![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chłopak, którego kocham proponuję mi...
Cześć dziewczyny, piszę z anonimowego konta, ponieważ nie chcę być kojarzona z tym wątkiem.
Sprawa wygląda tak: Mam 19 lat, 1,5 roku temu poznałam K. można było powiedzieć, że zaiskrzyło między nami, czyli rozmawianie na komunikatorach całą noc, dzień, rozmowy na spotkaniach w większej grupie, aż w końcu przyszła impreza, na której do niczego między nami nie doszło oprócz pocałunków, po tej imprezie jeszcze utrzymywaliśmy kontakt, przychodził po mnie z kolegami ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Susanne__ Czas edycji: 2013-09-21 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopak, którego kocham proponuję mi...
Wkopujesz się w układ bez przyszłości, w którym będziesz cierpiała. Nie umiesz stawiać granic, chronić swojego terytorium, do którego dopuszczasz takich kiepskich facecików, którzy próbują się wygodnie ustawić grając na Twoich uczuciach. Jeśli nie wykrzeszesz z siebie instynktu samozachowawczego to będzie się bawił Twoimi emocjami o ile mu się nie znudzi, a Ty popadniesz w jakąś nerwicę albo depresję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Odp: Chłopak, którego kocham proponuję mi...
No nie wiem czy ona ma go tak znów tylko dla siebie
![]() A dla Ciebie jest to dobrowolne i świadome proszenie się o kłopoty, ale to zapewne wiesz. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Odp: Chłopak, którego kocham proponuję mi...
Dziwie sie ze w ogole jeszcze ci zalezy na facecie ktory majac dziewczyne obsciskuje sie i caluje na impreze z inna (Toba) nie mowiac juz o tym, ze proponuje taki uklad. Masz teraz pelen obraz tego, ile ten facet jest wart. Jego dziewczyna ma cos za uszami wiec on nie chce byc jej dluzny? To najbardziej zalosna postawa jaka mogl przyjac. Po takich rewelacjach powinnas jak naszybciej wybic sobie z glowy ta cala "milosc" bo widzisz jak traktuje kobiety, zarowno swoja dziewczyne, jak i Ciebie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Taaaa dziewczyna ma coś za uszami. Przeprasza za szczerość, ale czy ty naprawdę jesteś tak głupia żeby w to wierzyć? Przecież jest to dokładnie to samo jak żonaty facet zdradza żonę i mówi kochance "mnie już nic z nią nie łączy""jesteśmy ze sobą tylko dla dzieci". Chłopak chce się zabawić na boku, a ty się do tego nadajesz. Z tego nic nie będzie, a wpieprzanie się w czyjś związek jest po prostu chamskie. Poza ty naprawdę chciałabyś być z facetem który notorycznie zdradza? Nie myśl że jesteś pierwsza. Jak nie ty to inna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Chłopak, którego kocham proponuję mi...
On chce wykorzystać ciebie i twoje uczucia do tego żeby odegrać sie na swojej dziewczynie a ty postrzegasz to jako dobry ochlap który ci rzuca. Dziwie sie ze rozważasz taki układ. Sam fakt ze on nie chce z tobą byc, woli inna dziewczyne, coś do niej czuje jednocześnie nie widząc ze ty tez masz coś do zaoferowania , postrzegajac cię tylko przez pryzmat dmuchanej lalki ktora mozna wykorzystac i cisnac w kat jest upokarzajacy. Jeżeli sie zgodzisz to raczej nie licz na piękne chwile i szacunek z jego strony. Poza tym to po co calujesz sie z zajętym facetem???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
.
|
Odp: Dot.: Chłopak, którego kocham proponuję mi...
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#8 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Seks przyjaciele to opcja, w której oboje partnerzy wiedzą, że się nie kochają. Ty zgodzisz się na to, bo nie możesz mieć więcej od faceta, którego kochasz, a który ciebie nie kocha. Przegrasz, bo dostaniesz odpadki, kiedy chcesz głownego dania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jeśli się zgodzisz, od razu wykluczysz opcję, że facet mógłby się w Tobie zakochać - będzie myślał o Tobie głównie w kategorii seksu.
![]() |
#11 | |
sissy that walk
|
Sukinsyn robi na lewo swoją dziewczynę - naprawdę wierzysz w to, że się chce na niej po czymś odegrać? Błagam Cię... Ludzie w takich sytuacjach się nie odgrywają tylko kończą związek. Chce w ten sposób siebie usprawiedliwić przed Tobą, i tyle. Robi ją na lewo, a Ty w tym bierzesz udział i w ogóle Cię to nie rusza - naprawdę zaślepiona jesteś.
Poza tym jeśli liczysz na cokolwiek poważnego z jego strony, to się bardzo zdziwisz. On Cię nawet nie postrzega w kategorii potencjalnej dziewczyny - gdyby tak było, to by zerwał z obecną i spotykał się z Tobą. W rzeczywistości widzi po prostu, że wgapiasz się w niego jak cielę w malowane wrota, więc to wykorzystuje - proponuje Ci namiastkę uczucia, którą dla wielu kobiet jest seks. Taki układ miałby sens, gdybyście oboje byli wolni, nie chcieli się wiązać i mieli ochotę wyłącznie poszaleć ze sobą w łóżku. A tak - Ty go kochasz, a on jest zajęty, wiec jeśli się zgodzisz to będziesz po prostu pełniła rolę pani na telefon, z którą można się zabawić i która łyknie każdy kit w rodzaju "moja dziewczyna jest taka okrutna". No i pomijając to wszystko nie rozumiem jak można się ślinić do kogoś, kto tak perfidnie postępuje względem swojej dziewczyny. Faktycznie, Towar Wszech Czasów.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi. Wiem, że zachowuję się głupio ale ja po prostu nie potrafię go sobie odpuścić.
![]() ![]() ![]() Gdy z nim wczoraj pisałam i zaproponował to co zaproponował to rozpłakałam się, ogólnie przepłakałam prawie całą noc, dziewczyny nie wiem co się ze mną dzieję ![]() Dlaczego nie widzi we mnie normalnej dziewczyny tylko materiał do poruchania? Co mu we mnie nie pasuje... Edytowane przez Susanne__ Czas edycji: 2013-09-22 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Facet chce mieć dwie laski do bzykania bo nie kocha ani jej ani ciebie. Po prostu tamta jest oficjalna. Dla mnie taki człowiek to po prostu dno moralne bo nie dość, że zdradza to jeszcze wykorzystuje drugą osobę DOSKONALE wiedząc, że ona coś czuje do niego. Koleś myśli mniejszym mózgiem i kogoś takiego kochasz? To ciężkie zauroczenie, toksyczne uczucie a nie miłość. Utnij ten kontakt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
Koleś ma niby dziewczynę, którą chcę zdradzić, ponieważ chce nie być gorszy (mega dojrzałe) z dziewczyną, która jest w nim zakochana proponując jej układ bez zobowiązań. Da się gorzej? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno, miej do siebie trochę szacunku. I odpuść.
Facet to ewidentnie moralne bagno, czego właściwie się spodziewasz w relacjach z nim? Jeśli teraz cierpisz, to pomyśl jak będziesz cierpiała wychodząc od niego z majtkami w torebce, wiedząc, że za chwilę wróci do swojej dziewczyny i przypomni sobie o Tobie dopiero, kiedy znowu go przypili ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
OJEZU,błagam nie zgadzaj się na tą relacje. Wykorzysta Cię, poużywa, a na koniec dorobisz się opinii dupoda*ki.
![]() |
#17 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ty go nie kochasz. Miłość to uczucie, którym wykazują się osoby dojrzałe i świadome potrzeb własnych i partnera. Ty go kcesz. I to tak desperacko, że rozważasz propozycję, która czyni z Ciebie darmową, cieplutką, gumową lalę. Jak niskie trzeba mieć o sobie mniemanie, żeby uważać iż "kocha się" człowieka, który nie tyle Ciebie nie szanuje a wręcz Tobą gardzi?
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po trzecie - seks bez zobowiązań to seks, jak nazwa wskazuje, bez zobowiązań. Bywa miły i porywający, ale podstawowe zasady erotycznego behape mówią, że nie jest on ani sposobem na zdobycie mężczyzny, ani nie kalkuluje się, gdy jedna ze stron jest zaangażowana emocjonalnie. Seks bez zobowiązań to dobry układ dla tych, którym nie przeszkadza, że układ na seksie zaczyna się i skończy. Jeśli występuje jakakolwiek dysproporcja w oczekiwaniach, rzecz się przestaje kalkulować - za duże straty własne się ponosi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Widzi w tobie kogoś do "ruchania" jak okresliłaś bo się ślinisz i doskonale wie, że marzysz o bliskości z nim. A jedyna bliskość jaką on może ci dać to seks.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Hrodebert
|
Ty nie szukaj winy w sobie bo to błąd ,to dupek<delikatny eufemizm >z tym się zgodzę ,nie że na boku szuka rozrywek tylko dlatego że wykorzystuje twoje uczucia dla własnych niskich pobudek idąc po najniższej linii oporu ....i dla takiego ćwoka rezygnujesz dobrowolnie z własnego ,być może szczęścia .....i jak cię tu nazwać ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym juz teraz ona nie ma komu sie zwierzyc, inni panowie w towarzystwie tez na nia leca w ten sposob tylko maja czerwone swiatlo co ich wstrzymuje, kolezanki sa zdradzane. To mi wyglada na jakas smietanke towarzyska gdzie kazdy z kazdym o ile da sie. Pozostaje calkowicie zmienic znajomych, poszukac sobie innych. W tym celu mozna np zapisac sie na kurs salsy, jezykowy czy siatkowke. Rozwazylabym tez wizyte u psychologa bo byc moze wpadniecie w zle srodowisko jest zwiazane z sytuacja w domu i na wsparcie rodziny tez nie moze liczyc a wtedy bedzie nadal podatna na pseudoprzyjaciol. Z jakiegos powodu dziewczyna jest zdesperowana, a tonacy chwyta sie brzytwy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
No właśnie dlaczego "w ten sposób" a nie widzą we mnie normalnego materiału na dziewczynę?
Edytowane przez Susanne__ Czas edycji: 2013-09-22 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Bo się nie szanujesz. Koleś nawet grzecznie nie spytał "ru***sz się czy trzeba z Tobą chodzić?", tylko dał jedną opcję, a Ty się jeszcze zastanawiasz nad propozycją, bo się przecież "zakochałaś". I dziwisz się, że oni nie widzą w Tobie nic poza, za przeproszeniem, szparą, skoro najwyraźniej nic poza tym w Tobie nie ma? (z góry przepraszam za dosadność, ale inaczej się nie da).
wątek wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1278509 Edytowane przez gidran Czas edycji: 2013-09-22 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Chłopak, którego kocham proponuję mi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
bo sami nie sa materialami na chlopakow i nie szukaja powaznych zwiazkow, ludzie proponuja to co maja do zaoferowania i szukaja okazji az sie ktos zgodzi. Jak zaproponuje 10 pannom, to moze ktoras sie w koncu zgodzi, czasem dla lepszego efektu przybajeruje ze to niby chodzenie, innej ze modny sexfriend, a w zadnym przypadku nie bedzie sie poczuwal do bycia odpowiedzialnym. A i wiadomo, ze pyta tam gdzie grunt podatny faceci nie lubia dostawac kosza, nawet jak chodzi o jedna noc.
Edytowane przez Rena Czas edycji: 2013-09-22 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
A ja zadam Ci tylko jedno pytanie: lubisz sama siebie ranić?
Ta relacja przyniesie Ci tylko ból. Warto dla tych kilku minut w łóżku? Po wszystkim będziesz się czuła porzucona i wykorzystana. W relacjach tegi typu chodzi o to że żadna strona nie jest zaangażowana. W Twoim przypadku jest już za późno.
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za wypowiedzi, co mam zrobić, że się w końcu z tego wyleczyć? On jest szczęśliwy ze swoją dziewczyną...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
jak wyżej
co to w ogóle za wątek ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- tobie potrzebny jest ktoś, najlepiej jakaś przyjaciółka, kto by ciebie zwyczajnie zawstydził, że w ogóle rozpatrujesz propozycje tej tępej strzałki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się po tej propozycji od razu odkochała, bo nie jest wart mojej miłości ktoś, kto tak traktuje innych ludzi. Ma dziewczynę, a naiwnej do seks układów szuka. Brawo, pewnie teraz usłyszę, że kocha się za nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.