|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() makabryczno komicznie:)
Jakis czas temu zmarla moja ciocia, byla sedziwa staruszka dozyla ponad 90 lat... na pogrzebie byla moja 5-cio letnia siostrzenica, ktora po raz pierwszy uczestniczyla w takiej uroczystosci. Jakis miesiac po pogrzebie poszlam z nia na cmentarz. to byla niedziela pora poobiednia, cmentarz byl pelen spacerujacych ludzi. gdy zblizalysmy sie do groby mala Krysia nagle staneła, rozejrzala sie dookola i na cale gardlo wykrzyknela:.... wiem ! wiem! poznaje to miejsce!!!! tutaj niedawno zakopaliśmy ciotkę!!!! Bardzo byla z siebie dumna, a ja mimochodem okrylam sie rumiencem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: makabryczno komicznie:)
oj dzieci potrafią coś palnąć, w najmniej odpowiedniej sytuacji
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
a wczoraj poszłam z moją przyjaciółką na spacer (taka piękna pogoda była
![]() ![]() wskoczyłyśmy szczęśliwe na te huśtawki , kiedy przyszła taka może 4-letnia dziewczynka ze starszym bratem i pokazuje mu na nas palcem i krzyczy: Patrz takie duże i na huśtawkach siedzą!!! -tak nam się zrobiło głupio że od razu uciekłyśmy ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
szczere do bolu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
wczoraj moja 4 letnia córka oznajmiła na cały regulator "ja jestem duza a ty jestes gruba" a czekałyśmy właśnie na windę w tłumie wrednych baboli z mojego bloku...super, co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mój synek miał wtedy 3,4 latka. Zmarła właśnie babcia mojego męża więc tłumaczyliśmy synkowi co i jak i dlaczego. Kiedy nadszedł dzień pogrzebu zapakowaliśmy się do samochodu i mieliśmy jeszcze tylko odebrać wieniec. Wieniec był już w samochodzie, gdy synek zapytał "dla kogo te kwiatki", na to my zgodnie "dla Twojej prababci" "a mówiliście, że babcia umarła, oj nieładnie tak oszukiwać synka"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wtedy mala spojrzala na mnie zaczela rozsuwac obrazowo raczki i z niewinnym usmiechem na twarzy zapytala: a ty ciociu? wrrrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
No teksty dzieciaków są niezwykle powalajace
![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Z dziecmi zawsze tak jest
![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
już kiedys to gdzieś pisałam ale jeszcze raz,otóż byłam w kościel z moim 3 letnim synem ,stalismy z tyłu kościoła i podczas podniesienia gdy wszyscy uklęknęli oczom małego ukazał się krzyż,na co o na cały głos :" mamo a ten pan na krzyżu to kto ?"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Wtajemniczenie
|
3-letni synek mojej koleżanki ma taki samochodzik i cały czas nim jeździ po mieszkaniu. Byłam akurat u nich, więc Kacerek zawzięcie chciał mnie przewieźć samochodzikiem. Chyba 100 razy mówił: "wsiada ciocia, psewiozę cię!". No ale przecież ten samochodzik by mojego ciężaru nie wutrzymał.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak byłam ostatnio w kościele i ksiądz powiedział "pochylcie głowy na błogosławieństwo" jakis 3, 4 latek obok na cały kościół "po co?" nawet zatwardziałe staruszki uśmiechały się pod nosem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
dobre dobre...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Ja mam 7-letnią siostrę i straszna z niej gaduła i pyskula
![]() Tyle gaf, co ona popełnia, to pamięci nie starczy. Co ciekawe, robi to czasem specjalnie, ale to od niedawna. Jakiś mały złośliwiec się z niej zrobił ![]() Raz była z mamą w kościele. Stoją, nagle Andżelika na głos: Mamo, spierdziałam się. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A ja jakoś w ten weekend wracałam do domu. Podchodzę do bramy a tam stoi kilka małych dziewczynek, na moje oko tak z 5-6 lat. Nie mogły wybić kodu żeyb otworzyc brame. Miałam wtedy fatalny humor, pokłóciłam sie dzień wcześniej z TŻ i cały swiat był nędzny generalnie. No i podchodzę a one na mnie patrzą i pytaja " oto moze pani nam otwozy?", ja sie uśmiehcnęłam i wystukuję kod do bramy a one patrzą na mnie i mówią: "Jakie pani ma ładne ublanie", "I baldzo ładne włosy". Tak jedna przez drugą...
![]() ![]() Od razu miałam lepszy humor. I jakbym miała mieć dziecko, to zdecydowanie wolę dziewczynkę. hehe ![]()
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzieciaki to potrafią ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Doskonały wątek, po jego tytule spodziewałam sie czegoś zupełnie innego.
Oby sie rozrastał, poprostu uwielbiam takie przykłady dziecięcej spontaniczności ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dziecieca spontanicznosc faktycznie jest zaskakujaco zenujaca momentami
kiedys mój brat jadac autokarem z mama wygladał przez okno i na widom cielaczka krzyknął na całuy głos "mamo zobacz jaki duzy pies!!!!" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.