|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Jakie spodnie na lato?
Lato zbliża się małymi kroczkami, ale ja już zastanawiam się nad szafą na ten czas
. I mam problem niestety ze spodniami, jaki fason byłby dla mnie najlepszy. Niestety moje nogi nie należą do najzgrabniejszych, a łydki to juz w ogóle mam wielgaśne . Najchętniej chodziłabym cały czas w długich, tzw. "szwedach", ale cóż, nie da się . Wszystkie krótsze spodnie strasznie eksponują wszystkie wady moich nóg (bo zapomniałam jeszcze dodać że są krótkie, jako ze ja sama jestem również niziutka - 160 cm). Króciutkie spodenki odpadają, 3/4 czy tam 7/8 też... Czy jest możliwe znalezienie spodenek takich leciutko za kolano, luźnych nie przylegających, jednak by nie były takie typowo męskie, bo nie chcę wyglądać jakbym pozyczała ciuchy od TŻ . Ewentualnie jakiś inny fason? Ze spódnica tez mam problem, bo wszystkie teraz mają wielkie kwiatowe wzory ale to już swoją drogą ![]() Pozdrawiam wszystkie Wizażanki, którym chciało się to czytać
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie spodnie na lato?
Też jestem niska i mimo to chodzę w wszelakiego rodzaju spodniach. Z tym, że, no rzeczywiście łydek wielgaśnych nie mam. Ale polecałabym Ci spodnie, które latem kocham i ubóstwiam. Mianowicie chodzi mi o lniane spodnie. Nie wiem sama czy są teraz na topie, ale mi się one stale podobają i jak dla mnie latem/wiosną rewelacja
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Własnie zapomniałam wspomnieć że mam jedne lniane (no może len plus troszeczkę czegoś innego ale nie wiem czego
), długie, luźne spodnie, które uwielbiam . No ale jakieś inne też by się przydały
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak co lato wygrzebuję z szafy biale obcisłe spodenki
(też mam 160cm)
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
ja wyciagam lniane biale spodenki, biale rybaczki i niezastapione spodnie z domieszka lycry na rower!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam właśnie 2 pary lnianych. Super wygodne. Lubię też rybaczki. Do wysokich też nie należę. Jeśli chcesz ukryć łydki, to polecam fason spodni taki jak na zdj. 2 i 3. Kup sobie może jakieś ciut wyższe klapeczki i będzie super.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

. I mam problem niestety ze spodniami, jaki fason byłby dla mnie najlepszy. Niestety moje nogi nie należą do najzgrabniejszych, a łydki to juz w ogóle mam wielgaśne
. Najchętniej chodziłabym cały czas w długich, tzw. "szwedach", ale cóż, nie da się
. Wszystkie krótsze spodnie strasznie eksponują wszystkie wady moich nóg (bo zapomniałam jeszcze dodać że są krótkie, jako ze ja sama jestem również niziutka - 160 cm). Króciutkie spodenki odpadają, 3/4 czy tam 7/8 też... Czy jest możliwe znalezienie spodenek takich leciutko za kolano, luźnych nie przylegających, jednak by nie były takie typowo męskie, bo nie chcę wyglądać jakbym pozyczała ciuchy od TŻ