makabryczno komicznie:) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Uśmiechnij się

Notka

Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-04-02, 21:07   #1
haallka
Wtajemniczenie

Wink

makabryczno komicznie:)

Jakis czas temu zmarla moja ciocia, byla sedziwa staruszka dozyla ponad 90 lat... na pogrzebie byla moja 5-cio letnia siostrzenica, ktora po raz pierwszy uczestniczyla w takiej uroczystosci. Jakis miesiac po pogrzebie poszlam z nia na cmentarz. to byla niedziela pora poobiednia, cmentarz byl pelen spacerujacych ludzi. gdy zblizalysmy sie do groby mala Krysia nagle staneła, rozejrzala sie dookola i na cale gardlo wykrzyknela:.... wiem ! wiem! poznaje to miejsce!!!! tutaj niedawno zakopaliśmy ciotkę!!!! Bardzo byla z siebie dumna, a ja mimochodem okrylam sie rumiencem
haallka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-02, 22:15   #2
winterlady
Raczkowanie

GG do winterlady
Dot.: makabryczno komicznie:)

oj dzieci potrafią coś palnąć, w najmniej odpowiedniej sytuacji
Stary 2006-04-03, 07:57   #3
monka111
Rozeznanie

a wczoraj poszłam z moją przyjaciółką na spacer (taka piękna pogoda była ) no i zawędrowałyśmy na taki placyk z huśtawkami i małpim gajem
wskoczyłyśmy szczęśliwe na te huśtawki , kiedy przyszła taka może 4-letnia dziewczynka ze starszym bratem i pokazuje mu na nas palcem i krzyczy:
Patrz takie duże i na huśtawkach siedzą!!!
-tak nam się zrobiło głupio że od razu uciekłyśmy - a ona zadowolona wskoczyła na nasze miejsce
Stary 2006-04-03, 11:14   #4
haallka
Wtajemniczenie

szczere do bolu
Stary 2006-04-03, 11:50   #5
monikau
Raczkowanie

wczoraj moja 4 letnia córka oznajmiła na cały regulator "ja jestem duza a ty jestes gruba" a czekałyśmy właśnie na windę w tłumie wrednych baboli z mojego bloku...super, co?
monikau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-03, 12:00   #6
agajot
Zakorzenienie

Mój synek miał wtedy 3,4 latka. Zmarła właśnie babcia mojego męża więc tłumaczyliśmy synkowi co i jak i dlaczego. Kiedy nadszedł dzień pogrzebu zapakowaliśmy się do samochodu i mieliśmy jeszcze tylko odebrać wieniec. Wieniec był już w samochodzie, gdy synek zapytał "dla kogo te kwiatki", na to my zgodnie "dla Twojej prababci" "a mówiliście, że babcia umarła, oj nieładnie tak oszukiwać synka" i pogroził nam paluszkiem.
agajot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-03, 20:45   #7
haallka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monikau
wczoraj moja 4 letnia córka oznajmiła na cały regulator "ja jestem duza a ty jestes gruba" a czekałyśmy właśnie na windę w tłumie wrednych baboli z mojego bloku...super, co?
maja siostrzenica niewiadomo gdzie uslyszala slowo dupa strasznie jej sie spodobalo i powtarzala je dosc czesto. zdegustowana probowalam ja jakos tego oduczyc i tlumaczylam grzecznie, ze dupa to jest duuuuza i ma ja mis i kon a ludzie maja pupki, ewentualnie dupki tak jak ty i twoja mamusia...
wtedy mala spojrzala na mnie zaczela rozsuwac obrazowo raczki i z niewinnym usmiechem na twarzy zapytala: a ty ciociu?
wrrrrr

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-04-03, 22:42   #8
dora_angel
Zadomowienie

GG do dora_angel

No teksty dzieciaków są niezwykle powalajace
Zaręczeni 19.12.2011r.
Małżonkowie 29.12.2012
dora_angel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-03, 22:50   #9
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa

Cytat:
Napisane przez winterlady
oj dzieci potrafią coś palnąć, w najmniej odpowiedniej sytuacji
Ojj tak

------------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszam do galerii zdjęć

Syringa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-04, 15:04   #10
goga1001
Zadomowienie

GG do goga1001

Z dziecmi zawsze tak jest Nieraz jak coś powiedza to można spalić się ze wstydu.

goga1001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-04, 15:32   #11
edytak2
Przyczajenie

już kiedys to gdzieś pisałam ale jeszcze raz,otóż byłam w kościel z moim 3 letnim synem ,stalismy z tyłu kościoła i podczas podniesienia gdy wszyscy uklęknęli oczom małego ukazał się krzyż,na co o na cały głos :" mamo a ten pan na krzyżu to kto ?"
edytak2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-04, 15:50   #12
AneciaG
Wtajemniczenie

GG do AneciaG

3-letni synek mojej koleżanki ma taki samochodzik i cały czas nim jeździ po mieszkaniu. Byłam akurat u nich, więc Kacerek zawzięcie chciał mnie przewieźć samochodzikiem. Chyba 100 razy mówił: "wsiada ciocia, psewiozę cię!". No ale przecież ten samochodzik by mojego ciężaru nie wutrzymał. Wkońcu mówię: Kacperek, nie zmieszczę się bo jestem za duża. A Kacperek stanął za mną, zlukał mnie od stóp do głowy i z rozbrajającą szczerością stwierdził: "nie ciocia, wcale nie mas za dużego tyłka! Zmieścis się! Siadaj!".
Stary 2006-04-04, 21:36   #13
demetria
Rozeznanie

GG do demetria

Cytat:
Napisane przez AneciaG
3-letni synek mojej koleżanki ma taki samochodzik i cały czas nim jeździ po mieszkaniu. Byłam akurat u nich, więc Kacerek zawzięcie chciał mnie przewieźć samochodzikiem. Chyba 100 razy mówił: "wsiada ciocia, psewiozę cię!". No ale przecież ten samochodzik by mojego ciężaru nie wutrzymał. Wkońcu mówię: Kacperek, nie zmieszczę się bo jestem za duża. A Kacperek stanął za mną, zlukał mnie od stóp do głowy i z rozbrajającą szczerością stwierdził: "nie ciocia, wcale nie mas za dużego tyłka! Zmieścis się! Siadaj!".
kochane dziecko będzie potrafił skomplementowac kobiete w przyszłości

jak byłam ostatnio w kościele i ksiądz powiedział "pochylcie głowy na błogosławieństwo" jakis 3, 4 latek obok na cały kościół "po co?" nawet zatwardziałe staruszki uśmiechały się pod nosem
Stary 2006-04-05, 09:40   #14
haallka
Wtajemniczenie

dobre dobre...
Stary 2006-04-05, 10:34   #15
siss
Rozeznanie

Ja mam 7-letnią siostrę i straszna z niej gaduła i pyskula Do tego ma donośny głos...
Tyle gaf, co ona popełnia, to pamięci nie starczy. Co ciekawe, robi to czasem specjalnie, ale to od niedawna. Jakiś mały złośliwiec się z niej zrobił

Raz była z mamą w kościele. Stoją, nagle Andżelika na głos: Mamo, spierdziałam się. Z tego co wiem, to nie musiała nawet mowić, bo czuć było
siss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 10:51   #16
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

A ja jakoś w ten weekend wracałam do domu. Podchodzę do bramy a tam stoi kilka małych dziewczynek, na moje oko tak z 5-6 lat. Nie mogły wybić kodu żeyb otworzyc brame. Miałam wtedy fatalny humor, pokłóciłam sie dzień wcześniej z TŻ i cały swiat był nędzny generalnie. No i podchodzę a one na mnie patrzą i pytaja " oto moze pani nam otwozy?", ja sie uśmiehcnęłam i wystukuję kod do bramy a one patrzą na mnie i mówią: "Jakie pani ma ładne ublanie", "I baldzo ładne włosy". Tak jedna przez drugą... Potem wbiegły przez furtke a potem sie jeszcze jedna odróciła i krzyknęła "Pani jest wogóle bardzo ładna!" i pobiegły dalej.

Od razu miałam lepszy humor. I jakbym miała mieć dziecko, to zdecydowanie wolę dziewczynkę. hehe

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 10:52   #17
kroofk@
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siss
Raz była z mamą w kościele. Stoją, nagle Andżelika na głos: Mamo, spierdziałam się. Z tego co wiem, to nie musiała nawet mowić, bo czuć było

Dzieciaki to potrafią.

kroofk@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-06, 17:53   #18
wiwiana
Raczkowanie

Talking Dot.: makabryczno komicznie:)

Cytat:
Napisane przez edytak2
już kiedys to gdzieś pisałam ale jeszcze raz,otóż byłam w kościel z moim 3 letnim synem ,stalismy z tyłu kościoła i podczas podniesienia gdy wszyscy uklęknęli oczom małego ukazał się krzyż,na co o na cały głos :" mamo a ten pan na krzyżu to kto ?"
o gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasz! !!!! to nieźle dzieciak pojechał Ja dawno temu należałąm do ZHR i jak to harcerze mają w zwyczju pełniliśmy wartę na 11 listopada pod Grobem Nieznanego Zołnierza. No i ostatnią watrę pełniła nasza zastępowa i zastępowy chłopaków. Listopad - wczśnie robi się ciemno. Wtedy było kolo17 i już prawie noc była. Nasi zastępowi stali w pałątkach, jako że zimno było (jakby co, to pałatki, to takie długie płaszcze z wycięciami na rączki ) no i staoją sobie, a obok, do grobu podchodzi pewna starsza kobieta z wnuczką. kobieta zapala znicz na grobie (pewnie swojego męża), a dziecko zajęte było rozglądsaniem się dookoła. Nagle, gdy dostrzegła harcerzy w pałatkach, na cały głos się wydarła "Baaaaaaaabbbcccciiiuuuuu uu!!!!!!!! patrz!!!!!!! Ksiądz!!!!" Babcia na to ładnie wytłumaczyła latorośli,że to nie ksiądz,tylko harcerze pełnią watre,a dzieciak musiał podejść i na własną rękę przekonać się, że to nie ksiądz. Kumpela mało ataku śmiechu nie doastała.P{owstrzymała się jednak, jaklo że na warcie sie ruszyc nie można

pozdro
wiwiana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-07, 17:00   #19
Anett_
Wtajemniczenie

Smile Dot.: makabryczno komicznie:)

Doskonały wątek, po jego tytule spodziewałam sie czegoś zupełnie innego.
Oby sie rozrastał, poprostu uwielbiam takie przykłady dziecięcej spontaniczności
Anett_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-07, 21:51   #20
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

dziecieca spontanicznosc faktycznie jest zaskakujaco zenujaca momentami

kiedys mój brat jadac autokarem z mama wygladał przez okno i na widom cielaczka krzyknął na całuy głos "mamo zobacz jaki duzy pies!!!!"

16.10.2009-start
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

KATESIA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Uśmiechnij się

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości