to swoją ulubioną, to fantazja tiramisu z polewą porzeczkową. Pycha!
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię z włoskich smaków migdał. Na tomiast kiedyś uwielbiałam z takimi różowymi kulkami (już ich nie sprzedają)
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
tiramisu z polewą z czarnej porzeczki
biscotto z polewą pomarańczową kooocham te smaki, szykuje się na łowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.