|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zauroczyłam się w youtuberze...
Hej, witam was dziewczyny.
Mam tutaj konto, ale postanowiłam założyć nowe, bo temat jest wstydliwy jak dla mnie. Wiem, że to brzmi jak problem 12-letniej dziewczynki, ale realia są takie, że mam 21 lat.. Tak, stara dupa już ze mnie, a mam problem typowy dla nastolatki. Otóż od długiego czasu oglądam pewnego youtubera. Z jego filmów wyczytałam pewne cechy charakteru, które mi odpowiadają. Również jest w moim typie i niewiele ode mnie starszy. Zdaję sobie sprawę z tego, że on może "grać" w swoich filmikach. Wiem, że on może się wydać zupełnie innym człowiekiem niż mi się wydaje. Jednak mimo tego nie potrafię przestać o nim myśleć, strasznie mi się podoba. Chciałam napisać do niego na prywatny profil na facebook'u, żeby jakoś zagadać.. Nie wiem. Chciałam go poznać. Jednak wątpię w to, że okaże jakąś chęć rozmowy ze mną i sama wstydzę się do niego napisać. Myślicie, że co powinnam zrobić? Napisać do niego i spróbować? Warto? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zauroczyłam się w youtuberze...
Pisz, internet wszystko przyjmie
![]() A co to za youtuber, dasz namiar? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przestań oglądać jego filmiki - samo przejdzie.
Wątpię, żeby ktoś taki miał ochotę nawiązywać bliższą relację z dziewczyną, która w desperacji wypisuje do niego na fb.
![]() |
#4 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-18 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Bez przesady, desperackie byłyby wyznania miłości i wygórowane oczekiwania co do ewentualnej znajomości. Napisanie kilku słów o sobie z luźną propozycją poznania się jest moim zdaniem ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.