![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
połyskująca czerń
To moj drugi makijaz troche nie udany bo cien sie zsypal i za bardzo nie wiem jak mam robic zdjecia zeby wszystko bylo widoczne
![]() Kosmetyki jakie uzylam to: cien-sensique nr.2 kredka Astor czarna tusz Rimmer volium flash fluid Dr.Irena Eris kryjacy chyba to wszystko A oto fotki Edytowane przez RaBiNka Czas edycji: 2005-10-16 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: połyskująca czerń
cdn.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Makijaz bardzo ładny aczkolwiek, na twoim miejscu przypudrowałabym troszke buzke, nałozyła odrobine mniej tuszu, rzeszy przesliczne... takie dłuuuuuuuuuuuuugasne
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
rzesy rewelacyjne,nawet ta ilość tuszu mi sie podoba,Tobie pasuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
zabciam-pudru nie lubie uzywac juz wole miec te blizny widoczne niz puder.Poprostu zle sie czuje.
weronika nadara-dzieki.Co do ilosci tuszu to ja lubie miec tyle ale czy sa posklejane??no moze troche ale mi to nie przeszkadza aleksandra999 hmm.brwi nie mam jak zapuscic bo takie juz sa ![]() co do cery to nie jest przesuszona,pewnie chodzi ci o blizny po tradziku..niestety sa ![]() Podklad faktycznie musze zmienic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja podpisuję się po komentarzem Aleksandry i dodam , że w tytule jest czerń a na Twoich powiekach wygląda jakby szary przybrudzony niebieskim - czy w rzeczywistości jest czerń ?
Aaaa ja jeszcze zrobiłabym łagodniejsze przejście na górną powiekę ale ogólne wrażenie bardzo pozytywne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
to jest czarny cien jakos tak te fotki wychodza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
rabinko chodziło mi o to ze ci sie troszke buzka błyszczy jakbys dopiero co posmarowała tłustym kremikiem
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Super efekt. Makijaż mi sie strasznie podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
lubię mocne oczy i dlatego ten makijaż przypadł mi do gustu. Ręsy masz imponujące, dlatego powinnaś przyłożyć się ciut do ich malowania i przede wszystkim rozczesania ich po wytuszowaniu, w końcu to Twój mocny punkt.
Mam podobne odczucia jak Ola dotyczące Twojej skóry, jeśli nie puder to może dobry korektor? Naprawdę nie da rady choc trochę poszerzyć brwi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Hm... mam nadzieje ze mnie nie oskalpujesz
![]() ![]() ![]() Przepraszam ze sie tak wymadrzam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam kremy koloryzujęce - cera jest gładsza i bardziej jednolita, ale nie jest sucha. A do brwi to może jakąś odżyweczkę? Albo chociaż w kredkę je trochę ubierz, wydłuż... ![]() Ach, te rzęsy ![]() ![]() I ten kolczyk ![]()
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2005-10-16 o 17:46 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
kroofk@ - dzieki
![]() ![]() Agus-brwi naprawde nie da rady poszezyc takie mam od nie pamietnych czasow a jak juz cos wyrasta to takie pojedyncze Nastepnym razem to juz postaram sie zrobic cos z cera bo tez mnie denerwuje April007 -Hehe oskalpowac nie mam zamiaru nikogo ![]() Z cieniami to juz prawie zaczynam cos robic ale no na efekty trzeba poczekac.Rzes nie podwijam zalotka one juz sa takie. rachela - no to mamy podobnie co do pudru.Kredka do brwi czarna to jest dla mnie za ciemna nie wiem jak byy bylo z brazowa chyba bede musiala wyprobowac Tak to juz jest z cera u nastolatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Rzęsy imponujące, Twoja mocna strona. Proponuję je lekko rozczestać po wytuszowaniu, wtedy się zrobią niezłe firanki.
![]() Trochę rozciągnęłabym cień w górę, znaczy roztarła granicę, aby się tak nie odcinała I część od II. ![]() Nieprzepadam za kreską w we wnęce oka, ale to ja. ![]() Resztę rzeczy wypisały już dziewczyny, więc nie ma sensu się powtarzać. Zachęcam do praktyk i ćwiczń. ![]() Czekam na nowe wejście. ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Pierwsze co rzuca się w oczy to pięknie wywinięte rzęsy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
wooow...oko o ktorym zawsze marzylam..idealny migdalek i te rzesy...chcesz sie zamienic? :P
makijaz kojarzy mi sie ze stylem christiny aguilery i w ogole jestes taka w nim podobna do niej ![]() ![]() a co do makijazu super...uwielbiam patrzec na mocno podreslone oczka...ale te rzesy...rozmarzylam sie ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Pomadka-cwiczyc to zawsze trzeba nigdy nie jest sie do konca perfekt ale dziekuje za komentarz
Madzia007-dzieki ![]() ![]() grin_ajz -no raz jak dobrze pamietam to juz mi pisalas ze jestem podobna do christiny aguilery choc ja nie widze podobienstwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Trochę bardziej wycieniowałabym cień, bo wydaje mi się zbyt jednolity. I rozczesałabym te cudownie długie rzęsy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
ardzo mi sie podaoba ten makijazyk!! a swoja droga nakrycie glowy...co tu duzo mowic pprostu bajecznie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Rabinka bardzo fajnie wygladasz
![]() ![]() Cien bym troszke tylko roztarla, reszta fajna. A z cera cie rozumie, niestety z bliznami potradzikowymi to jest masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
ok...wygładasz fajnie, podoba mi się ogólnie , rzęsy są naprawdę piękne , ale cień wogóle nie jest roztarty jest widoczna linia na powiece w którym on się kończy ale to wszystko nic w porównaniu do podkładu - jest zupełnie zle dobrany - szczególnie widać to na pierwszym zdjęciu twarz wydaje się zółto pomarańczowa, moja rada jest taka żebyś zmieniła fliud bo ten dr.ireny eris tak się składa że kiedyś sama go zakupiłam i to jest kompletny bubel, tworzy taką dziwną tłustą warstwe i nienaturalny kolor.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Jejkuuu, jakie cudne oczka
![]() ![]() ![]() tez mi sie wydajesz podobna do Christiny Aguilery, farciaro jedna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
RabinKo : masz naturalne takie geste rzesy czy wiecej pomogl ci ten usz Rimmela?? bo tez chcem takie miec
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
baaaardzo mi się podoba
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
grin_ajz - skleroza nie boli
![]() ![]() tanzanit -no trondzik to trondzik ale co tam nie kazdy jest idealny ![]() ![]() Klaudia1984 - co do podkladu to tak jak pisalam powyzej zmienie go wiec nie musisz mi powtazac,z kolorem to sie z toba nie zgodze bo akurat kolor jego jest bardzo dobry przy tym nie widac ze ma sie podklad na twarzy.Daje efekt faktycznie ma tlustej warstwy. lalesia-dziekuje za pochwaly i brak krytyki ![]() czuczenka -rzesy mam nawet takie gestrze i dluzsze ale jasne szczeze to nie polecam tego tuszu na poczatku jest swietny ale szybko wysycha prowokacja17-bardzo dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
ok...nie czytałam wszystkiego napisałam tylko co myślę (jak zawsze)
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.