|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zagubiona
Witam serdecznie.
Dziś postanowiłam opisać swoją historię, ponieważ zagubiłam się i potrzebuję rady. Jestem mężatką. Mąż jest i zawsze był, cudownym człowiekiem. Nigdy niczego Mi przy Nim nie brakowało. Wszyscy zawsze uważali Nas za wspaniałą, szczęśliwą Parę. Po prawie 8 wspólnych latach, coś się we Mnie zmieniło. Porzuciłam pracę w której mnie nie szanowano, potem ciężko było złapać kolejną.. Siedziałam w domu. Nie mamy dzieci, znajomych, więc chyba po prostu z nudów zaczęłam wchodzić na różne strony, portale i szukać wirtualnych "przyjaciół". No i pewnego dnia trafiłam na pewnego mężczyznę, który zawładnął Moim serduchem. Zawładnął na tyle, że dopuściłam się zdrady. Zakochałam się w Nim bez pamięci. Jednakże problem polegał na tym, że On mieszkał za granicą, przez co częstotliwość naszych spotkań nie była możliwa. Pewnego dnia zapytał czy wyjadę do Niego. Z Mężem przestało się układać, dowiedział się o zdradzie, ale mimo wszystko postanowił być ze Mną, pod warunkiem, że zerwę znajomość z tamtym. Tak się jednak nie stało. Znajomość potajemnie trwała, aż w końcu zabrnęłam tak daleko, że zgodziłam się do Niego wyjechać. Męża okłamując, że wyjeżdżam do pracy. Jestem tutaj prawie miesiąc i o ile na początku było super, bo koniec tęsknoty, bo w końcu Razem, nowy kraj, nowe miasto, wszystko nowe.. tak dzisiaj jestem w takim momencie, że chcę wrócić do kraju, do własnego domu. Tu nie czuję się ani dobrze, ani komfortowo, mimo iż Partner bardzo się stara i między Nami jest wszystko ok . Z jednej strony bardzo przywiązana jestem do swojego mieszkania/miasta/rodziny, z drugiej zaczęłam się zastanawiać czy aby na pewno kocham Mojego Partnera. Jesteśmy "Razem" prawie rok. Mam taki nieład w głowie, nie wiem co mam zrobić.. Zapewne pojawią się tutaj obelgi pod Moim adresem, bo sama jestem sobie winna, że jestem tu gdzie jestem.. Czego oczekuję? porady, co zrobić.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zagubiona
Radze dorosnac. Zdecyduj sie czego chcesz. Meza oszukujesz w perfidny sposob. Lepiej bedzie jak zwrocisz mu wolnosc, bo nie zaslugujesz na jego przebaczenie.
(I nauczyc sie ortografii. Dlaczego piszesz moj, nas, niego, razem, on, maz itp. wielka litera?) Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zostań tam, niech Twój mąż znajdzie sobie kogoś normalnego
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nie układało się między wami, bo? Bo był ten drugi. Zawrócił ci w głowie więc mąż nie był ważny. Cokolwiek by nie zrobił, dla ciebie liczył się tylko "nowy".
Wrócisz do domu i co? Co powiesz? Przeprosisz, że okłamałaś a małzonek przyjmie cię z otwartymi ramionami? Czy będziesz udawała, że nic się nie stało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jak najszybciej zwróć wolność mężowi może w końcu trafi na kobietę, która na niego zasługuje i doceni jakim jest dobrym człowiekiem. Nie marnuj mu już czasu. I tak się dziwię, że wybaczył zdradę i ponownie zaufał.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Takie panny powinny nigdy nie poznać co to miłość.
Wysyłane z Compacta za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie kochanie, Ty nie jesteś zagubiona, tylko wyrachowana
![]()
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Zgadzam się z innymi wizażkami. Zostaw męża, niech ułoży sobie życie z kimś, kto go będzie kochał. Ty na niego nie zasługujesz. W dodatku perfidnie go oszukujesz i zachowujesz się jak rozkapryszona nastolatka. Najpierw trzeba puścić jedną gałąź, a potem łapać drugą.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7055444 1] . Najpierw trzeba puścić jedną gałąź, a potem łapać drugą.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Alw po co jak można mieć 2 sroki? Koło zapasowe zawsze dobre.. Czsami to jak można się bawić kimś i mieć gdzies kogoś i tej osoby uczucia mnie przeraża.. Wysyłane z Compacta za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
[1=9c7b885137e5ed850f86ce0 a9dd12dda548895b7_5ff7a0a ad4a4b;70554681]Alw po co jak można mieć 2 sroki? Koło zapasowe zawsze dobre.. Czsami to jak można się bawić kimś i mieć gdzies kogoś i tej osoby uczucia mnie przeraża..
Wysyłane z Compacta za pomocą Tapatalk 2[/QUOTE] Dlatego autorka na niego nie zasługuje. Najgorsze, że po paru latach związku i zamiast pielęgnować go to wolała znaleźć sobie kochanka. I ktoś tutaj miał racje, problemy zaczęły się przez kochanka, a nie odwrotnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Przeczytałam ten post 3 razy i nadal jestem w szoku jak można w tak perfidny sposób kłamać i oszukiwać męża.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Naczelna Nastolatka
|
Powiedz mężowi, to po pierwsze.
Po drugie, zastanów się czego chcesz, bo jak na dorosłą osobę to strasznie infantylnie postępujesz. A po trzecie dołączam się do postulatu powyżej, BŁAGAM, ogarnij zasady ortografii.
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Malzenstwo jest juz i tak skonczone, zwiazek z kochankiem nie przetrwa proby czasu.
Tak czy siek zostaniesz sama. Szkoda, ze nie nauczylas sie szanowac tego co masz.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.