|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
lustro do łazienki
Zastanawiam się nad lustrem bardzo dużym gdyż metraż łazienki mi na to pozwala( takie w którym można się całemu przejrzeć). Będę zmuszona zamówić na wymiar. Koleżanka poleciła mi xxx. Można samemu wymyślić kształt i wymiary a do tego dobrać ramę, która będzie pasować do stylu pomieszczenia. Ja akurat wybrałam lustro bez ramy, wbudowane w kafelki. Może znacie jeszcze jakieś sklepy z lustrami?
Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2016-12-12 o 21:55 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: lustro do łazienki
zapytaj u jakiegoś szklarza, też zrobi lustro na wymiar a ceny są nizsze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Też szukałabym u lokalnego szklarza. Polecam Ci też artykuł o wyborze lustra do łazienki, sama się zdziwiłam, że np. oświetlenie LED jest najlepsze do robienia makijażu! xxx
Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2017-01-24 o 23:00 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Ja znalazłam ostatnio bardzo fajne lustra do łazienek
![]() Są ciekawe, myślę że dla osób które lubią mieć oryginalnie urządzone mieszkania ![]() xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-12-28 o 11:19 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Najlepiej prezentują się te robione na wymiar, bo w sklepach ciężko dopasować dobry rozmiar. Dobrane do tego oświetlenie LED też zrobi dobrą robotę. Ja mam duże lustro umieszczone na centralnej ścianie i był to dobry wybór, bo dodatkowo powiększa moją mają łazienkę. Kupiłam je w xxx: xxx. Na stronie mają sporo ciekawych aranżacji, więc podejrzyj sobie, może tak jak ja - wykorzystasz je u siebie.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-01-20 o 16:20 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.