|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nadżerka usuwać czy leczyć?
Hey moze ktos jest doświadczony w tym temacie,lekarz powiedzial ze mam nadzerke podczas gdt miesiac temu moj ginekolog mi o tym nie poqiedzial,a ten lekarz u ktorego bylam zalecil wypalanie laserem... Pojde jeszcze na wizyte do mojego ginekologa i zobacze czt tez widzi ta nadzerke a pozatym jakie jest Wasze zdanie usuwac czy leczyc co lepsze dla mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nadzerka usuwac czy leczyc?
Ja miałam, zaszłam w ciąże i minęło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Usuwanie nadżerki to rodzaj leczenia. To lekarz musi stwierdzić co jest dla ciebie najlepsze, a nie ludzie z forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dokładnie. Wypalić laserem i wziąć paręset złotych za usługę, to najprostsze i najbardziej dochodowe rozwiązanie dla ginekologa.
To nie sztuka! Sztuką jest wyleczyć! Tylko któremu ginekologowi się chce się z tym pierdzielić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
High Quality Since 2007
|
Najpierw idź na badanie, tzn. kolposkopię. Wiele takich "nadżerek" to prawidłowa odbudowa tkanki nie mająca nic wspólnego ze stanem, który trzeba traktować kwasem, laserem czy innym świństwem.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
Cytat:
Nadżerkę mam sama, ale ginekolog powiedziała że póki co nic sie nie dzieje, robiłam cytologię. Przejdź się do innego ginekologa może żeby potwierdził że usuwanie ma sens. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.