|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe perfumerie w Poznaniu
Nie wiem, gdzie umieścić ten post- dlatego zakładam nowy wątek. Będę 4 września w Poznaniu, gdzie w centrum skoczyć do jakiejś ciekawszej perfumeriiz ciekawszym asotrymentem? Poratujcie mnie informacją, proszę
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poznanianki, poinformujcie
idz do Starego Browaru-centrum handlowe na ul.Półwiejskiej, masz tam Sephorę, Douglasa, Super-Pharma(tez ma perfumy w promocjach), Rossmana, są 2 części(STARA I NOWA)w centrum, wejdź do obu
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Stary Browar - dwie części
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
W Kupcu Poznańskim jest Marionnaud ( pl.Wiosny Ludów 2 ) - piechotkiem niedaleko Starego Browaru
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Kota, pozwoliłam sobie zmienić trochę tytuł, żeby w przyszłości łatwiej było dotrzeć do tego wątku
Miłego zwiedzania poznańskich perfumerii!
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ciekawe perfumerie w Poznaniu
Dzięki za wiadomości.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
z ciekawszych jeszcze Perfumeria D'Or na ul. Paderewskiego. Niszowce, zapachy nie do upolowania w Sephorach (jakiś czas temu mignęła mi nawet czarna Mańka). A oprócz tego obowiązkowo Stary browar a w nim sklep firmowy Estee Lauder, a tam większość zapachów Clinique, Estee Lauder, Donny Karan i T. Hilfingera. Ostanio były spore ilości Czarnego Koszmaru, jak ktoś lubi
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Potwierdzam - obowiązkowo Stary Browar
![]() to chyba jednyne znane mi centrum handlowe w Poznaniu, które ma Sephore, Douglasa, Rosmanna, SuperPharm itp. pod jednym dachem podaję stronkę, na której są dokładne "lokalizacje" perfumerii w Browarze: http://www.starybrowar.pl/pl/szukaj/ pozdrawiam i miłej wizyty w Poznaniu życzę Edytowane przez dziewczynka87 Czas edycji: 2007-08-31 o 23:02 Powód: uzupełnienie |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszystkie informacje.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.