|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Polinezyjski masaż MA-URI14-16.10.2005
w Łodzi rozpoczynają się warsztaty (kurs) Polinezyjskiego masażu MA-URI. Trener - Hania Skrzypek (trener współpracujący z Instytutem MA-URI) Informacje pod numerem: +48 609 030 424 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Polinezyjski masaż MA-URI
Szkoda,ze tak daleko w Łodzi... MOze moja siostrzyczka by sie wybrała. Jest jednak wiecznie zapracowana i na takie eskapady nie ma czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ile kosztuje taki kurs masażu Ma-uri i kto może do niego przystapić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
"Kurs Polinezyjskiego masażu MA-URI" w 3 dni ?
Czy możesz podać program tych warsztatów na forum ? pozdrawiam, Darek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Jesli dobrze zrozumiałem, to jest pierwsze spotkanie (zwykle jest ich 5).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Zazwyczaj warsztaty przebiegają w cyklu 6-ciu spotkań weekendowych (Pt-Nd). Podczas tych spotkań uczestnicy uczą się kolejnych technik masażu. Masaż MA-URI jest ściśle powiązany z tańcem. Podczas warsztatów prowadzone są również zajęcia związane z tańcem przy muzyce etnicznej oraz przybliżenie kultury i filozofii polinezyjskiej. W celu uzyskania bardziej sczegółowych informacji proszę o kontakt tel 505 516 502
Edytowane przez DorkaWD Czas edycji: 2006-08-11 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Od uczestników warsztatów nie wymaga się przygotowań z zakresu masażu, terapii czy przygotowania medycznego.
Na warsztat może zapisac się każda przeciętnie uzdolniona ruchowo i manualnie osobia! Podczas kursu uczestnik zdobywa umiejętności i wiedze potrzebna do wykonania samodzielnie pełnego, półtoragodzinnego masazu MA-URI. W celu uzyskania bardziej sczegółowych informacji proszę o kontakt tel 505 516 502 Edytowane przez DorkaWD Czas edycji: 2006-08-11 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Jaki jest koszt całego kursu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Trudno jest w paru słowach opisać Systemy Polinezyjskich Masaży.
Warto poczytać troche więcej na www.kiaora.pl Masaże Polinezyjskie czy to Ma-uri czy Lomi Lomi wykraczaja poza tradycyjne pojecie masaż. Jest to system leczenia, filozofia zycia, zachowanie oraz masaż. Ponadto te 4 zjazdy to dopiero początek. Masaż Polinezyjski wymaga ciągłej nauki a w niektórych przypadkach także przedłużania licencji na daną metodę. Zreszta nie tylko te masaże wymagają ciągłej nauki. Od czasu do czasu sam praktykuję. Moim zdaniem warto!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-09
|
Dot.: Polinezyjski masaż warszawa
lomi lomi - przyjemnosc nie tylko dostawac ale rowniez dawac, pomimo faktu ze jest to ciezka praca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
A gdzie takie masaże są wykonywane we Wrocławiu? Jeśli nikt nie wie to może chociaż moglibyście mi powiedzieć gdzie mogę szukać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Oj wydaje mi się,ze ciężko będzie znaleźć kompetentnego masażystę specjalizującego się w tego typu masażach. Ja sama od tygodnia szukam kochoś z okolic Katowic i narazie bez skutku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
masażysta z okolic katowic? zapraszam do siebie
![]() ukończyłam cykl szkoleń w Duńskim Instytucie MA-URI oraz miesięczne warsztaty w Nowej Zelandii u Katji i Hemiego Fox (twórców MA-URI) prosze o kontakt ma-uri.masaz@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.