|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pasuje ta fryzura?? proszę pomóżcie
Hey!
Dziewczyny mam straszną prośbę... czy pasuje do mnie ta fryzura?? prosze pomóżcie muszę to wiedzieć.... nie mam co z włosami robić ale jesli ona jest beeeeeeeee to nie będę tak robic.... proszę o pomoc... Muszę to wiedziec na czwartek ![]() ![]()
I like it when you enter my dreams ![]() Edytowane przez Carmenc Czas edycji: 2007-05-04 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pasuje ta fryzura?? proszę pomóżcie
Jest całkiem ok, jasne że pasuje. Ja ze swojej strony dodam że fajnie wyglądałabyś w lekkiej grzyweczce
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Masz dość wysokie czolo, wiec ladnie by Ci bylo w jakiejs grzyweczce. Ale teraz tez wygladasz slodko
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to fryzurka jest średnia..a jak wyglądasz z rozpuszczonymi włoskami?? Albo spróbuj zrobić sobie grzywkę- bedzie wtedy lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Nie jest źle, ale grzywka byłaby lepsza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
hmmm.... grzywka... właśnie ja zapuszczam włosy i ostatnio ciągle nosiłam włosy z grzywką... i troszkę mi się już to znudziło... (na dole link do stronki, na której są moje "kłaczki" przed zapuszczaniem i w chwili obecnej)... kurcze a może macie jakieś fryzurki?? już naprawdę nie mam pojęcia co z tymi włosami robic... i tak już mam długie w porównaniu z tym co było wcześniej
![]() Ostatnio nonstop nosiłam w kitce i z grzywką... taką opadającą na lewe oko ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=75610
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.