Zależało mu na pogłębieniu znajomości, poznaniu mnie i zniknął bez słowa.. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-30, 22:52   #1
Ksiezniczka212121
Przyczajenie

Zależało mu na pogłębieniu znajomości, poznaniu mnie i zniknął bez słowa..

Witam. Poznalam na pewnym portalu chłopaka. Miedzy nami bylo 11lat roznicy ,alenie odczuwalam tego. Pisalismy od kilku miesiecy chcial sie spotkac zwlekalam ,nie bylo kontaktu az w koncu spotkalismy sie. Spotkanie pierwsze z poczatku bylo dla mnie krepujace bo chcial mnie przytulac i chcialam wyjsc ale zas bylo fajnie. Pisalismy ze soba prawie dzien w dzien . Nie pisalam to pisal "co tak cicho siedzisz" spotkalismy sie ogolnie 4x tesknil niby.. przytul mnie byl szczery i mowil jesli kogos pozna mi powie badz "poznalem kogos ale nadal pisze z Toba"ze nie chce mnie zranic bo widzi ze sie angazuje i mielismy przystopowac ze spotkaniami ale mimo tego chcial sie spotykac. Mowil ze nie chce mnie traktowac przedmiotowo brakuje mu seksu wiec spal z jakas ale twierdzi ze im moze powiedziec wypad a mi nie chce .. po ostatnim spotkaniu kazal sie odezwac jak bede w pociagu pisal czy dotarlam . Nastepnego dnia napisal . Ja zas po 2dniach napisalam do niego chwile pisalismy . Pozniej napisalam do niego czemu on tak cicho siedzi .. nie odp nawet na smsa badz na fb bo byl i nie odczytal wiadomosci .. na koncu zablokowal moj nr chyba.. napisalam mu ze mi przykro i mogl napisać ze nie chce sie spotykac czy cos i ze milo bylo go poznac .. nie odpisal.. niby taki dojrzaly.. zauroczylam sie nim.. i nie wiem co robic .. mielismy sie spotkac po nowym roku.. nie rozumiem czemu sie tak stalo ,dlaczego urwal kontak.. czy powinnam pojechac do niego i spojrzec mu prosto w oczy i poprosic o wytłumaczenie..? zalezy mi na nim bardzo .. myslalam ze che mnie poznac bardziej i kontynuowac znajomosc.tak przynajmniej mowil .. co robic?
Ksiezniczka212121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-30, 23:07   #2
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Zalezo mu na poglebieniu znajomosci ,poznaniu mnie i zniknal bez slowa..

Cytat:
Napisane przez Ksiezniczka212121 Pokaż wiadomość
Witam. Poznalam na pewnym portalu chłopaka. Miedzy nami bylo 11lat roznicy ,alenie odczuwalam tego. Pisalismy od kilku miesiecy chcial sie spotkac zwlekalam ,nie bylo kontaktu az w koncu spotkalismy sie. Spotkanie pierwsze z poczatku bylo dla mnie krepujace bo chcial mnie przytulac i chcialam wyjsc ale zas bylo fajnie. Pisalismy ze soba prawie dzien w dzien . Nie pisalam to pisal "co tak cicho siedzisz" spotkalismy sie ogolnie 4x tesknil niby.. przytul mnie byl szczery i mowil jesli kogos pozna mi powie badz "poznalem kogos ale nadal pisze z Toba"ze nie chce mnie zranic bo widzi ze sie angazuje i mielismy przystopowac ze spotkaniami ale mimo tego chcial sie spotykac. Mowil ze nie chce mnie traktowac przedmiotowo brakuje mu seksu wiec spal z jakas ale twierdzi ze im moze powiedziec wypad a mi nie chce .. po ostatnim spotkaniu kazal sie odezwac jak bede w pociagu pisal czy dotarlam . Nastepnego dnia napisal . Ja zas po 2dniach napisalam do niego chwile pisalismy . Pozniej napisalam do niego czemu on tak cicho siedzi .. nie odp nawet na smsa badz na fb bo byl i nie odczytal wiadomosci .. na koncu zablokowal moj nr chyba.. napisalam mu ze mi przykro i mogl napisać ze nie chce sie spotykac czy cos i ze milo bylo go poznac .. nie odpisal.. niby taki dojrzaly.. zauroczylam sie nim.. i nie wiem co robic .. mielismy sie spotkac po nowym roku.. nie rozumiem czemu sie tak stalo ,dlaczego urwal kontak.. czy powinnam pojechac do niego i spojrzec mu prosto w oczy i poprosic o wytłumaczenie..? zalezy mi na nim bardzo .. myslalam ze che mnie poznac bardziej i kontynuowac znajomosc.tak przynajmniej mowil .. co robic?
Naprawdę nie widzisz, jak banalna jest ta historia? Jak schematyczna? Starszy lovelo z Internetu i "uduchowione" gadki-szmatki, rwący się kontakt, wysyłanie Ci sprzecznych sygnałów. Facet chciał się zabawić bez zbędnych zobowiązań, ale przecież Ci tego wprost nie powie, więc ubrał wszystko w ładne słówka, "czułe" gesty i pozowanie na wrażliwca i romantyka. Czas się obudzić z tego pięknego, ale jedynie snu.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2016-12-30 o 23:08
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-30, 23:31   #3
kalor
Gazela inteligencji

Serio uwierzyłas, ze sypia z innymi bo nie chce cię traktować przedmiotowo? I nie było ci z tym ani trochę zle? Wiem, ze są ludzie, którzy oddzielają miłość od seksu i otwarte związki, ale skoro wytnie uprawialiscie seksu, to chyba ty tego tak nie traktujesz? I to była oznaka jego troski o ciebie? Dajesz sobie wciskać największy kit, a teraz się dziwisz, ze cię tak potraktował... nie traktował cię w żadnym stopniu poważnie, a ty sobie na to pozwoliłaś niestety. Zacznij wymagać czegoś wiecej

A nie, sorry, myślałam, ze to dłużej trwało, a chyba spotkaliście się tylko kilka razy bez jakichś deklaracji? No ale i tak tłumaczenie nieco śmieszne i ja wole wiedzieć, ze facet nie ma innych na boku jak spotyka się ze mną.

Edytowane przez kalor
Czas edycji: 2016-12-30 o 23:34
kalor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-30, 23:55   #4
201711301501
Konto usunięte

To miała być szybka i krótka znajomość, bez zobowiązań, bez przyszłości. Skoro na pierwszej randce nie wyszło, na drugiej też to po co będzie zawracał sobie głowę
201711301501 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-31, 07:17   #5
Ksiezniczka212121
Przyczajenie

Nie powonnam sie mu pokazywac juz.na oczy i rzadac wyjasnien ? Nie mam.mowic mu to co mysle?

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Owszem bylo mi zle.. ale mi niczego nie obiecywal.. mial dac znac jak kogos znajdzie .. moze pojechac do niego i pogadac czy wtedy sie ponize?

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Kalor,masz racje ...tzn uprawialismy seks.. w tamtym momencie nie czulam sie wykorzystana byl czuly opiekunczy jakby mu zalezalo pisal ze cieszy sie z naszych spotkan ... ze mnie widzi ,martwil sie jak mialam jechac czy jestem w pociagu czu juz w domu.. zachowanie nie zrozumiale..
Stary 2016-12-31, 07:45   #6
_Supernova_
Zadomowienie

Ło matko... facet chciał tylko seksu.Jakich chcesz tłumaczen?Miala byc krotka znajomosc i byla.
_Supernova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-31, 07:51   #7
Adrianna_8
Zakorzenienie

Za naiwnosc sie placi, niestety. Potraktuj to jako lekcje. Doris dobrze napisala - typowy schemat.

Serio bylas tak zaslepiona, ze nie obrzydzil Cie tekst, ze sypia z innymi, bo brakuje mu seksu xD?

Moja rada: zapomnij o nim. On ma w du.pie, co czujesz i myslisz. Spotkanie z nim jeszcze bardziej Cie dobije.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-31, 08:05   #8
Azhaar
Zadomowienie

[QUOTE=Ksiezniczka212121;6 9119626]Nie powonnam sie mu pokazywac juz.na oczy i rzadac wyjasnien ? Nie mam.mowic mu to co mysle?[COLOR="Silver"]

Ale on wie, co Ty o nim myślisz. Bo inaczej się o nim myśleć nie da. Tylko to jest taki typ człowieka, który i tak będzie miał to w d... Chciał się zabawić i to dostał. Nic więcej się nie liczy, wiec jak dla mnie to jak chcesz to jedź, ale po mojemu zwyczajnie szkoda czasu.
Azhaar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-31, 08:32   #9
Bananalama
jestę wieszczę

właśnie o to chodzi, że chciał ekhm, pogłębić znajomość, ale okazało się, że za dużo zachodu.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-31, 08:47   #10
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
właśnie o to chodzi, że chciał ekhm, pogłębić znajomość, ale okazało się, że za dużo zachodu.
Dokładnie, również uznałam to za słowo klucz tej opowieści

No ale tak jak dziewczyny wspomniały, klasyka. A Ty autorko po prostu powinnaś dać sobie spokój i nawet o tym pacanie nie rozmyślać, plus cieszyć się, że Cię jednak na ten seks nie namówił
Stary 2016-12-31, 09:04   #11
kalor
Gazela inteligencji

Dot.: Zależało mu na pogłębieniu znajomości, poznaniu mnie i zniknął bez słowa..

To czemu nie mówisz, jak ci z czymś zle? Nieważne, ze niczego ci nie obiecywał, trzeba rozmawiać o naszych oczekiwaniach, po to umiemy mówić. Wiadomo, z tym facetem i tak by nic nie było, to taki typ, ale nie warto się męczyć w imię niewiadomo czego w przyszłości. Jak coś ci nie pasuje - rozmawiaj, jeśli facet ma głupie wymówki - nie daj się wkręcić na świecie nie ma facetów (kobiet tez oczywiście) na tyle cudownych żeby rezygnować dla nich z własnego komfortu

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez nyana89 Pokaż wiadomość
Dokładnie, również uznałam to za słowo klucz tej opowieści

No ale tak jak dziewczyny wspomniały, klasyka. A Ty autorko po prostu powinnaś dać sobie spokój i nawet o tym pacanie nie rozmyślać, plus cieszyć się, że Cię jednak na ten seks nie namówił
Ale ona później napisała, ze uprawiali seks. Czyli facet po prostu lubi mieć kilka na raz. Cóż, powinien tylko znaleźć takie panny, które tez lubią taki model znajomosci...
kalor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-31, 09:16   #12
nyana89
Zakorzenienie

Dot.: Zależało mu na pogłębieniu znajomości, poznaniu mnie i zniknął bez słowa..

Cytat:
Napisane przez kalor Pokaż wiadomość
To czemu nie mówisz, jak ci z czymś zle? Nieważne, ze niczego ci nie obiecywał, trzeba rozmawiać o naszych oczekiwaniach, po to umiemy mówić. Wiadomo, z tym facetem i tak by nic nie było, to taki typ, ale nie warto się męczyć w imię niewiadomo czego w przyszłości. Jak coś ci nie pasuje - rozmawiaj, jeśli facet ma głupie wymówki - nie daj się wkręcić na świecie nie ma facetów (kobiet tez oczywiście) na tyle cudownych żeby rezygnować dla nich z własnego komfortu

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Ale ona później napisała, ze uprawiali seks. Czyli facet po prostu lubi mieć kilka na raz. Cóż, powinien tylko znaleźć takie panny, które tez lubią taki model znajomosci...
Przepraszam, mój błąd Buc nad buce. Pozostaje mieć nadzieję, iż autorka dzięki temu zmądrzeje na przyszłość, bo jej raczej taki model nie odpowiada, skoro powstał ten wątek
Stary 2016-12-31, 17:15   #13
Ksiezniczka212121
Przyczajenie

Za naiwnosc musze zaplacic.. aczkokwiek rozmawialam z nim zalezalo mu na naszej znajomosci ... jak by znalazl inna badz ja albo on nie chcieli bysmy się dalej poznawac.mielismy sie poinformowac.. dlatego tez go nie rozumiem bo wydawal sie byc inteligentnym facetem a okazal sie chujem.. fakt spotkanie mogloby byc bolesne.. aczkokwiek dobrze by mu bylo wygarnac i powiedziec.co sie mysli o takim zachowaniu.. bylo gorsze zachowanie niz dzieci z gimnazjum..brak kregoslupa moralnego oraz odwagi cywilnej.. watpie czy takich ludzi to ruszy ale chcialabym mu kilka slow powiedziec prosto w oczy.. mogl napisac a nie kazac sie domyslac.. bo zas siebie obwiniam co nie tak zrobilam.. i czy to moja wina bo byc moze bylam za mloda i glupia... dogadywalismy sie czulismy sie przy sobie swobodnie byl bardzo troskliwy nawet.mielismy przystopowac ze spotkaniami bo widzial ze sie angazuje za bardzo ale spotkac sie chcial i mi pisal ze cieszy sie ze mnie widzi.. jednak chcial sie widywac.. mowil ze jakby chcial jednego to by mnie zaprosil na tydzien i nie wychodzilibysmy z lozka.. byc.moze tym mnie zmylil tymi pozornymi wiadomościami.. niby traktowal mnie inaczej ale glupia bylam.. jesli jednak chce byc mądrzejsza niz on i chce jasnosci to co powinnam powiedziec.jemu? Boje sie ze o nim zapomne i znowu sie po czasie odezwie i bede zyla.w niewiedzy i w nadziei a tak przynajmniej bede miala.jasnosc.. co mu powiedziec ? By nie wyjsc na furiatke badz na wariatke jak to ubrac w slowa jego zachowanie?

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Ja bylam zazdrosna o niego owszem ale.mial troszke inne podejscie.. tzn mowil ze czasem chodzi na randki i ze moja w tym glowa by nie chodzil.. wiadomo nie raz wkurzylam sie jak napisal cos innej bo ja jestem zdania ze jak chce sie kogos blizej poznac to sie tylko z ta osoba spotyka a nie z kilkoma na raz i uprawia niezobowiazujacy seks...
Stary 2016-12-31, 17:37   #14
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Nic mu nie mow i nic nie pisz
po co/jego brak kontaktu wszystko mowi za siebie nie jest zainteresowany toba po co chcesz cos wyjasniac itp?
jego to co ty czujesz i o nim myslisz naprawde nic nie interesuje
tylko sie osmieszysz jeszcze bardzoiej cos mu tam wygarniajac itp
zapomnij,idz do przodu
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-31, 18:13   #15
_Supernova_
Zadomowienie

Dziewczyno no nie traktował Cie inaczej.Sama postawilas sie w pozycji panny na kilka razy.Skorzystał i poszedł. Co bys mu teraz nie powiedziala to juz nic nie zmieni.Trzeba bylo od poczatku powiedziec ze seks bez zobowiazan Cie nie interesuje.Idz do przodu,szanuj sie to i inni Cie beda szanowac.
Stary 2017-01-01, 00:00   #16
Ksiezniczka212121
Przyczajenie

Myslalam zeby to zalatwic w koncu ,bo co jesli ja o nim zapomne a on sie odezwie nagle i mi namiesza? Tak bym wiedziala na 100,proc.ze go juz nie zobacze i ,ze to definitywny koniec jest niz zyc z nadzieja ze sie znowu odezwie i wymysli.jakies dla niego wazne powody .. myslalam jak sobie wyjasnimy wszystko to juz bedzie zamkniete i juz nigdy wiecej sie nie odezwie a ja bede mogla.ze spokojem odetchnac
Stary 2017-01-01, 00:15   #17
Devon_rose
Zakorzenienie

Cytat:
Myslalam zeby to zalatwic w koncu ,bo co jesli ja o nim zapomne a on sie odezwie nagle i mi namiesza? Tak bym wiedziala na 100,proc.ze go juz nie zobacze i ,ze to definitywny koniec jest niz zyc z nadzieja ze sie znowu odezwie i wymysli.jakies dla niego wazne powody .. myslalam jak sobie wyjasnimy wszystko to juz bedzie zamkniete i juz nigdy wiecej sie nie odezwie a ja bede mogla.ze spokojem odetchnac
Jak chcesz robić za pogotowie seksualne to się odzywaj.

Czemu aż tak zależy Ci na jego uwadze?

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-01, 07:57   #18
_Supernova_
Zadomowienie

Ale co chcesz wyjasniac?Chcesz zyc z nadzieja na co?ze Cie jeszcze raz bzyknie?No wez sie ogarnij i sama podejmij ta decyzje,ktora ratuje resztki honoru u Ciebie.Facet spotykal sie z kilkoma na raz,w tym z Toba,akceptowalas to,naprawde ciezko by mialo cos z tego na serio wyjsc.Zebys teraz nie wiem co zrobiła,on zaszufladkował Cie jako łatwy i nie wart uwagi podboj,wiec sobie odpusc i idz do przodu.
Stary 2017-01-01, 08:21   #19
green way
Zadomowienie

Cytat:
Gwarancji nie masz, że Ci powie jaka była prawda i że bajerował Cię tylko dla doopy. A raczej po jego postępowaniu można jasno stwierdzić, że Ci tego na pewno nie powie wprost. Pewnie wymyśliłby jakąś zgrabną bajeczkę na poczekaniu i być może znowu zaciągnąłby Cię do łóżka, tak "na pożegnanie". Ten typ tak ma, a jak widać on na Ciebie działa, więc po co kusić los? Nie wiem co dla Ciebie oznacza "on się odezwie i znowu mi namiesza"... Boisz się, że znowu zgłupiejesz dla niego? No to wiesz, tu Ci nic nie pomoże, ani nasze rady, ani rozmowa z nim. Po prostu musisz sobie przeprogramować głowę tak, żeby gość nie miał do niej hasła. Po prostu znasz już gościa i nie chcesz mieć z nim nic wspólnego i tego się trzymać. Ja wiem, że serce nie sługa, a zakochane uszy słyszą to, co chcą usłyszeć, ale kobito! Masz jeszcze rozum i na szczęście już wiesz czego można się po tym gościu spodziewać. Po prostu: niczego dobrego, więc nie daj się mu kolejny raz wkręcić, wykorzystać i olać. Tak jak ktoś napisał wcześniej: szanuj się sama... Bo on na pewno nie ma do Ciebie szacunku, skoro tak Cię potraktował. A poza wszystkim... ja na Twoim miejscu bardziej od tego, że facet mi namiesza bałabym się czy przypadkiem nie zostawił mi po sobie jakiejś paskudnej pamiątki w postaci choroby. Skoro gościu skacze z kwiatka na kwiatek i wykorzystuje każdą okazję, żeby oblatywać wszystko co na drzewo nie ucieka, to możesz się spodziewać po nim wszystkiego, fuj.
green way jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-01, 09:46   #20
Adrianna_8
Zakorzenienie

Sorry, ale poznajesz goscia, a on:
- na wstepie zaznacza, ze jak kogos pozna, to dla Ciebie papa; zapewne robi to w przystepnej formie, ze oczywiscie Ty tez masz takie prawa
- randkuje z innymi i Cie o tym informuje
- stopuje wasze spotkania, bo widzi, ze sie angazujesz...

FAKTYCZNIE NIE WIDZISZ, ZE TO JAKAS KICHA?!

Jesli jestes dalej tak naiwna, to bedziesz czekac i miec nadzieje. Jesli masz troche oleju w glowie, to zapomnisz o nim i nie dasz sie dalej ponizac. Bo on Cie koncertowo potraktowal jak laleczke do bzykania, przed ktora nawet nie musi utrzymac pozorow

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-01, 10:24   #21
Ksiezniczka212121
Przyczajenie

No tak.. tymi slowami ,ze widzi zaangazowanie i nie chce mnie zranic niby mielismy przystopowac,ale nadal spotkania byly..nie podpbalo mi sie ze np poznal panne na imprezie i ja potraktowal jednorazowo. Fakt bylam zazdrosna..i chcialamby sie spotykal tylko ze mna.. no ale coz nie moglam mu zabronic poniewaz nie bylismy razem...

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

No umowa byla taka jak nie bedzie chcial miec ze mna kontaktu badz pozna kogos innego to mi laskawie o tym powie a nie spierdzieli
Stary 2017-01-01, 10:25   #22
Devon_rose
Zakorzenienie

Napisz, że jesteś trollem.

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-01, 10:27   #23
tinpanalley
Zadomowienie

Cytat:
ale co załatwić i co wyjaśniać ? Latać za facetem, żeby usłyszeć dosadnie, że chciał seksu, ale za dużo starań, więc spadaj mała. Ty jeszcze żyjesz nadzieją? A Twój honor, masz go w doopie? Lamentujesz co to będzie jak on się odezwie. Jesteś jakąś bezrozumną słodką idiotką, która nie panuje nad swoim rozumem i daje się po kilka razy nabierać na słodkie słówka? Bo on mówił, że to, bo on mówił że tamto.To sie nazywa UWODZENIE. A co miał mówić: "Ruch*sz się, czy trzeba z tobą chodzić?"
tinpanalley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-01, 12:28   #24
adeedra
BAN stały

Śmiechu warte. Jak gość Ci mówi, że spotyka się z innymi, sypia z nimi i jedne "jednorazowo je wykorzystuje" a drugim może powiedzieć "wypad" (co na 99% znaczy, że NIE chodzi o laski w pełni świadome i chętne na sam seks tylko tak samo "oczarowane" jak Ty) a Ty się dziwisz brakiem kręgosłupa moralnego to naprawdę masz coś nie tak z percepcją.
Byłaś jedną z lasek o których mówił.

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
A jakby Ci się ktoś włamał do domu, to byś go pobiegła szukać i pytać, czy planuje jeszcze kiedyś się do Ciebie włamać, a następnie uspokoiła, że nie namiesza jeśli odpowie "nie"?
Męt pozbawiony skrupułów Cię wykorzystał, olał i w dupę kopnął, a Ty już teraz jesteś chętna na kupienie każdej bzdury jaką zechce Ci sprzedać, byle tylko coś powiedział?
Jak się zorientuje na jaki podatny grunt trafił, to Ci wszystko wytłumaczy, okazjonalnie porucha i nigdy nie zakończy w 100%. Jemu to niczego nie komplikuje, a Twoja "nadzieja" (na co? na bycie stałą dupą świni?) tylko Tobie wszystko rozwali.
adeedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-01, 12:52   #25
_Supernova_
Zadomowienie

On ma takie umowy w wiadomym miejscu. Jak widac.
Stary 2017-01-01, 14:55   #26
She is pink
Raczkowanie

Gdyby mu zależało na Tobie, nie sprzedawałby Ci na samym początku tekstów, że jak sobie kogoś znajdzie, to Ciebie łaskawie poinformuje. Gdyby mu zależało, to by się z Tobą po prostu związał. A za jego słowami poszłyby czyny. Koleś nie wiedział, którą pannę wybierze. Być może w końcu podjął decyzję, ale Ci nie powiedział, bo nie chce mieć zamkniętej furtki, jak znów będzie potrzebował pogotowia seksualnego. Nie wykluczam, że za 2 tyg. do Ciebie nie napisze i nie sprzeda Ci jakiegoś pięknego wytłumaczenia.

Choć mnie się jeszcze nie zdarzyło, żeby facet, który zrywał ze mną kontakt, uprzejmie mnie o tym informował albo po jakimś czasie znów się odzywał. Najlepiej będzie jak usuniesz jego numer, zablokujesz go na fb itp.

Edytowane przez She is pink
Czas edycji: 2017-01-01 o 16:02
She is pink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-01, 16:26   #27
Ksiezniczka212121
Przyczajenie

No fakt tylko ,ze ja mowilam ze jak kogos znajdzie niech nie robi tego w tym stylu a on ,ze napewno mi powie..hmm mam.nadzieje ,ze nie bedxie pisal juz tylko po prostu odpuscil .. moze sprawdza inna a zas wroci do punktu wyjscia z bajeczka.. ale tego juz sluchac nie bede chciala,bo do tej pory chodze zalamana

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Hmm,w sumie racja ...po co go zobaczyc na moment i sie bardziej krzywdzic ..nie wiedzac co mi moze powiedziec i czy by mnie slowa bardziej nie skrzywdzily badz tez by mi slodko nie gadal.. myslalam ze ma te lata chce sie ustatkowac.. i dlatego tak wierzylam w to wszystko .. rozumirlismy sie ,dogadywalismy wiec nie pomyslalabym ze chce mnie wykorzystac.. ale tez nie pomyslalam bo facet 31lat ,mieszkanie wlasne ,dobrxe zarabial ,mega przystojny ..to mogl miec na peczki takich jak ja .. chodz w sumie w portfel mu nie patrzylam i nie chcialam go naciagac.. mysllalm ze cos wyjdzie z tego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-01-01, 18:47   #28
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

widzisz on nawet nie pofatygowal sie napisac do ciebie ze nie ma ochoty na kontynuowanie znajomosci
to mowi samo za siebie ma cie za nic,zdecydowanie nie traktowal waszej relacji na powaznie
przestan sie ludzic i nie oczekuj tlumaczen nagle znikniecie i brak kontaktu mowi wiecej niz tysiac slow

Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Czas edycji: 2017-01-01 o 20:40
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-01, 20:25   #29
tinpanalley
Zadomowienie

Cytat:
Hmm,w sumie racja ...po co go zobaczyc na moment i sie bardziej krzywdzic ..nie wiedzac co mi moze powiedziec i czy by mnie slowa bardziej nie skrzywdzily badz tez by mi slodko nie gadal.. myslalam ze ma te lata chce sie ustatkowac.. i dlatego tak wierzylam w to wszystko .. rozumirlismy sie ,dogadywalismy wiec nie pomyslalabym ze chce mnie wykorzystac.. ale tez nie pomyslalam bo facet 31lat ,mieszkanie wlasne ,dobrxe zarabial ,mega przystojny ..to mogl miec na peczki takich jak ja .. chodz w sumie w portfel mu nie patrzylam i nie chcialam go naciagac.. mysllalm ze cos wyjdzie z tego
to, co ktoś mówi nie jest tak istotna, jak jego czyny. No bo jeśli chcemy czego od kogoś, to damy mu miodku czy poczęstujemy czymś paskudnym? Będziemy prawić komplementy i grać rycerza, czy zbója? No dziewczyno! To, że przystojny, dobrze sytuowany, nie oznacza, że każdą może mieć. Jeśli nie ma, to może warto zastanowić się why? Powierzchowność i pieniądz to nie wszystko.
tinpanalley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-01, 20:37   #30
She is pink
Raczkowanie

Cytat:
No fakt tylko ,ze ja mowilam ze jak kogos znajdzie niech nie robi tego w tym stylu a on ,ze napewno mi powie..hmm mam.nadzieje ,ze nie bedxie pisal juz tylko po prostu odpuscil .. moze sprawdza inna a zas wroci do punktu wyjscia z bajeczka.. ale tego juz sluchac nie bede chciala,bo do tej pory chodze zalamana

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

A co miał Ci wtedy mówić? Mówił Ci wtedy to, co chciałaś usłyszeć.

Z jednej strony nie dziwie Ci się, że masz potrzebę wygarnięcia mu, wyjaśnienia sytuacji, nawet ochrzanienia go sama nie potrafię trzymać emocji w środku, a niewyjaśnione/niewypowiedziane sytuacje potem męczą. Ale nie byłaś jego dziewczyną, poza tym Twoje słowa mogą na nim nie zrobić wrażenia i jego obojętność wobec Twojego cierpienia, jeszcze bardziej Cię zaboli.
She is pink jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości