|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pantene pro-v Ice Shine
Czy ktos moze uzywal jakiegos produktu z tej serii najbardziej zalezy mi na opinii na temat serum
Z gory dzieki
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pantene pro-v Ice Shine
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.pantene.com/en_CA/product...hine/index.jsp
oj ja już dawno zauważyłam tą serię,ciekawe kiedy bedzie w Polsce |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
oj przepraszam nie wiedzialam ze jej jeszcze nie ma w Polsce troszku jestem do tylu
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też!!! w Niemczech już jest ta seria..więc może i niedługo będzie u nas?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
No wiec tak... nie czekajac na opinie kupilam w koncu to serum i.... dziewczyny jesli bedzie ta seria w Polsce to polecam bynajmniej serum (wlosy sa po nim mieciutkie i sie nie pusza i to nie tylko przy pierwszym zastosowaniu ...na moje wlosy dziala)
![]() ale jak znam siebie za niedlugo kupie wszystko i zdam recenzje pozdrawiam
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Uzywam szampony i odzywki z tej serii i dzialaja daja wlosom polysk i sa miekkie bardzo dobry produkt, jezeli masz wlosy puszyste uzyj takze PANTENE PPRO-V RESTORATIVES z serii FRIZZ CONTROL. Ten produkt najlepiej uzywac w zimie dlatego bo wlosy sie wysuszaja a szampony i odzywki z tej serii zapobiegaja wysuszania i zapobiega od niszczenia w zimnie.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
oo tak ice shine ;d zwlaszcza przy ciemnych wlosach to zajaczki mozna puszczac :P
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
uzywam Ice-Shine od kiedy pojawil sie w stanach.. i musze przyznac, ze jak to z kazdym szamponem pierwsze serie byly Suuuuperrr... blysk dawal po oczach... rewelacja jesli o to chodzi... wlosy miekkie zadna maseczka taka dobra nie byla jak odzywka do wlosow z tej serii razem z szamponem... nie wyplukiwaly dziwnie koloru.. wrecz wydobywaly blask.. wszystko co dobre szybko sie konczy.. nadal uwazam, ze to najfajnieszy szampon, ale juz nie taki cudny jak na poczatku.. chyba pozniej ida na renome... co do dodatkow to lakier do wlosow az tak nie nablyszcza...do tego sa inne srodki... ale seria i tak zdobyla moje serce... generalnie cala seria pantene rozni sie od tej w europie... na korzysc stanow musze powiedziec... cierpliwosci dla oczekujacych.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
a `
seria frizz control czy jaos tak o ktorej mowilyscie?
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pantene.com/en_CA/product...rizz_serum.jsp czy to serum jest takie oleiste???? bo poszukuje czegos takiego ja npp serum z avonu
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
ojejku, bardzo lubie pantene
czekam z niecierpliwością na tą serię
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
witam
co do serum to mozna powiedziec ze oleiste postanowilam sie zaopatrzyc w prawie cala serie:
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
ehhh...zaczynam wątpić,czy kiedykolwiek pojawi się ta seria u nas
mnie szczególnie zaciekawił szampon i serum...
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
HA!!! pojawila sie ta seria w rossmanie!!!!!! niestety zbrakowana jak zwykle bo nie ma tych cudeniek typu serum
( jak to i zbrakowane sa inne serie;/) widzialam szampin i odzywke( mam ja i bede sprawdzac!!!!)
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo nareszcie
to ja sobie kupię chyba narazie szampon
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Kupilam dzis 2 minutowa maseczke dodajaca blasku i trafilam na nia w Leclercu za 12,90
Wczesniej pytalam w drogerii A propos i ekspedientka powiedziala,ze beda miec serum i reszte serii,ale wszystko w swoim czasie...kurcze jakby nie mogli wszystkich kosmetykow od razu dac ![]() Mam nadzieje,ze ekspedientka wiedziala co mowi i faktycznie cala seria bedzie dostepna |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
a ceny ?
ile kosztuje to serum??? |
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
NIe mam pojecia ile bedzie kosztowac serum,ale wiem ze ceny beda bardzo rozne. Przykladem jest ta 2 minutowa maseczka ---w Leclercu zaplacilam 12,99 zl,a w A propos kosztowala 18,50 zl
![]() W kazdym razie Pantene nie jest droga marka,wiec podejrzewam,ze reszta kosmetykow z tej serii to bedzie wydatek maksimum 20 zl |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam kiedyś serum termoaktywne , teraz nigdzie nie moge go dostać a było świetne
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ja kupilam ja wczoraj w Schlekerze za 2,99e dzisjaj mam na glowie,jest dosyc wydajna i zapach tez fajny,zobaczymy jak wlosy wyschna... ![]() Od trzech miesiecy uzywam Pantene Pro-v Restorativ time therapy,musze przyznac ze jest najlepszy jaki mialam szampon z tej serii a nie muwie juz o zapachu ,troche drogi jest bo kosztuje 4,89 .Jak mi sie skonczy to kupie,Pantene Ice Shine szampon i odzywke.Wczoraj patrzylam to kosztowal 2,66e
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno nablyszcza moje falowane wloski!!! a serum to tak do 25 powinno kosztowac ciekawi mnie jego sklad zastanawiam sie kiedy w krk sie pojawi uwielbiam sera!!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.

zwłaszcza na spray nabłyszczający 

MIŁEGO DNIA
)