| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-05-04, 03:58 | #1 | 
| Zadomowienie | Emigrantki Wloszki---Pomocy

Dziewczyny,potrzebuje informacji na temat wloskich kosmetykow Jerome Alexander.Przekopalam net,ale nie znalazlam nic na ten temat,poza jednym sklepem ktory te kosmetyki ma w swojej ofercie no i aukcjami na ebayu  Chodzi mi glownie o opinie na temat ich jakosci i czy ten Jerome Alexander to na prawde byl (jest) wizazysta czy to tak tylko napisali,zeby podniesc prestiz??? Zalaczam kilka fotek  ,szata graficzna kosmetykow jest fajna,ale chetnie dowiem sie jak to jest z ich jakoscia   
				__________________ 03.29---60 | 
|     |   | 
|  2006-05-04, 04:00 | #2 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Emigrantki Wloszki---Pomocy

i jeszcze 2 zdjecia   
|     |   | 
|  2006-05-04, 11:26 | #3 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2002-05 
				 | 

Szczerze mowiac dzisiaj (od Ciebie) po raz pierwszy slysze o panu Jerome Alexander.   Ale czy to wogole jest Wloch? Bo przeszukalam tylko na wloskich stronach google i nic o nim nie znalazlo, a na "swiatowych" stronach tak, ale teksty w jezykach angielskim, niemieckim. No, nie slyszalam o nim jako o wloskim wizazyscie, ani jego kosmetykow nie znam, wiec nie pomoge za wiele...   | 
|     |   | 
|  2006-05-04, 17:26 | #4 | 
| Zadomowienie | 

hej Femme no wlasnie sama nie wiem czy ten Pan jest Wlochem.tak napisali w krociutkiej charakterystyce kosmetykow na jednej ze stron,ze ma 40 letnie doswiadczenie jako wizazysta.Ale bardziej mnie interesuja kosmetyki niz ich tworca   Same kosmetyki sa na pewno produkowane we Wloszech,tylko tyle wiem  A chcialam sie dowiedziec,czy to zwykla marka drogeryjna czy moze rzeczywiscie jakas profesjonalna,ale znana tylko na rynku wloskim  acha,zapomnialam jeszcze napisac,ze ta marka to nie tylko kolorowka,ale tez linia pielegnacyjna 
|     |   | 
|  2006-05-04, 17:31 | #5 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2002-05 
				 | 

Drogeryjna raczej nie - nigdzie sie z nia do tej pory nie spotkalam. No i nie znam jej tez jako linii profesjonalnej. Niektore linie profesjonalne znane we Wloszech to na przyklad: Diego Dalla Palma, Pascal, Eva Garden, Aegyptia...    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Emigrantki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.