|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent dla mamy - wasza opinia
Hej wszystkim!
Niedługo moja mama ma urodziny i nieubłagania nadchodzi czas, żeby poważnie zastanowić się nad prezentem dla niej. Mój budżet jest dosyć ograniczony ze względu na to, że nie pracuję (uczę się, liceum), ale pomyślałem, że fajnie będzie kupić mamie jakiegoś robota kuchennego zważywszy na to, że praktycznie wszystko robi sama, ręcznie. A tak naprawdę jej pracą jest zajmowanie się domem, więc w samej kuchni spędza dużo czasu. Zastanawiam się między robotem MPM Kasia MRK-11 a Plus Kenwood Multipro Compact FPM270. Nie zależy mi na tym, żeby to była znana firma, ale na funkcjonalności i tym, żeby robot działał możliwie jak najlepiej. Co o nich sądzicie? Który byście wybrały i czy może macie jakieś inne propozycje? Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-01-16 o 22:24 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla mamy - wasza opinia
Nie znam się na takim sprzecie, ale sam chciałabym coś takiego dostac. A może jak masz mały budżet to się z kimś złoż np. z tatą , dziadkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla mamy - wasza opinia
Polecam Kasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.