|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ocet jabłkowy kontra Jaśmin
witam drogie Wizażneczki!pisze na koncie mojego Tżeta który wyjechał..!Wiem ze problem octu jabłkowego był juz poruszany ale nigdzie niemoge znalezc informacji czy popijanie octu jabłkowego z wodą mineralna w rozssądnych ilościach (2łyzeczki na szklanke na "pierwsze sniadanko") bedzie miało wpływ na skuteczność tabletki anty..??! prosze o szybką odpowiedz bo to dla mnie bardzo ważne i prosze o niekometowanie głupoty tego czyny przez osoby niemające o tym temacie pojecia..
dziekuje bardzo ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ocet jabłkowy kontra Jaśmin
proszę Was-bardzo ważne jest to dla mnie
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
chętnie bym Ci pomogła, ale nie mam zielonego pojęcia
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Też nie mam pojęcia. Jedyne co przychodzi mi do głowy, to wypatrzenie pozycji aptecznej (np. tabletki), gdzie głównym składnikiem jest ocet jabłkowy i przestudiowanie ulotki bądź zapytanie farmaceuty. Jeśli nie uzyskasz odpowiedzi - spytaj swojego lekarza. To będzie najpewniejsze (i pewnie najszybsze) źródło informacji.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
wielkie dzieki
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wejdz na ginekologiczne i tam poszukaj, byly watki o interakcjach roznych specyfikow z pigulkami, moze ocet jablkowy tez sie trafil w rozwazaniach (ostatnio byly dywagacje na temat czerwonej herbaty). W razie czego porozmawiaj z farmaceuta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
szukałam i nic,nigdzie tego niema! a swojego gina raczej narazie zapytac niemoge bo chwilowo w delegacji.. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witaj..
wiesz,od dluzszego czasu stosuje ocet jablkowy (cider vinegar-bom za granica) i twoj watek dal mi do myslenia...otoz przez ostatnie 2 mce mialam krwawienia miedzymiesiaczkowe,zawrot y glowy i ogolnie czulam sie zle..bralam cilest od 2 lat-bardzo mnie to martwilo-myslalam ze mam niedobor czegos tam-wiec poszlam do lekarza.Lekarz natomiast powiedzial mi ze najprawdopodobniej hormony przestaly na mnie dzialac i przez te 2 mce bylam niezabezpieczona,ze jak jest za niski poziom hormonow to tak to jest..blablabla...przepis al mi tabletki antykncepcyjne z wyzszym poziomem hormonow..dopiero teraz czytajac przerozne watki o occie-tak sobie mysle ze to moze od niego..???wkoncu tyle czasu bylo ok...a tu nagle moje zle samopoczucie pokrywa sie ze stososwaniem octu...nie chce wprowadzac paniki-bo to tylko moje przypuszczenia..moze sie nawet myle.Chociaz z drugiej strony nawet gdybym miala racje-to moze jezeli ocet ma wywolywac jakis negatywne skutki w w organizmie to moga sie one roznic u kazdej z nas..w koncu kazda z nas ma inny organizm. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.