|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Stragan u Nastki:) Nowości i pozostałości:D
5) Bluzeczka podwójna
stan idealny NIE MA6) Czekoladowa bluzeczka ze złotym serduszkiem, M stan bardzo dobry NIE MA 7) Szwedy S , stan dobry- troszkę nogawki poszarpane 8) Różowy sweterek s/m stan b.dobry NIE MA9) Turkusowa tunika stan idealny s/m NIE MA 10) Czarna marszczona, stan idealny s/m 11) Siateczka zielona stan idealny NIE MA
Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-04-19 o 22:47 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
5) Naszyjnik Avon - troszkę kolor sie zmienił
stan b. dobry - NIE MA6) Naszyjnik , stan dobry, - troszkę kolor srebra sie zmienił 7) Broszka - stan idealny- NIE MA 8) Paseczek - stan idealny 9) Bluzeczka fioletowa na krotki rekaw s/m stan b.dobry 10) Bluzeczka podwojna stan idealny rozmiar s- NIE MA 11) Brązowa bluza rozmiar s może byc i m , stan b.dobry NIE MA Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-03-26 o 00:12 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
3) Zielony półgolfik, stan idealny, s/m rozciagliwy
4) torba house - stan bardzo dobry NIE MA 5) Spodnie jeans, stan bardzo dobry, rozmiar raczej 38 6) Biała bluzeczka na haftki, z matki m ale S tez moze byc, stan idealny 7)Majteczki, nowe -tylko bez metki bo oberwałam-myślałam że będą dobre, rozmiar raczej XS NIE MA 8) Różowa tunika z gumeczką na dole rozmiar s/m/l , stan idealny
Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-04-06 o 21:26 |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
ja sie dalej zglaszam do naszyjnika nr2 i do broszki
moze cos znajdziesz w moich watkach..moj 3ci watek to http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=101630 pozdrawiam ![]()
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
9)Różowy paseczek, stan dobry-ponieważ jest odklejony ale ja już się tym zajmę i bedzie wyglądał jak nowy
10) Pasek brązowy- stan dobry - NIE MA 11) Kolczyki zielone ręcznie robione- stan idealny - NIE MA 31) Różowo-biała bluzeczka,stan bardzo odbry,rozmiar s/m NIE MA 6) Szaliczek niebieski, stan barddo dobry 26) Różowy bezrekawnik stan idealny rozmiar s/m 27) Biała bluzeczka z czarną tasiemką stan barzdo dobry, rozmiar S 22) Spódniczka w kratkę, stan idealny, rozmiar S Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-03-31 o 21:37 |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
23) Dżinsowa spódniczka rozmiar S , stan b.dobry ( przepraszam ze troszkę pognieciona)
21) Koszula w paski stan b. dobry (dekeft-brak jednego guzika) S i druga taka sama tylko, że rozmiar L bez defektu 3) Bluzeczka niebieska z numerkiem stan dobry, rozmiar s/m moze nawet być l 12) Bluzeczka angel, wiele razy używana , stan dobry, S |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
14) Spodnie s/m kremowe,stan idealny raz zalozone ,S
17) Siateczka pomarańczowa stan dobry, s NIE MA 19) Szara bluzka ,stan b.dobry ,raczej m 20) Bluzeczka z krótkim rękawkiem "angel" stan b.dobry rozmiar 4) bluzeczka z kawałkami jeansu ,rozmiar s , stan dobry 3) Bluzeczka na ramiączkach, prześwitująca ,część górna zakryta z przodu, z tyłu bez materiału zakrywajacego hehe:P (raz noszona) NIE MA Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-04-19 o 22:55 |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
9. Polarowy golfik , stan b.dobry
14.Jasno różowe spodnie , rozmiar s, stan dobry 2.Różowa bluzeczka na jedno ramię z niebieskim napisem , noszona dosyć często , ale w dobrym stanie 1) 1.Spodnie kremowe, noszone kilkanaście razy , uważam że są w dobrym stanie , rozmiar 36 7) Spódniczka w kratkę, stan idealny, rozmiar Xs/s > fotki przód i tył < |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
3) Czarny daszek z tyłu na rzepę | stan bardzo dobry
2) Spódnica za kolanko biodrówka s/m stan bardzo dobry 3)Paseczek, fioletowy na zdjęciu ma troszkę inny kolorek,stan idealny 1) Zółta bluzeczka, rozmiar s/m , stan idealny |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
5) Koszulka na ramiączkach z gwiazdą na srodku(wszystkie elementy są) stan bardzo dobry rozmiar s/m
6) Bluzeczka-piżamka kto jak woli hihi stan bardzo dobry, rozmiar xs/s 4) Żółty golfik rozmiar s/m stan idealny 6) Szara długa spódnica( wada-dół postrzepiony,ale mogę to podłożyć na maszynie-wyrównać) a tak to stan bardzo dobry, s/m 2) Fioletowa bluzeczka,stan idealny S |
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
6) Portfel,stan bardzo dobry
2) Rybaczki ze sztruksu, stan idealny, rozmias xs/s 9) Różowa bluzeczka stan idealny, rozmiar s/m 4) Różowa bluzeczka ,stan bardzo dobry, rozmiar raczej s lub xs |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
3) Siateczkowa bluzeczka stan idealny, rozmiar s/m
30)Szara bluzeczka z wyhaftowanymi kwiatkami stan dobry, pod pachą było zszywane S 30) Biała krótka bluzeczka stan bardzo dobry S 4) spodnie3/4 dla osób niskich mogą być długie stan bardzo dobry rozmiar S 1) Fioletowa spódniczka s , stan idealny |
|
|
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety nic |
|
|
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
hej podoba mi sie ta bluzka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1141338344
jaka dlugosc i szerokosc pod pachami? czy przy tym pęknięciu sa takie haftki czy co to jest? zapina sie tam? |
|
|
|
|
#17 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od pachy do pachy:40 ( jest gumowana wiec sie rozciaga i naciaga ) tak jak lezy to dlugosc: 49 a tam nie ma haftek, poprostu taki rozporek, a paseczki są jasno rozowe tylko tutaj za bardzo tego nie widac
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: Stragan u Nastki:) Nowości i pozostałości:D
Podoba mi sie:
3,5,6,31 i 1 obejrzyj mój watek Jak cos Ci sie spodobto poprosze o wymiarki
|
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Stragan u Nastki:) Nowości i pozostałości:D
Cytat:
niestety nic
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
hmm, pamietam ze kiedys chcialas taki pasek z mojego watku...
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oo tak podobał się i nadal się podoba tylko czy pasek równa się bluzeczce? hmm
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
hej
podoba mi sie bolerko znajdziesz cos?http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1141338264 |
|
|
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
halu
podobają mi się te dwie rzeczy, zajrzysz do mnie.Pamiętam że podobała Ci się zielona bluzeczka
Edytowane przez Justek Czas edycji: 2006-08-17 o 12:05 |
|
|
|
|
#25 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak podoba mi sie ale bardziej podobala mi sie taka czarna z cekinkami nie masz nic podobnego?
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety te rzeczy które mne interesowały już są nieaktualne może masz coś jescze poza wątkiem?
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
mnie interesuja te rzeczy (i torba house):
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1141338264 moge prosic o fotke na tobie? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1141338718 |
|
|
|
|
#29 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze podobaly mi sie sweterki i ta z motylkiem ale juz jej nie ma nie szykuje sie dokladka?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

stan idealny NIE MA

podoba mi sie bolerko