|
Notka |
|
Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() mój pierwszy raz decoupage ;)
hejka
konto na wizażu mam już od jakiegoś czasu, ale jakoś tak dotychczas sobie tylko czytałam wątki, ale właśnie się odważyłam i postanowiłam się ujawnić ![]() załączam kilka zdjęć mojej pracy decoupage i proszę ładnie o ocenkę co fajne, a co byście zmieniły? będę wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mój pierwszy raz decoupage ;)
Super debiut, bardzo mi sie podoba
![]() dziewczyny na pewno Ci powiedzą że brakuje cieniowań hehe ![]() ![]() podoba mi się powodzenia, tak trzymaj
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Elianko nie możesz mowic ze nie lubisz cieniowan tylko latego ze ich nie umiesz
![]() oczywiscie ze brakuje cieniowan ![]() ![]() wlasnie dlatego go nie lubie bo wyglada jak stara odlazaca farba lub jak slady od malowania pedzlem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
to chyba krak, tak się wpatrywałam, że chyba go wypatrzyłam.
krufko- cieniowania stanowią dla mnie barierę nie do przejścia. chyba właśnie dlatego ich nie lubiE. tzn lubię: u kogoś, kto je umie ![]() ale nieważne. pomijając mój brak talentu do cieniowań, to uważam że nie zawsze są one niezbedne, czasem praca wygląda świetnie i bez nich. chociaz tutaj faktycznie trochę ich brak.....(wcale nie zmieniam zdania :P)
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki są cieniowania tylko zdjęcie kiepskiej jakości niestety
![]() pęknięcia są pionowe białe i w rzeczywistości wygląda to inaczej dziękuję Wam za wypowiedzi ![]() P.S.postaram się zrobić zdjęcia w lepszej jakości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hmm
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.