|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prostownica - prezent dla kobiety
Cześć, za niedługo moja wybranka ma urodziny, przez co pomyślałem o kupnie prostownicy. Wybrałem akurat to z tego względu, że stara już jest na wykończeniu. Pojeździłem troche po sklepach, poczytałem na forum ale nadal jestem w tym zielony...
Wybrałem pare produktów; - BABYLISS ST 387E - 169.99zl - PHILIPS HP8344/20 - 119,99zl - Chyba najbardziej zaawansowana technicznie, cena promocyjna - REMINGTOM s8590 - 142,00zl tutaj 5 letnia gwarancja robi swoje - BABYLISS ST389E - 169,99zl - BABYLISS st292E - parowa - 208.00zl Ponadto, przydatny jest ten bajer z parową prostownicą ? Która z nich wychodzi najlepiej ? Do użytku domowego, dla max 2 kobiet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Prostownica - prezent dla kobiety
mam takiego samego remingtina o jakiego pytasz. używam 2-3 razy w tygodniu, jestem bardzo zadowolona. służy mi juz jakiś czas, nic się z nią nie dzieje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
też mam prostownicę remingtom i jestem zadowolona. Co do funkcji pary to nie jestem przekonana poparzyć się tylko można.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Również mam remingtona i jestem bardzo zadowolona. Z tego co wiem, jest to jedna z lepszych firm jeśli chodzi o prostownice
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.