|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie potrafię się wyluzować!
Cześć, dziewczyny!
Zawsze lubiłam na to forum wchodzić i lubię aż do teraz. Niestety, tylko przeglądałam, kiedyś miałam konto, lecz nie pamiętam już nawet nicku (nie mówiąc o haśle ![]() Mam pewien problem.. Mianowicie jest to totalny brak wyluzowania. Gdy każdy potrafi pożartować to mnie bierze k..wica i nie potrafię się pośmiać z innymi, to samo jest gdy każdy ma na błahostki brzydko mówiąc ''wywalone'' to ja się przejmuję tak, że nie mogę po nocach spać ani w trakcie dnia jeść. Nie potrafię cieszyć się z życia, bo zawsze gdy jest całkowicie dobrze (choć i przez 5 min) to dla mnie to nierealne i muszę znaleźć sobie sama problem...Sama nie wiem czemu tak robię.. Czy któraś z was miała podobnie? Macie jakiś sposób na odrobinę korzystania z życia? ![]() Proszę, niech każdy śmiało się wypowie, bo lubię tutaj zaglądać i mam dobre wspomnienia z tym forum, będzie mi miło, jeśli się ze mną podzielicie, udzielicie rad, walniecie jakimś żartem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nie potrafię się wyluzować!
"Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny?
- Stać mnie na więcej!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Moja babcia ma tak, ze ciagle sie zamartwia i ciagle narzeka, a jak jest dobrze, to musi sobie znalezc cos do narzekania. Nie da sie z nia rozmawiac.
Istnieje podejrzenie, ze kiedys miala taki problem jak ty, a potem to eskalowalo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Oj tak... mam to samo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Też tak miałam że nie potrafiłam się wyluzować. Winą było to że się zawsze bałam że powiem coś nie tak i ktoś na mnie krzywo popatrzy albo też martwiłam się że nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Dobre towarzystwo i na pewno będzie Ci lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Też tak miałam, zluzowałam dopiero jak założyłam rodzinę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Kurczę, bo sama w sumie nie wiem.
Macie jakiś sposób na to? Nie potrafię odpuścić czegoś i mam też tak, że wkręcam sobie różne rzeczy, a później nie mogę spać po nocach.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.