|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Miejsce (nie)moje, a w nim...
Nie zauważyłam nigdzie takiego wątku, więc postanowiłam go otworzyć
![]() Mam tutaj więc kilka pytań: Czy lubicie swoje miasto w którym mieszkacie? Tak/nie i za co? Co byście w nim zmienili, gdyby była taka możliwość? Co sądzicie o swoim rodzinnym mieście/wsi? (jeśli jesteście z innej miejscowości niż ta, w którym mieszkacie) Czy chciałybyście/chcielibyście wrócić "na stare śmieci"? Dlaczego tak/nie? Gdyby można było wybrać miasto do zamieszkania, to które by to było miasto i dlaczego? Offtop w dyskusji jest dozwolony, ale w granicach rozsądku ![]() Nie chodzi mi o dyskusję typu "zalety mieszkania w dużym mieście/małym mieście/na wsi" (bo wiem, że już istnieją takie wątki), tylko po prostu o kulturalne wypowiedzenie się na temat miejsc zamieszkania i za co je lubimy bądź nie ![]() ![]() Oczywiście nie musicie podawać miejscowości, o której wspominacie, jeśli obawiacie się, że ktoś mógłby dowiedzieć się, jak bardzo za tym miastem (nie) przepadacie ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------- Nie wiem, czy mój wątek stanie się tak znany jak OZM czy ten o Januszowaniu ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------- Temat uważam więc za otwarty i zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
hakuna matata
|
Dot.: Miejsce (nie)moje, a w nim...
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-19 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.