|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
sweterek kookai, botki wiosenne, zaczynam porządki....
WĄTEK NIEAKTUALNY !!!!!
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2007-02-27 o 21:02 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sweterek kookai, botki wiosenne, zaczynam porządki....
cd. zdjęć
![]() Mój wątek kosmetyczny:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106194
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2007-02-27 o 21:02 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
te klapeczki to jaki rozm??? znalazął bys cos u mnie za nie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1573189
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Klapeczki , to rozmiar 37, na wąską stópkę, obsasik 5 cm
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
bardzo podobaja mi sie klapeczki.
moze znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106040 ewentualnie powiedz czego szukasz. |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
interesują mnie klapki, zajrzyj do mnie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Wisienka1000, Weronika18, Moriam, Betinka6 niestety nic u Was nie wypatrzyłam.
Dorisha zainteresowały mnie u Ciebie dwie pozycje nr. 17 i 19 ( sweterek i spodnie regulowane) ale na zdjęciach nie widac za dobrze, czy mogłabym poprosić o dokładniejsze zdjęcia tych ciuszków na maila, szczególnie sweterek chciałabym zobaczyć rozłożony. A także wymiary : dł.rękawa od ramienia, szerokośc pod pachami , szerokość w ramionach ,długosć całkowita sweterka - w pozycji rozłożonej bez rozciagania, rozmiar z metki, skład surowca, długość opuszczonej nogawki spodni od strony wewnetrznej i zewnętrznej, szerokość w pasie , rozmiar z metki, sklad surowca Mój wątek kosmetyczny:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106194
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2006-04-09 o 03:11 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Mimiu Ciebie zainteresowały mnie pozycje : 13 kurtka zimowa i 26 golfik. Poprosiłabym na razie o wymiary rękawów zewnętrzne i wewnętrzne, długość całkowitą , szrokość w ramionach i pod pachami.
Mój wątek kosmetyczny:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106194 Jutro wieczorem dołożę jeszcze bluzeczki i resztę praktycznie nowych bucików, których z powodu zimowego wypadku, nie będę mogła nosić. Moja stopa niestety ma teraz pewne ograniczenia , co do wysokości obcasa i profilu podeszwy.
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Kochana spodnie są praktycznie wymienione , natomiast ten czerwony golfik bez rękawów jest wolny. Oczywiście zrobię zdjecia i wyśle Ci na maila. Zarezerwujesz mi te buciki różowe?
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorisha ale mnie chodzi o ten sweterek Na razie nie rezerwuję nikomu bucików, bo czekam na kilka zdjęć i jeszcze nie wiem co, wybiorę.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2007-02-27 o 21:03 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
6. Sandałki zamszowe czarne z kolorowymi kamykami obcasik lakierkowy kaczuszka 6 cm. Sandałki bardzo seksi na nodze wyglądają, ale podeszwę maja bardzo twardą, moim zdaniem to butki do dojścia do pojazdu raczej czy "do siedzenia" niż chodzenia , miałam je jedne raz na przyjęciu w lokalu, rozmiar 36,5 na wąską stopę7. Buty sportowe tzw. spacerowe naturalna skóra ,- w kolorze czarno -brązowym francuskiej firmy Mephisto, bardzo porządne butki ,w Bacie kosztowały ok. 300 zł, rozmiar 36 na wąską stopę, nosiłam sporadycznie, zewnętrznie nie mają śladow użytkowania.8. Długa spódnica ESPRIT, czarna w białe grochy ,spódniczka jest szyta z klinów ma cztery "rozporki", niewidoczne wszywane kieszonki, materiał lejące, długość 90 cm , pas 64/66 cm. stan dobry , jedynie w środku jednej z kieszonek są przetarcia materiału (dziurki) 9. Sukieneczka letnia odcinana w pasie , szwajcarskiej firmy Fishb, rozmiar 36 10. Bluzeczki rozmiar 36 Wieczorem dołącze zdjęcia.
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
hej mnie interesuja kozaczki (na mnie małe ale na mame by były chyba dobre
) ma 36 a mozesz jakos zmierzyc wkładke? |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupuję buty na długość stopy 23,5 cm i te były idealne, opinały stopę. W tej chwili nie mogę nosić wysokich obcasów, poza tym pzytyłam i mam do nich za grubą łydkę dlatego wymieniam się.Na podeszwie butów jest napisany nr 37, ale to chyba włoska numeracja, nieco zaniżona.
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2007-02-27 o 21:03 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
11.Spodnie-getry, francuskie, jasnobeżowe, elestyczne, długie, na osobę o bardzo dobrej figurze
, nowe z metką, rozmiar moim zdaniem 38.Koszulowa bluzeczka to rozmiar 36, rękawki 2/3, z rozciągliwego materiału, fajna do dzinsów, kupiona chyba w terranova, albo podobnym sklepie. Bluzeczka z dekoldem, jest elastyczna, przód to matariał jakby z drobnej łuseczki, lekko połyskuje, jest w różnych kolorach różu z dodatkiem pomarańczu na kwiatach , kwiaty w stylu japońskim, w pewnym miejscu jest napis jakby po japońsku, widać w powiększeniu zdjęcia jak się na nie kliknie. Rekawki i tył bluzeczki jest gładki w kolorze różowym.
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
cd. zdjęć.
Spodnie sa z bardzo rozciągliwego materiału, lejącego, z boku wysoko rozcięte, tak gdzies od połowy uda i połączone wszytymi paseczkami, od kolana bez połączenia. Prosze powiększyć zdjęcia, wszystko wodać, zdjęcia są dość dobrej jakości.Nowe z metką.Mój watek kosmetyczny http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106194
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo powinny byc w takim razie a znajdziesz cos za nie? |
|
|
|
|
|
#24 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Klapeczki powędrują do jednej z Was . Joanna 16 - idę popatrzeć i wócę tutaj dać Ci odpowiedź
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za różowe klapeczki??? proszę zajrzyj do mnie
![]()
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paseczek do spodni , taki w szarych kolorach , brzegi zdobione, ale nie widać całkiem dokładnie czym.Zdjęcia są słabe ![]() Eevvaa idę zajrzeć jeszcze do Ciebie.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oki juz ide mierzyc a paseczek jest bezowy nowy
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
1. Miracle Lancome 30ml, edp. kilka razy psikniete, brakuje może 2 ml kartonik ciut sfatygowany
czy zwolniła się rezerwacja?? Byłabym zaiteresowana Zerknij do mnie |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
wiec tak dł. z ramiaczkami 85cm.
szer.na dole 57cm. pod pachami od pachy do pachyb 39cm. materiał poliester nic nie zniszczona dostałam ja ale nie lubie wiec lezy hihih |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.

Dorisha ale mnie chodzi o ten sweterek
, miałam je jedne raz na przyjęciu w lokalu, rozmiar 36,5 na wąską stopę
dlatego wymieniam się.