problem z dziewczyną - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-01-02, 18:42   #1
NKS
Przyczajenie

problem z dziewczyną

a

Edytowane przez NKS
Czas edycji: 2017-06-06 o 17:02
NKS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-02, 19:04   #2
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Dot.: problem z dziewczyną

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-02, 19:10   #3
3asiex
Zadomowienie

Najwyraźniej delikatnie chce Cie spławić.
Było miło i tyle

Miałem taki piękny sen, że byłem ostatnim ssakiem na ziemi.(Mort: a ja w nim byłem?) Tak ale jako padlina.

3asiex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-02, 19:12   #4
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
I to w zasadzie wszystko na ten temat. Było miło, gdy było miło, ale teraz dla niej już jest po sylwestrze, zaczął się nowy dzień i ona już o Tobie nie myśli, autorze. Smutne, ale prawdziwe (i jakże popularne).
Stary 2017-01-02, 19:17   #5
wiekanka
Zakorzenienie

nienawidzisz, jak laska nie potrafi sie okreslic? ale najwyzszy czas, zeby wiedziec, ze ludzie sa rozni a poza tym ona Ci nic nie obiecywala.
Milo spedzila czas i to kuniec.
wiekanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-02, 19:40   #6
Azhaar
Zadomowienie

Wiesz Autorze, ja też nie lubię takiego olewania, ale Wy spedziliście razem ze sobą raptem parę godzin i to jeszcze mimo wszystko pod wpływem.

Trudno, miałeś miły wieczór i się skończyło. Nie ma chyba co analizować zbytnio.
Azhaar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-02, 20:45   #7
wild_horse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NKS Pokaż wiadomość
Nie chcę być też nachalny, więc chyba powinienem na tym etapie już odpuścić.
Dokładnie To jest jedyne wyjście, żeby wyjść z twarzą.

Cytat:
Ale wiecie czego nienawidzę? Jak laska nie potrafi się określić. Niech odbierze, zadzwoni, napisze, cokolwiek, i powie "ej sory, mam na ciebie wyâ˜☠â˜☠â˜☠ane" i byłoby spoko. A tak od dwóch dni chodzę i się zastanawiam co o danej sytuacji myśleć.
No tutaj muszę Ci przyznać rację. Mimo, że to było tylko kilka godzin. Mimo, że na imprezie. Mimo, że po pijaku. To jednak rozmawialiście, były pocałunki i jednak jakaś kultura osobista nakazuje odezwać się do tej drugiej osoby.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-01-02, 20:53   #8
Adrianna_8
Zakorzenienie

Dziewczyna juz na imprezie mowila "nie wiem", wiec mogles sie domyslic, co i jak. Glowa do gory! To obca osoba

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-02, 21:08   #9
januszpolak
Zakorzenienie

Jak konsekwentnie ignorowanie nie jest dla Ciebie wystarczającą informacją, że nie jest zainteresowana, to nie wiem jakie wyjaśnienia by Ci coś dały. To oczywiste że nie chce kontaktu.

Ona się określiła, tylko Ty tego nie przyjmujesz do świadomości.
januszpolak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-02, 21:37   #10
201701121406
Konto usunięte

Cytat:
Cześć. Na starcie powiem - tak, jestem facetem, ale zarejestrowałem się tutaj, by poznać zdanie głównie kobiet Sytuacja dość dziwna, ale może i typowa. Podczas sylwestra u kumpla poznałem 2 lata młodszą dziewczynę (ja mam 20 lat). Wszystko fajnie się kręciło, pierwszy raz pocałowaliśmy się dokładnie wraz z nadejściem nowego roku, z minuty na minutę byliśmy w zasadzie coraz bliżej. Praktycznie całą imprezę spędziliśmy razem tańcząc, przytulając się, całując. Było świetnie. Oczywiście nie muszę mówić, że byliśmy trochę "wcięci", choć ja potrafię zachować umiar i podobnie widziałem jest z nią, nie była AŻ TAK pijana. Po świetnym wieczorze odprowadziłem ją koło 3 do domu, kilka gorących pocałunków i się pożegnaliśmy. Do niczego więcej nie doszło (mimo iż jestem facetem też mam "swoje" zasady, ale ona też raczej "taka" nie jest). Po odprowadzeniu jej jak i w trakcie imprezy pytałem jej kilkakrotnie "Zobaczymy się jeszcze?", za każdym razem odpowiadała to samo "nie wiem". Mniejsza o to. Otóż następnego dnia wieczorem napisałem do niej na fb z zapytaniem, jak się czuje po Sylwestrze. Wyświetliła, nie odpisała. No, to już może świadczyć o tym, że raczej mnie olewa. Dalej, dziś postanowiłem do niej zadzwonić (to właśnie nie ja, a ona wyciągnęła ode mnie numer) - nie odebrała, nie oddzwoniła. Nie chcę być też nachalny, więc chyba powinienem na tym etapie już odpuścić. Ale wiecie czego nienawidzę? Jak laska nie potrafi się określić. Niech odbierze, zadzwoni, napisze, cokolwiek, i powie "ej sory, mam na ciebie wy☠☠☠ane" i byłoby spoko. A tak od dwóch dni chodzę i się zastanawiam co o danej sytuacji myśleć. Co Wy byście zrobili na moim miejscu? Uprzedzając pytania - tak, wiem jak wyglądają takie imprezy, ale jak ja nie byłem zainteresowany dalszą znajomością to po prostu o tym dziewczynie mówiłem.

Przecież ona się określiła - nie chce mieć z tobą kontaktu.
201701121406 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-02, 22:50   #11
wild_horse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
Dziewczyna juz na imprezie mowila "nie wiem", wiec mogles sie domyslic, co i jak. Glowa do gory! To obca osoba

"Nie wiem" to na tyle neutralne wyrażenie, że może znaczyć mnóstwo rzeczy; może tak, może nie, zobaczę, prześpię się, dam Ci znać, obgadam to z przyjaciółką, jak wytrzeźwieję dam znać.

Pytanie, po co całowała się z zupełnie obcym facetem po to tylko, żeby wymienić ślinę? Jaki miała w tym cel? Nie oceniam jej, po prostu nie rozumiem, dlaczego.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-02, 23:03   #12
201701121406
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wild_horse Pokaż wiadomość
"Nie wiem" to na tyle neutralne wyrażenie, że może znaczyć mnóstwo rzeczy; może tak, może nie, zobaczę, prześpię się, dam Ci znać, obgadam to z przyjaciółką, jak wytrzeźwieję dam znać.

Pytanie, po co całowała się z zupełnie obcym facetem po to tylko, żeby wymienić ślinę? Jaki miała w tym cel? Nie oceniam jej, po prostu nie rozumiem, dlaczego.

Bo najwyraźniej miała na to ochotę.
Stary 2017-01-02, 23:12   #13
magda0302
BAN stały

Zapytałeś czy się spotkamy , usłyszałeś nie wiem więc odpowiedziała wymigająco aby dalej było miło na imprezie , jednak o niczym więcej nie myślała. Daj sobie spokój i nie narzucaj się więcej
magda0302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-03, 07:04   #14
Adrianna_8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wild_horse Pokaż wiadomość

Nie wiem najczesniej znaczy "nie". Jakby dziewczynie zalezalo i facet faktycznie by jej sie spodobal, to z checia kontynuowalaby znajomosc, a nie myslala o psiapsi lub tworzyla drzewko decyzyjne o poranku.

Calowala sie, bo miala ochote.

Stary 2017-01-03, 08:18   #15
_Bumblebee_
Wtajemniczenie

Po prostu: było miło, ale się skończyło .
_Bumblebee_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-01-03, 09:56   #16
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Ma Cię głęboko gdzieś. Tak jak napisały dziewczyny było miło i się skończyło, nie zawracaj mi dupy. Nie ma co tego analizować, rozmyślać. Idź dalej.
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-03, 10:01   #17
NKS
Przyczajenie

Dzięki wszystkim za odpowiedź.

Moim zdaniem stwierdzenie "nie wiem" wcale nie sugeruje, że już wtedy wiedziała, że nic dalej nie będzie. Jeśli ktoś mówi "nie wiem" to albo chce, ale coś kogoś powstrzymuje, albo jest na tyle nieinteligentną osobą, że nie wie co mówi, albo i jeszcze coś, co nie przychodzi mi teraz do głowy. Załóżmy, że jest to opcja pierwsza, czyli że chce, ale nie może. Dlaczego? Może ma chłopaka (nieładnie z jej strony), ale na Sylwestra bez chłopaka? W sumie to różne wypadki losowe mogły mieć miejsce, babka mu zachorowała, miał przyjechać z innego miasta ale samochód się zepsuł, whatever... Jeśli jest tak to jestem w stanie zrozumieć, dlaczego nie chce mieć ze mną więcej kontaktu, ale wystarczy powiedzieć! Jest też kolejna opcja, ma za sobą nieudany związek i nie chce się angażować, choć o tym też wystarczy powiedzieć.

A wracając jeszcze do tematu jej zainteresowania mną - to ona pierwsza nawiązała kontakt (chyba nawet zanim cokolwiek wypiła), to ona wyciągnęła ode mnie numer telefonu, to przez nią zaczęło się chodzenie wszędzie za rękę, to ona pierwsza mnie pocałowała, to ona ciągle się przytulała i wszędzie dotykała (pomijaj strefy najbardziej intymne), to ona w 3/4 przypadków inicjowała pocałunek... Taki typ dominujący, zawsze mi się to podobało. Była też zainteresowana mną jako osobą - pytała co robię, gdzie studiuję, rozmawialiśmy o wszystkim, o muzyce, o szkole, pracy studiach, przyszłości, o jedzeniu, o poglądach na związek (wtedy chyba narodziła się u mnie myśl, że coś może z tego wyjść), o zwierzętach, o sporcie, o książkach... mógłbym tak wymieniać i wymieniać. I nie były to dyskusje o dupie maryny, wręcz przeciwnie, prowadziliśmy naprawdę inteligentne rozmowy, nieliczne jest grono osób, z którymi tak fajnie mi się rozmawiało.

Mniejsza z tym, nie chce pogadać, jej strata Dzięki jeszcze raz za tyle odpowiedzi, dam sobie z nią spokój
NKS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-03, 12:23   #18
malypeszek
Raczkowanie

Cytat:
A wracając jeszcze do tematu jej zainteresowania mną - to ona pierwsza nawiązała kontakt (chyba nawet zanim cokolwiek wypiła), to ona wyciągnęła ode mnie numer telefonu, to przez nią zaczęło się chodzenie wszędzie za rękę, to ona pierwsza mnie pocałowała, to ona ciągle się przytulała i wszędzie dotykała (pomijaj strefy najbardziej intymne), to ona w 3/4 przypadków inicjowała pocałunek... Taki typ dominujący, zawsze mi się to podobało. Była też zainteresowana mną jako osobą - pytała co robię, gdzie studiuję, rozmawialiśmy o wszystkim, o muzyce, o szkole, pracy studiach, przyszłości, o jedzeniu, o poglądach na związek (wtedy chyba narodziła się u mnie myśl, że coś może z tego wyjść), o zwierzętach, o sporcie, o książkach... mógłbym tak wymieniać i wymieniać. I nie były to dyskusje o dupie maryny, wręcz przeciwnie, prowadziliśmy naprawdę inteligentne rozmowy, nieliczne jest grono osób, z którymi tak fajnie mi się rozmawiało.j
Może ona z tych co "muszą gonić króliczka"?
Daj sobie z nią spokój, tak jak piszesz, a na przyszłość pamiętaj, że brak odpowiedzi to również w pewnym sensie odpowiedź.
malypeszek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-03, 12:27   #19
201701121406
Konto usunięte

Moim zdaniem "nie wiem" może jak najbardziej sugerować, ze wtedy juz wiedziała (chociaż tak być nie musi) - po prostu było jej głupio odmówić wprost.
Stary 2017-01-03, 15:01   #20
Adrianna_8
Zakorzenienie

Tak czy siak ona nie musi Ci sie tlumaczyc, dlaczego nie chce sie z Toba spotykac. Serio. Nie chcialoby mi sie dzielic z obcym facetem historiami o moim nieudanym zwiazku itp. Ty usilnie probujesz doszukiwac sie jakis przyczyn jej postepowania, a najnormalniej w swiecie ona moze nie szukac chlopaka i calowac sie dla rozrywki. Mam bliska kolezanke, ktora swojego czasu prowadzila takie praktyki .

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości