![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Karteczki...
Witam
![]() Zawsze lubiłam coś sklejać, wycinać, itp. rzeczy jednak karteczki zaczęłam robić dość nie dawno przy okazji tworzenia zaproszeń ślubnych. To są moje początki i dlatego wiele brakuje mi do ideału, ale mam nadzieję, że dzieki Waszym radom dojdę do pełenej wprawy a być może i kiedyś perfekcji ![]() Pomysły czerwie od Was ![]() ![]() Na początku pokaże Wam jaką karteczkę zrobiłam dla brata na urodziny i drugą (ta z krową) dla koleżanki na imieniny ![]() pozdrawiam i miłego oglądania ![]() Edytowane przez onaella Czas edycji: 2008-06-21 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Karteczki...
Witam
![]() Jak dla mnie w tej ciemnej czegoś jeszcze brakuje, czuję taki niedosyt jak na nią patrzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I powiem Ci, że też mi cos brakowało ale z drugiej strony nie chciałam przesadzić bo i tak w sumie taka mało męska jest jak dla faceta ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dla faceta zawsze trudno coś dobrać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witam! Karteczki bardzo ładne, a ta z krówką słodziutka. Czekam na następne.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hania739 dziękuje
![]() jutro wstawię więcej, a narazie zmuszam moje szare komórki do wysiłku ale coś mi cięzko idzie i nie wiem co mogę dodać do tej kartki. Chciałabym dać ją Tacie na Dzień Ojca, ale teraz jest łysa jak nie wiem co ![]() Macie może jakiś pomysł co tam dać ![]() Aha palnuję w prawym górnym rogu dodać napis (taki odstający ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może pierw dodaj napis, a potem pomyślimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje Ci ślicznie za zainteresowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
ładne karki
![]() ![]() do ostatniej kartki dodałabym tylko napis w prawym dolnym lub górnym rogu (napis na białej kartce, podklejony zielonym kartonikiem, albo i dwoma, w odcieniach takie jak masz wstążeczki) i będzie cacy, a poza tym już nie musisz nic do niej dodawać, taka jest elegancka i prosta, tacie się spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
fajne kartki. a krowa jest sympatyczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witam Cię Onaella.
W pierwszej karteczce dla brata brakuje mi chyba napisu po prostu. Dziwne, bo nie przepadam za napisami, ale tu by mi wyjątkowo pasował. Kartka krowiasta skojarzyla mi się troche faktycznie z jakąś widzianą gdzies tu na wizażu. No i juz wiem z czyją kartką. Tak czy inaczej nie jest identyczna, ale tylko inspirowana. Fajna, bardzo humorystyczna, wesola taka. Ostatnia kartka dla taty fajnie wykonana, minimalistyczna, ale coż dla mężczyzny trudno coś za dużo kombinowac. Poza tym ja lubię takie oszczędne wlaśnie.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2008-06-23 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Yoanna21 dziękuje i też mi sie coś wydaje, że moja karteczka jest podobna do Twojej, także szczególne "dziekuje"
![]() Gosiaczek2507 ![]() ![]() hejasz ![]() wklejam moje wzory zaproszeń ślubnych. Narazie robię po prostu to co mi przyjdzie do głowy żeby pootem móc wybrać najlepsze. Mam nadzieję, że z czasem pomożecie mi w wyborze ![]() dwia pierwsze to w sumie moje faworyty, choć większość jest do siebie podobnych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne są. Chociaż to 3 jakieś takie "łyse" wrażenie robi.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam dodać, że na każdym będzie jeszcze napis ZAPROSZENIE, ale teraz nie daje ze względu, że to tylko projekty, a i tych naklejek z napisem nie mogę nigdzie poza allegro dostać.
Aha dziewczyny mogłybście mi doradzić, gdzie mogę kupić nitownicę?? i ile ona tak mniej więcej kosztuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
o widzię nowa osóbke "produkujaca " kartki, witam
![]() karteczki ciekawe... ![]() co do nitownicy dostaniesz w sklepie budowlanym, napewno w markecie fachowo to zaciskarka do oczek kosztuje ok 12zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie, że sie mało rzeczy marnuje to pokażę Wam co ostatnio zrobiłam. W sumie nic szczególnego ale wydaje mi się, że może być. Aha kwiatuszki suszylam sama ![]() Później pokażę Wam to co zrobiłam dzisiaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zaproszenia ślubne piękne, do 3 dodałabym jakiś napis,albo obrazek może
![]() A z ostatnich zaproszeń podobają mi sie z suszkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Muszę przyznać, że robisz bardzo ładne kartki. Podobają mi się wszystkie, jestem zwolenniczką prostoty!!! Te kartki z suszonymi kwiatkami robią wrażenie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha i te ostanie to nie zaproszenia, nie wiem czy widac dokładnie ale to są takie malutkie bileciki jak są np. przy kwiatkach ![]() Cytat:
![]() ![]() pokażę Wam teraz co wczoraj wyczarowałam. Jestem z tych kwiatuszków bardzo zadowolona ![]() a póżniej wkleje kartkę z ich wykorzystaniem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Kwiatki super
![]() Mam książkę z podobnymi wzorami ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Małe karneciki z suszkami są bardzo fajne. Minimalizm ma swój urok.
Kwiatek bardzo fajnie się zapowiada. Ciekawe jak i gdzie go wykorzystasz?
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
dziękuje Dziewczyny
![]() a to jest karteczka z kwiatuszkami, tylko już widzę coś czego nie powinno być, a mianowicie na zgięciu wytarła sie kartka i widac białe, niby nie dużo ale dla mnie jest to denerwujące ![]() oczywiście brakuje tam jeszcze napisu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ooooooo.... fajna. A widzisz, a na tej to bym napisu nie dawała, ot co. No ale to ja tak myslę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kwiatuchy świetne !!! Mają coś w sobie. Karteczka też niczego sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Bardzo ciekawe karteczki tworzysz, to trzeba przyznać. Mają coś w sobie. Też lubię proste i takie "poukładane" kartki ;-) Kwiatuszki, które stworzyłaś przecudne, już widzę, że będą inspiracją dla wielu
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ostatnia karteczka niby też minimalistyczna, a jednak bardzo bigato ozdobiona. Niesamowity urok dają te przekladane koraliki. A kokarda jest ukoronowaniem calości. Niesamowicie elegancka i pelna dostojności karteczka.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ciekawe zdobienie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Nie było mnie u Ciebie troszkę, a tu naraz tyle wspaniałości. Masz fajne pomysły. Bardzo podoba mi się karteczka z kwiatkami, ale nie tylko.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.