|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LISTOPAD kosmetyków zestaw szuka nowego właściciela :)
WYMIENIĘ PONIŻSZY ZESTAW ZA COKOLWIEK, CHĘTNIE PRZYJMĘ W ZAMIAN NP. KAWY, HERBATY, SŁODYCZE, KSIĄŻKI, PRÓBKI PERFUM, COŚ DO DOMU... KOŃCZY MI SIĘ PUDER, WIĘC FAJNYM PUDREM TEŻ NIE POGARDZĘ
![]() NIEAKTUALNE Terra Naturi, krem pod prysznic, użyty ze 4 razy Terra Naturi, balsam do ciała użyty kilka razy Szampon w kremie, Yves Rocher, użyty ze 3 razy Relaksujący olejek pod prysznic Migdał & Kwiat Pomarańczy, Yves Rocher, użyty ze 3 razy Bodetko Brow, henna do brwi brązowa, użyta raz Pomadka w kredce matowa, Golden Rose Matte Crayon Lipstick, kolor 15 (nude) Yodeyma, Sensacion, ok. 7/15 ml Ziaja, masło kakaowe, krem do cery normalnej i suchej, ok. 40/50 ml Ziaja, masło kakowe, balsam do ciała do skóry normalnej i suchej, 300 ml, kilka razy użyte
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2017-01-30 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: LISTOPAD kosmetyków zestaw szuka nowego właściciela :)
coś u mnie ?
( kate perry, mexx, peeling nawilżający, balsam nacomi i maseczkę mam w rezerwacji jak coś :P ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hej, cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hej, jesli wszystko mam (sprawdzę i dam znac) to moge oddać wszystkie Molly Moon i National Geographic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej, National G. Mam w całości, Moly byc mozw bedzie , ale na ten moment nie ma. Moze bys cos dobrała albo widziałabys to inaczej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
hej, pytalas o ksiazke kanapki: dokładny tytuł brzmi Vademecum konesera Kanapki-polska oficyna wydawinicza (jak cos to moge zrobic zdjecia
![]() mam pytanie: czy chciałabys wymienic caly zestaw razem czy w grę wchodzi np. połowa z wymienionych rzeczy? oraz czy cos z wątku pazdziernikowego jest jeszcze dostepne, aby ewentualnie dobrac? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hej,
moge oddac numery NG, ksiazke gre"Idzie niebo" (gdybys jeszcze chciala) gre Zgroze i Panstwa miasta (z tym, ze zerknij na zawartosc kazdej z gier, ktore opisalam, bo w Panstwach Miastach nie ma w nim np. malej klepsydry, co nie przeszkadza w grzę, ale wolę uprzedzić), gra Zgroza jest cała. Wybralam tylko te rzeczy ze wzgledu na to, ze przesylka bedzie ciezka ![]() a z Twojego zestawu podoba mi się najbardziej Terra Naturi, krem pod prysznic, użyty ze 4 razy Terra Naturi, balsam do ciała użyty kilka razy Szampon w kremie, Yves Rocher, użyty ze 3 razy Relaksujący olejek pod prysznic Migdał & Kwiat Pomarańczy, Yves Rocher, użyty ze 3 razy Yodeyma, Sensacion Bodetko Brow, henna do brwi brązowa, użyta raz co o tym myslisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hej, niestety, ale te gry, ktore wybralas są spore jesli chodzi o gabaryty i ciężkie, a przez to przesyłka przedroży wymiankę, więc w tej konfuguracji to muszę podziękować
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- może w tej sytuacji narazie się wstrzymamy i zobaczymy czy coś dobierzemy za jakiś czas?bo nie mam pomysłu na inne rozwiązanie ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.