|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
portret-jak się do tego zabrać?
Hey.Postanowiłam ze namaluje portret mojej mamy i moj(razem) z tego względu ,ze za 1,5 miesiaca Dzień Matki
Nie mam zbytnio doswiadczenia w tym,nie jest to moja mocna strona,dlatego chcuiałam sie dowiedzieć po jakiej stronie twarzy pogrubia sie linie twarzy??Moeze lepiej było by kogoś poprosić,ale ja to chciałam zrobić takl jak potrafie Mam nadzieje ze jakoś bedzie to wygladac![]() Pozdrawiam
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: portret-jak się do tego zabrać?
Był już ten wątek :/
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: portret-jak się do tego zabrać?
Jest taka stara metoda łatwego malowania. Potrzeba do tego rzutnika takiego do bajek, kliszy ze zdjeciem które chcesz namalować i kartka i ołówek.
Wkładasz kilszę do rzutnika i "rzucasz fotkę na ścianę - tam gdzie widać zdjęcie przyklejasz kartke papieru i potem malujesz "po śladzie" Nie trzeba do tej techniki wielkich umiejętności a efekt gwarantowany )))
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

Nie mam zbytnio doswiadczenia w tym,nie jest to moja mocna strona,dlatego chcuiałam sie dowiedzieć po jakiej stronie twarzy pogrubia sie linie twarzy??Moeze lepiej było by kogoś poprosić,ale ja to chciałam zrobić takl jak potrafie

Nie trzeba do tej techniki wielkich umiejętności a efekt gwarantowany