Oceńcie moje życie, stary kawaler i nieudacznik? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Pokaż wyniki sondy: Czy waszym zdaniem autor tego wątku jest niezaradnym życiowo nieudacznikiem?
Tak 18 32,73%
Nie 18 32,73%
trudno ocenić 19 34,55%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-20, 23:49   #1
niewidzialny30
BAN stały

Oceńcie moje życie, stary kawaler i nieudacznik?

Cześć.

Postaram się opisać moje życie w kilku zdaniach oraz samego siebie a wy (kobiety) oceńcie mnie, liczę na szczerość, chciałbym się dowiedzieć czy waszym zdaniem jestem przegrywem i nieudacznikiem życiowym... w życiu nie układa mi się z kobietami, właściwie to nawet nie zwracają na mnie uwagi i niczego nie odwzajemniają wiec coś musi być na rzeczy... sprawa wygląda tak: mam 30 lat, mieszkam z rodzicami, pracuje zarabiając nie wiele ponad minimalną w galwanizacji, nie mam prawka i auta a do pracy dojeżdzam rowerem(nawet w zimie!), nie uważam się za atrakcyjnego fizycznie aczkolwiek nie jestem niski czy z nadwaga natomiast wiem że mam brzydką barwę głosu, ton jest za niski i odnoszę silne wrażenie że źle się mnie słucha. Jeśli chodzi o moje wykształcenie to tylko średnie techniczne, posiadam też konta na wszystkim portalach randkowych i zalegam tam już latami pisząc do różnych dziewczyn z marnym skutkiem (zazwyczaj nie odpisują a jeśli już uda się nawiązać rozmowę to nic z niej nie może wyniknąć) nie mniej jednak bardzo marzę o tym aby mieć dziewczynę i zakochać sie z wzajemnością. Nie mam koleżanek a kolegów kiedyś miałem ale teraz wszyscy mają już rodziny albo siedzą za granicą (w pracy mam samych wiekowych wąsatych januszy), moje hobby to tak jakby, majsterkowanie, elektrotechnika - tutaj mógłbym rozwiąć ale kobiety to zawsze nudzi więc może wystarczy, na koniec dodam jeszcze że nie pale i nie pije, problemów ze zdrowiem wielkich nie mam poza stożkiem rogówki w obu oczach czyli słaby wzrok. I jak? oczywiście odpowiem na wszelkie pytania.
niewidzialny30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 12:46   #2
dorris23
Pyskatka

Dot.: Oceńcie moje życie, stary kawaler i nieudacznik?

Cytat:
Napisane przez niewidzialny30 Pokaż wiadomość
Cześć.

Postaram się opisać moje życie w kilku zdaniach oraz samego siebie a wy (kobiety) oceńcie mnie, liczę na szczerość, chciałbym się dowiedzieć czy waszym zdaniem jestem przegrywem i nieudacznikiem życiowym... w życiu nie układa mi się z kobietami, właściwie to nawet nie zwracają na mnie uwagi i niczego nie odwzajemniają wiec coś musi być na rzeczy... sprawa wygląda tak: mam 30 lat, mieszkam z rodzicami, pracuje zarabiając nie wiele ponad minimalną w galwanizacji, nie mam prawka i auta a do pracy dojeżdzam rowerem(nawet w zimie!), nie uważam się za atrakcyjnego fizycznie aczkolwiek nie jestem niski czy z nadwaga natomiast wiem że mam brzydką barwę głosu, ton jest za niski i odnoszę silne wrażenie że źle się mnie słucha. Jeśli chodzi o moje wykształcenie to tylko średnie techniczne, posiadam też konta na wszystkim portalach randkowych i zalegam tam już latami pisząc do różnych dziewczyn z marnym skutkiem (zazwyczaj nie odpisują a jeśli już uda się nawiązać rozmowę to nic z niej nie może wyniknąć) nie mniej jednak bardzo marzę o tym aby mieć dziewczynę i zakochać sie z wzajemnością. Nie mam koleżanek a kolegów kiedyś miałem ale teraz wszyscy mają już rodziny albo siedzą za granicą (w pracy mam samych wiekowych wąsatych januszy), moje hobby to tak jakby, majsterkowanie, elektrotechnika - tutaj mógłbym rozwiąć ale kobiety to zawsze nudzi więc może wystarczy, na koniec dodam jeszcze że nie pale i nie pije, problemów ze zdrowiem wielkich nie mam poza stożkiem rogówki w obu oczach czyli słaby wzrok. I jak? oczywiście odpowiem na wszelkie pytania.
Skup się na sobie przede wszystkim a nie na siłe poszukujesz partnerki.
Znajdz lepiej płatną prace, rozwijaj się, moze zrób jakieś kursy. Jest teraz naprawde wiele kursów darmowych. Zrób prawo jazdy. Zacznij chodzić np. na siłownie. W tym wieku to bylyby dla mnie glowne cele tzn. lepsza praca, prawo jazdy, a przede wszystkim wyprowadzka od rodzicow. 30 letni facet mieszkajacy z rodzicami to nie dla mnie...
dorris23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 13:35   #3
skazana_na_bluesa
.

a jaki masz cel w życiu, do czego dążysz, poza znalezieniem partnerki?

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 14:03   #4
niewidzialny30
BAN stały

Cytat:
a jaki masz cel w życiu, do czego dążysz, poza znalezieniem partnerki?
odkładam pieniądze, chciałbym się kiedyś wybudować i pracuje nad wynalazkiem.

Cytat:
30 letni facet mieszkajacy z rodzicami to nie dla mnie...
Aha czyli w obecnym stanie nie mam szans na dziewczyne, to by wiele tłumaczyło... mieszkam też w małym mieście, trudno tutaj o lepszą prace.
Stary 2017-01-21, 15:48   #5
201707191436
Konto usunięte

30 - letni facet, mieszkający z rodzicami, zarabiający niewiele ponad minimalną...

Patrząc na Ciebie z zewnątrz, oczyma dziewczyny z z portalu, to niestety mocno średni z Ciebie materiał ma partnera.

Masz techniczne wykształcenie, myślę, że nie jest ciężko znaleźć lepiej płatną pracę - nie chodzi mi o 10 000 na rękę, ale mam znajomych po humanistycznych kierunkach, hotelarstwie, którzy są w tym wieku i zarabiają lepiej, bo się przekwalifikowali, wyjechali za granicę i wrócili, mają biznes, - zrobili coś ze swoim życiem. U Ciebie, niestety, wychodzi ogromna niesamodzielność,bezradno ść, ciapowatość i nieogarnięcie życiowe - latka lecą, a Ty jakoś nic nie robisz z szansami, jakie los Ci daje - mógłbyś wyjechać za granicę albo do innego miasta, znaleźć lepszą robotę, no nie wiem, cokolwiek żeby się usamodzielnić. Niestety, w oczach potencjalnej partnerki jesteś kompletnie niesamodzielny, bez inicjatywy - u mnie nie miałbyś szans głównie z tego powodu.
201707191436 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 16:17   #6
_Supernova_
Zadomowienie

30 letni facet bez prawka,ze slabo platna praca,u rodzicow i niezbyt atrakcyjny... no wybacz w zyciu bym sie nie umowiła.Bo...prawko mozna zrobic,auto kupic,poszukac lepszej pracy,czy wyjechac,no ale Ty wolisz liczyc na cud i nic nie robic.Nad cialem tez mozna popracowac czy stylem,ubiorem.Len jestes i bez ambicji i tyle.
_Supernova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 16:56   #7
annamari29
Raczkowanie

Pieniądze, które odłożyłeś lub część zainwestuj w siebie, prawko zrób, szkolenie na lepszą pracę, w miejscowości w której mieszkasz, no sorry na zadupiu mieszkasz czy jak, to głupie tłumaczenie u mężczyzny, że nie ma, a na galwanizacji tylko minimum to troszkę Cię oszukują. Piszesz, że hobby elektromechanika, jeśli jesteś w tym choć troszkę dobry w małej miejscowości dajesz ogłoszenia na montaż lamp led w samochodzie jakieś podświetlenia dla młodziaków w autach i zawsze grosz do przodu. Hobby może nudzić kobiety, ale przecież kobiety ze swoimi partnerami nie rozmawiają np. o malowaniu paznokci. Atrakcyjność to pojęcie względne, jednej podoba się brodaty a innej, facet w rurkach. Wydaje mi się, że problem nie leży w tym co napisałeś ale są inne przyczyny. Masz koleżanki? Co one mówią o Tobie? Dobrze im się z Tobą rozmawia?
annamari29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-01-21, 17:20   #8
niewidzialny30
BAN stały

Mieszkam z małym mieście na podkarpaciu 40tys lud. tutaj naprawdę jest cięzko, nic tutaj się nie rozwija ale z wyjazdem do większego miasta czy za granice to macie racje, tutaj zarabiam 1900-2100 na reke.Koleżanek nie mam bo pracuje z samymi facetami, kiedyś znałem kilka kobiet, rozmawiało sie dobrze ale jednak jak widać, nie wystarczająco dobrze. Zanim zrobię prawo jazdy muszę przeszczepić sobie rogówkę przynajmniej w jedym oku (na prawe już kompletnie nic nie widzę), koszt ok 10tys, a co do światel LED to montowałem takie koledze w jego 25letnim bmw, wykorzystalem sensor hala w drzwiach tak aby gasły i świeciły się zależnie od pozycji drzwi.Poniżej znajduje sie urządzenie nad którym obecnie pracuje hehe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie042.jpg (133,0 KB, 396 załadowań)

Edytowane przez niewidzialny30
Czas edycji: 2017-01-21 o 17:39
Stary 2017-01-21, 17:30   #9
adult90
Zadomowienie

Twoje najważniejsze cele do zrealizowania:
- mieszkanie bez rodziców (to podstawa!!)
- prawo jazdy i zakup samochodu (!!!!!!!!!)
- kurs zawodowy, podniesienie kwalifikacji
- operacja oczu
- wyższa pensja (!!!!!!)
adult90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 17:53   #10
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkam z małym mieście na podkarpaciu 40tys lud. tutaj naprawdę jest cięzko, nic tutaj się nie rozwija ale z wyjazdem do większego miasta czy za granice to macie racje, tutaj zarabiam 1900-2100 na reke.Koleżanek nie mam bo pracuje z samymi facetami, kiedyś znałem kilka kobiet, rozmawiało sie dobrze ale jednak jak widać, nie wystarczająco dobrze. Zanim zrobię prawo jazdy muszę przeszczepić sobie rogówkę przynajmniej w jedym oku (na prawe już kompletnie nic nie widzę), koszt ok 10tys, a co do światel LED to montowałem takie koledze w jego 25letnim bmw, wykorzystalem sensor hala w drzwiach tak aby gasły i świeciły się zależnie od pozycji drzwi.Poniżej znajduje sie urządzenie nad którym obecnie pracuje hehe
NFZ operacja?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 18:01   #11
skazana_na_bluesa
.

masz 30 lat, mieszkasz z rodzicami i nie masz oszczędzonej kasy na operację?

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 18:16   #12
wukazetka
Raczkowanie

Cytat:
i, nie mam prawka i auta a do pracy dojeżdzam rowerem(nawet w zimie!), nie uważam się za atrakcyjnego fizycznie aczkolwiek nie jestem niski czy z nadwaga natomia na koniec dodam jeszcze że nie pale i nie pije, problemów ze zdrowiem wielkich nie mam poza stożkiem rogówki w obu oczach czyli słaby wzrok. I jak? oczywiście odpowiem na wszelkie pytania.
Słaby wzrok i najniższa krajowa - oto odpowiedź na Twoje pytania.
Chociaż, gdybyś miał wyższą krajową, to słaby wzrok nie byłby przeszkodą dla panien, które chciałyby się z Tobą związać.
Ty po prostu musisz JESZCZE swoje odczekać (nie wiem, czy własne grzechy, czy przeznaczenie), ALE gwarantuję ci, że jeżeli staniesz się JESZCZE lepszym człowiekiem, niż jesteś, to i otrzymasz DAR miłości.
Nie wiem dlaczego tak to działa, ale tak to działa,
wukazetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 18:34   #13
niewidzialny30
BAN stały

lepszym człowiekiem aha, mam odłożone na operacje ale problem w tym że na NFZ czeka sie z 7lat i wiecej na przeszczep wiec celuje teraz w operacje w Czechach. Niestety długotrwały powrót do zdrowia zagraża usunięciem mnie z pracy bo firma straciła by zbyt dużo pod moją nieobecność i zatrudnią kogoś innego no ale trudno, wzrok ważniejszy (jestem odpowiedzialny za ok 25% całkowitych dochodów firmy) ale troche z tym zwlekam.
Stary 2017-01-21, 18:35   #14
201707191436
Konto usunięte

Ale jego "naprawa" wzroku kosztuje 10 000 zł. Dziwne, że nie zaoszczędził takiej sumy, pracując i mieszkając z rodzicami, jak słusznie zauważono.
201707191436 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 19:34   #15
annamari29
Raczkowanie

Cytat:
lepszym człowiekiem aha, mam odłożone na operacje ale problem w tym że na NFZ czeka sie z 7lat i wiecej na przeszczep wiec celuje teraz w operacje w Czechach. Niestety długotrwały powrót do zdrowia zagraża usunięciem mnie z pracy bo firma straciła by zbyt dużo pod moją nieobecność i zatrudnią kogoś innego no ale trudno, wzrok ważniejszy (jestem odpowiedzialny za ok 25% całkowitych dochodów firmy) ale troche z tym zwlekam.
hmmm, tyle dochodu generujesz a zarabiasz tak mało, ogólnie to co tam robisz, bo na galwanizacji ze słabym wzrokiem (no chyba że obsługa tylko maszyn) to dla mnie tak jak ślepy miałby mi polerkę auta robić, ogólnie za granicą to dobry fach, inwestujesz kasę w język i za granicę. Uważam, że powiedzenie stary kawaler to już nie te czasy, W sumie prawka pewnie nie masz bo byś badań wzroku nie przeszedł. Skoro brak znajomych dziewczyn (bo tak to zrozumiałam) to może problem w tym jak prowadzisz rozmowę z nimi, może mówisz coś co zraża, np przedstawiasz siebie w złym świetle, więc sam zniechęcasz do siebie. A może masz zbyt duże wymagania względem kobiet, typu za gruba, za chuda itd. Dochody to nie wszystko, nie każda kobieta widzi tylko kasę (choć nie oszukujmy się jest w życiu istotna), no i mieszkanie z rodzicami, kobiety to strasznie razi
annamari29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-01-21, 19:40   #16
201803290936
Konto usunięte

Wg mnie za bardzo żyjesz przyszłością (uzbieram kasę, zbuduję dom, coś tam myślę o jakimś wynalazku...), a za mało tym, co masz tu i teraz. Jeżeli nie docenisz teraźniejszości (oczywiście zdając sobie sprawę z tego, że są minusy, coś mogłoby być inne, lepsze), to zawsze to będzie takie życie nie do końca, trochę mrzonkami, z poczuciem niespełnienia (bo co jeżeli plany nie wypalą lub oddalą się o x lat?).

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
Bo to jest dla niego fajna wymówka na "nie mogę żyć pełną piersią". Zawsze będzie "coś". Możliwe, że robi to podświadomie. Po prostu boi się zacząć żyć naprawdę i szuka wymówek, wytłumaczeń czemu tak nie jest.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 21:27   #17
dorris23
Pyskatka

Cytat:
odkładam pieniądze, chciałbym się kiedyś wybudować i pracuje nad wynalazkiem.

Aha czyli w obecnym stanie nie mam szans na dziewczyne, to by wiele tłumaczyło... mieszkam też w małym mieście, trudno tutaj o lepszą prace.
Przede wszystkim samodzielność, gdyby do mnie zagadał 30letni facet, który mieszka z rodzicami to pomyślałabym, że cos z nim nie halo.
dorris23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 21:40   #18
adeedra
BAN stały

Brałabym.
Na 10 minut, bo oczywiście po tym czasie z każdego takiego dobrego chłopca wychodzi palant-seksista.
adeedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 21:42   #19
201705042038
Konto usunięte

To ze mnie już desperacja na stare lata wychodzi, bo ani najniższa krajowa, ani mieszkanie z rodzicami, ani brak prawa jazdy by mnie nie odstraszyły.

Cytat:
moje hobby to tak jakby, majsterkowanie, elektrotechnika - tutaj mógłbym rozwiąć ale kobiety to zawsze nudzi więc może wystarczy,
Z tego, co piszesz, nie masz za bardzo doświadczenia w rozmowach z kobietami, więc skąd wiesz, co je nudzi?
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 21:43   #20
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Konto usunięte

Wiele kobiet przejechało się na mężczyznach, którzy mieszkają z rodzicami w dodatku z 30+ lat na karku i niestety to zniechęca do pogłebiania dalszej relacji. Mi od razu przychodzi na myśli niesamodzielny mamisynek (niekoniecznie mam na myśli autora wątku). Ja np cenie sobie niezaleznych mężczyzn, którzy są w stanie mieszkać sami, gotować, sprzątać są poprostu w 100% niezależni od rodziców i nie trzeba się zastanawiać czy pod czas seksu jego rodzice nas słyszą itd. Wiem autorze, że dużo nie zarabiasz, ale stać cię chociaż na wynajęcie ładnej kawalerki oczywiście to już zależy od ciebie. Dobrze, że masz jakieś hobby i to jest duży plus, jak najbardziej twórz, rozwiaj się w tym kierunku. Zrób operacje, na pewno wada przeszkadza ci w codziennym życiu, a potem prawko Często jest tak, że spotykamy kogoś w najmniej spodziewanym momencie i trochę więcej pewności i wiary w siebie. I nie jesteś przegrywem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez 7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Czas edycji: 2017-01-21 o 21:45
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 21:47   #21
201705042038
Konto usunięte

[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;6998451 1]Wiele kobiet przejechało się na mężczyznach, którzy mieszkają z rodzicami w dodatku z 30+ lat na karku i niestety to zniechęca do pogłebiania dalszej relacji.
[/quote]

Wiele kobiet przejechało się też na enrikach mieszkających samotnie i jakoś nikogo to nie zniechęca.

[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;6998451 1]Ja np cenie sobie niezaleznych mężczyzn, którzy są w stanie mieszkać sami, gotować, sprzątać są poprostu w 100% niezależni od rodziców i nie trzeba się zastanawiać czy pod czas seksu jego rodzice nas słyszą itd.
[/quote]

No wreszcie jakieś logiczne uzasadnienie. Ale tylko przy założeniu, że dziewczyna sama nie ma swojego lokum.
Stary 2017-01-21, 21:49   #22
niewidzialny30
BAN stały

Cytat:
przecież mówie że mam oszczędności i nie tylko na to.

Cytat:
hmmm, tyle dochodu generujesz a zarabiasz tak mało
bo firma jest mała i mało produkuje? to nie jest wielka korporacja lecz mały zakład ledwo radzący sobie w trudnych czasach kapitalizmu srogo opodatkowanego.

Cytat:
ogólnie to co tam robisz, bo na galwanizacji ze słabym wzrokiem (no chyba że obsługa tylko maszyn
TAK obsługuje maszyny tj. jeżdzę linią i wieszam rzeczy na hakach, potem to jedzie do cynku i schnie w piecu a do badania ilości cynku stosuję przyrząd który mierzy powłokę w mikronach poza tym z bliska widzę w miare ok gorzej jest na większe odległości ( ale np korzystając z komputera zamykam prawe oko bo przeszkadza i zamazuje wszystko)

Cytat:
Bo to jest dla niego fajna wymówka na "nie mogę żyć pełną piersią". Zawsze będzie "coś"
owszem są przeszkody które mam zamiar pokonać, dziekuje wszystkim za ocenę aktualnego stanu rzeczy o który pytałem a teraz będe pracował nad zmianami (oczy, prawojazdy, wynajem mieszkania)

anna87
coś mi mowi że jesteś z mojego rocznika a w sprawie mieszkania do dodam jeszcze że przez 2 lata mieszkałem sam ale właściciel podnosił czynsz w nieskończoność i wróciłem do mamy w każdym razie potrafię i chce mieszkać sam, szukam cały czas jakiegoś sensownego lokum w okolicy aby mieć blisko do pracy bo z domu rodzinnego MAM BARDZO BLISKO.

Edytowane przez niewidzialny30
Czas edycji: 2017-01-21 o 21:58
Stary 2017-01-21, 22:01   #23
adeedra
BAN stały

Cytat:
owszem są przeszkody które mam zamiar pokonać, dziekuje wszystkim za ocenę aktualnego stanu rzeczy o który pytałem a teraz będe pracował nad zmianami (oczy, prawojazdy, wynajem mieszkania)
Ale masz świadomość, że dziewczyna, która nie zechciałaby Cię teraz - z jednej strony zarzucając niezaradność i niedojrzałość wynikającą z rzekomo zbyt małych oszczędności jakie zgromadziłeś, a z drugiej lekceważąca za mieszkanie z rodzicami (dzięki któremu te oszczędności są znacznie większe) nie spojrzy na Ciebie nawet jeśli będziesz uszami klaskał?
Stary 2017-01-21, 22:05   #24
niewidzialny30
BAN stały

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Ale masz świadomość, że dziewczyna, która nie zechciałaby Cię teraz - z jednej strony zarzucając niezaradność i niedojrzałość wynikającą z rzekomo zbyt małych oszczędności jakie zgromadziłeś, a z drugiej lekceważąca za mieszkanie z rodzicami (dzięki któremu te oszczędności są znacznie większe) nie spojrzy na Ciebie nawet jeśli będziesz uszami klaskał?
tak mam świadomość, wcześniej nie byłem pewien jak zostane odebrany ale teraz juz wiem, dziękuje za uświadomienie mnie, poszkiwaniem partnerki zajmę sie gdy spełnie wszystkie wytyczne "prawdziwego faceta"
Stary 2017-01-21, 22:24   #25
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
anna87
coś mi mowi że jesteś z mojego rocznika a w sprawie mieszkania do dodam jeszcze że przez 2 lata mieszkałem sam ale właściciel podnosił czynsz w nieskończoność i wróciłem do mamy w każdym razie potrafię i chce mieszkać sam, szukam cały czas jakiegoś sensownego lokum w okolicy aby mieć blisko do pracy bo z domu rodzinnego MAM BARDZO BLISKO.
Jeśli chcesz mieszkać sam, to powodzenia w szukaniu mieszkania.

Cytat:
tak mam świadomość, wcześniej nie byłem pewien jak zostane odebrany ale teraz juz wiem, dziękuje za uświadomienie mnie, poszkiwaniem partnerki zajmę sie gdy spełnie wszystkie wytyczne "prawdziwego faceta"
A jesteś pewien, że zrozumiałeś, co do adeedrze chodzi?
Stary 2017-01-21, 22:33   #26
niewidzialny30
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Jeśli chcesz mieszkać sam, to powodzenia w szukaniu mieszkania.

A jesteś pewien, że zrozumiałeś, co do adeedrze chodzi?
Tak, ale czy każda tak myśli hmmm.
Stary 2017-01-21, 22:35   #27
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Tak, ale czy każda tak myśli hmmm.
A ile Ty tych dziewczyn potrzebujesz?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-01-21, 22:52   #28
niewidzialny30
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
A ile Ty tych dziewczyn potrzebujesz?
Jedną ale i tak trudno będzie?
Stary 2017-01-21, 22:58   #29
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Jedną ale i tak trudno będzie?
Tego nie wiem, generalnie nie jest tak łatwo znaleźć prawdziwą miłość.

Natomiast nie wiem, czemu Cię martwi, że nie każda będzie zainteresowana.

(10 minut minęło i nic... podejrzane)
Stary 2017-01-21, 23:00   #30
adeedra
BAN stały

Jak się zaweźmiesz, żeby podbijać wyłącznie do dziewczyn, które mają inne priorytety, preferencje, oczekiwania, upodobania... i generalnie wszystko, to będzie bardzo trudno, wręcz niemożliwie.

Co piszesz do dziewczyn na portalach?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości