|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem z dziewczyną
a
Edytowane przez NKS Czas edycji: 2017-06-06 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: problem z dziewczyną
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Najwyraźniej delikatnie chce Cie spławić.
Było miło i tyle
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
I to w zasadzie wszystko na ten temat. Było miło, gdy było miło, ale teraz dla niej już jest po sylwestrze, zaczął się nowy dzień i ona już o Tobie nie myśli, autorze. Smutne, ale prawdziwe (i jakże popularne).
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nienawidzisz, jak laska nie potrafi sie okreslic? ale najwyzszy czas, zeby wiedziec, ze ludzie sa rozni a poza tym ona Ci nic nie obiecywala.
Milo spedzila czas i to kuniec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Wiesz Autorze, ja też nie lubię takiego olewania, ale Wy spedziliście razem ze sobą raptem parę godzin i to jeszcze mimo wszystko pod wpływem.
Trudno, miałeś miły wieczór i się skończyło. Nie ma chyba co analizować zbytnio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tutaj muszę Ci przyznać rację. Mimo, że to było tylko kilka godzin. Mimo, że na imprezie. Mimo, że po pijaku. To jednak rozmawialiście, były pocałunki i jednak jakaś kultura osobista nakazuje odezwać się do tej drugiej osoby.
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyna juz na imprezie mowila "nie wiem", wiec mogles sie domyslic, co i jak. Glowa do gory! To obca osoba
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jak konsekwentnie ignorowanie nie jest dla Ciebie wystarczającą informacją, że nie jest zainteresowana, to nie wiem jakie wyjaśnienia by Ci coś dały. To oczywiste że nie chce kontaktu.
Ona się określiła, tylko Ty tego nie przyjmujesz do świadomości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przecież ona się określiła - nie chce mieć z tobą kontaktu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytanie, po co całowała się z zupełnie obcym facetem po to tylko, żeby wymienić ślinę? Jaki miała w tym cel? Nie oceniam jej, po prostu nie rozumiem, dlaczego.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo najwyraźniej miała na to ochotę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Zapytałeś czy się spotkamy , usłyszałeś nie wiem więc odpowiedziała wymigająco aby dalej było miło na imprezie , jednak o niczym więcej nie myślała. Daj sobie spokój i nie narzucaj się więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Calowala sie, bo miala ochote. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Po prostu: było miło, ale się skończyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Ma Cię głęboko gdzieś. Tak jak napisały dziewczyny było miło i się skończyło, nie zawracaj mi dupy. Nie ma co tego analizować, rozmyślać. Idź dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Dzięki wszystkim za odpowiedź.
Moim zdaniem stwierdzenie "nie wiem" wcale nie sugeruje, że już wtedy wiedziała, że nic dalej nie będzie. Jeśli ktoś mówi "nie wiem" to albo chce, ale coś kogoś powstrzymuje, albo jest na tyle nieinteligentną osobą, że nie wie co mówi, albo i jeszcze coś, co nie przychodzi mi teraz do głowy. Załóżmy, że jest to opcja pierwsza, czyli że chce, ale nie może. Dlaczego? Może ma chłopaka (nieładnie z jej strony), ale na Sylwestra bez chłopaka? W sumie to różne wypadki losowe mogły mieć miejsce, babka mu zachorowała, miał przyjechać z innego miasta ale samochód się zepsuł, whatever... Jeśli jest tak to jestem w stanie zrozumieć, dlaczego nie chce mieć ze mną więcej kontaktu, ale wystarczy powiedzieć! Jest też kolejna opcja, ma za sobą nieudany związek i nie chce się angażować, choć o tym też wystarczy powiedzieć. A wracając jeszcze do tematu jej zainteresowania mną - to ona pierwsza nawiązała kontakt (chyba nawet zanim cokolwiek wypiła), to ona wyciągnęła ode mnie numer telefonu, to przez nią zaczęło się chodzenie wszędzie za rękę, to ona pierwsza mnie pocałowała, to ona ciągle się przytulała i wszędzie dotykała (pomijaj strefy najbardziej intymne), to ona w 3/4 przypadków inicjowała pocałunek... Taki typ dominujący, zawsze mi się to podobało. Była też zainteresowana mną jako osobą - pytała co robię, gdzie studiuję, rozmawialiśmy o wszystkim, o muzyce, o szkole, pracy studiach, przyszłości, o jedzeniu, o poglądach na związek (wtedy chyba narodziła się u mnie myśl, że coś może z tego wyjść), o zwierzętach, o sporcie, o książkach... mógłbym tak wymieniać i wymieniać. I nie były to dyskusje o dupie maryny, wręcz przeciwnie, prowadziliśmy naprawdę inteligentne rozmowy, nieliczne jest grono osób, z którymi tak fajnie mi się rozmawiało. Mniejsza z tym, nie chce pogadać, jej strata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Daj sobie z nią spokój, tak jak piszesz, a na przyszłość pamiętaj, że brak odpowiedzi to również w pewnym sensie odpowiedź. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Moim zdaniem "nie wiem" może jak najbardziej sugerować, ze wtedy juz wiedziała (chociaż tak być nie musi) - po prostu było jej głupio odmówić wprost.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Tak czy siak ona nie musi Ci sie tlumaczyc, dlaczego nie chce sie z Toba spotykac. Serio. Nie chcialoby mi sie dzielic z obcym facetem historiami o moim nieudanym zwiazku itp. Ty usilnie probujesz doszukiwac sie jakis przyczyn jej postepowania, a najnormalniej w swiecie ona moze nie szukac chlopaka i calowac sie dla rozrywki. Mam bliska kolezanke, ktora swojego czasu prowadzila takie praktyki
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.